Becx is de makelaardij uit Tilburg

21 januari 2017

Posted in Woning en Tuin

Bij de makelaardij uit Tilburg die beter bekend staat als Becx Makelaardij kunt u snel een huis vinden in Tilburg en omgeving. Deze makelaardij uit Tilburg kan u snel voorzien van een woning dus kijk eens op de website becx.nl. U kunt direct aangeven of u een huis wilt kopen of huren. Kies vervolgens de plaats uit waar u een woning zoekt zoals Oisterwijk, Goirle of natuurlijk Tilburg en zoek naar het actuele aanbod. Het is zelfs mogelijk om op een specifieke straat te zoeken. Natuurlijk moet u dan wel een beetje geluk hebben. De makelaardij in Tilburg kunt u vanzelfsprekend ook inhuren als u juist uw huis wilt verkopen of verhuren. Voor de verhuur van bijvoorbeeld uw tweede huis is een vergunning nodig. Uw woning moet aan diverse specificaties voldoen en de rechten van de huurder moeten in het huurcontract worden opgesteld. Misschien wilt u weten wat u qua huurprijs per maand mag vragen. Voor dit soort advies bent u bij deze makelaardij in Tilburg aan het juiste adres. Dat geldt overigens niet enkel voor het opstellen van een keurige huurprijs, we kunnen tevens uw koopwoning taxeren en op onze website plaatsen. U hoeft niet zelf een advertentie in magazines, op het internet of via een andere methode te plaatsen. Laat dat maar aan ons over. Ook het contact met de makelaars van geïnteresseerden zal vervolgens door deze makelaardij uit Tilburg in goede banen worden geleid.

Kies voor een gerenommeerde makelaardij in Tilburg

De kosten van de makelaardij in Tilburg zijn voor iedereen weer anders. Zo wil de één meer diensten dan een ander. We kunnen natuurlijk wel op basis van uw wensen een offerte opstellen. U betaalt daardoor nooit te veel voor diensten waar u toch geen gebruik van wilt maken. Misschien wilt u bijvoorbeeld zelf de rondleidingen plannen en uitvoeren maar laat u het papierwerk liever aan deze makelaardij in Tilburg over. Het is allemaal mogelijk en we doen dit graag met u in overleg. Transparantie en integriteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Niet voor niets zijn we aangesloten bij de NVM. We vinden het namelijk belangrijk dat de kwaliteit en de service van Becx makelaardij uit Tilburg op niveau blijft. Wist u dat u de beoordelingen van deze makelaardij in Tilburg terug kunt vinden op onze website? Wellicht hebt u na het gebruik van onze service de tijd om ook een beoordeling te schrijven. Daar helpt u ons ontzettend mee. We stellen graag een koopakte voor u op als u een huis wilt kopen. Daar staan zaken in zoals:

  • De prijs,
  • De opleveringsdatum,
  • En de ontbindende voorwaarden.

De uiteindelijke overdracht zal altijd plaatsvinden in het bijzijn van de koper en de verkoper bij de notaris.

Leest u alle informatie op de website nog eens terug

Hebt u nog vragen over de verkoop of aankoop van uw huis? Wilt u graag iets meer weten over een bepaalde dienst die deze makelaardij in Tilburg aanbiedt? Of hebt u enkel advies nodig, bijvoorbeeld over uw financiën, hypotheken of andere zaken? Schroom dan niet langer maar bel ons vandaag nog even op. Natuurlijk kunt u ook al uw vragen opstellen in een e-mail. Woont u al in Tilburg of komt u hier vrij vaak? Loop dan eens bij ons kantoor naar binnen. We verwelkomen u altijd met een lekker kopje koffie of thee. Het is zelfs mogelijk om direct een offerte voor u op te stellen. Neem de offerte mee naar huis en denk er nog even over na. We zijn benieuwd of u dan voor Becx zal kiezen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn