Alles over strafbeschikking verzet

29 september 2016

Posted in Juristen en Advocaten

strafbeschikking-advocaat - Strafbeschikking verzetHebt u onlangs een kleine misdaad gedaan en vindt u dat u hiervoor een veel te grote straf heeft gekregen? Bent u het niet eens met deze strafbeschikking? Verzet aantekenen is dan wat u het beste even kunt doen. Let er in ieder geval op dat u de boete niet betaalt, want dat zal de overheid interpreteren als een vrijwillig akkoord. Het is dan niet meer mogelijk om tegen de strafbeschikking verzet in te stellen. Veel mensen zijn namelijk geneigd om wel te betalen, omdat ze bang zijn voor hoge aanmaningen als ze dit niet doen. Maar de actie om tot betaling over te gaan betekent dus ook dat u het eens bent met het bedrag. Het is heel belangrijk om dit goed in uw oren te knopen, want veel mensen gaan hiermee de mist in, terwijl ze denken dat ze een goede daad begaan. Zou u nou wel graag wat meer willen weten over een strafbeschikking, verzet instellen en alle juridische procedures hier omheen? Aarzel dan niet langer en breng vandaag nog even een bezoekje aan de website strafbeschikking-advocaat.nl om meer achtergrondinformatie aangeboden te krijgen. Wij hebben het het beste met u voor en voorzien u daarom ook van alle gegevens die u maar zou willen krijgen. Deze site is een initiatief van Singel Advocaten, waar u overigens te allen tijde terecht kunt voor hulp bij een buitenproportionele strafbeschikking. Verzet aantekenen is voor ons een fluitje van een cent. Wij kennen het gerechtelijke landschap door en door en dit maakt dat u uitstekend een beroep op ons kunt doen voor steun in raad en daad. Heeft u interesse? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op! Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Niet eens met de strafbeschikking? Verzet indienen is dan nodig

Het staat als een paal boven water dat u niet al te lang moet wachten na het ontvangen van uw strafbeschikking. Verzet dient namelijk binnen twee weken te worden ingesteld, want anders is het niet meer geldig. Wij vinden het ook maar moeilijk te verteren dat er zo een korte termijn voor staat, maar dat kunnen wij niet voor u veranderen. Wij kunnen u wél helpen om actie te ondernemen tegen de strafbeschikking. Verzet indienen is iets waar wij zeer veel ervaring mee hebben. Het zou u misschien erg veel tijd kosten om dit voor elkaar te krijgen, omdat u:

  • Zich nog moet verdiepen in de materie
  • Eerst nog de kleine lettertjes moet lezen
  • Wellicht ook nog andere dingen te doen heeft.

Kortom, het is veel beter om Singel Advocaten in te schakelen om tegen de strafbeschikking verzet aan te tekenen. Wij hebben dit in een mum van tijd voor elkaar gekregen, terwijl u er misschien dagen voor nodig zou hebben. En dit gaat natuurlijk weer van uw eigen werktijd af en dat zou zonde zijn. Het is ons werk en daarom klaren wij deze klus in een handomdraai en kunt u dit ook het beste aan ons overlaten. Daar is nog nooit iemand minder geworden!

Maak weloverwogen een keuze

Als u nu nog niet precies weet wat u het beste kunt doen met een strafbeschikking, verzet indienen wel iets is wat door uw hoofd gaat, maar toch eerst even van de hoed en de rand wilt weten, dan raden wij u zeker aan om even naar strafbeschikking-advocaat.nl te surfen. Hier vindt u namelijk alle informatie die u nodig heeft om het juiste te doen. Deze info staat trouwens gratis tot uw beschikking. En dat is ook weer mooi meegenomen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn