Bedrijfsfeesten organiseren

1 november 2016

Posted in Nieuws

Bent u lid van de personeelsvereniging? Mag u ideeën aandragen, regelt u de bedrijfsfeesten of bent u op een andere manier betrokken bij deze organisatie? Dan hopen we dat u eens de moeite neemt om te kijken op euro-entertainment.nl. Wij zijn namelijk een bedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten! Er zijn diverse mogelijkheden tot het geven van bedrijfsfeesten. In deze tekst geven we u een aantal voorbeelden en we hopen dat u in het vervolg voor bedrijfsfeesten bij ons komt aankloppen. Het maakt ons trouwens niet zo veel uit hoe groot uw groep is. Als u met een klein filiaal iets wilt doen, dan willen we u daar graag bij helpen. Hebt u een concern en wilt u voor alle bedrijven binnen uw groep fantastische bedrijfsfeesten organiseren? Ook dan zult u bij ons vinden waar u naar op zoek bent. Wij zijn namelijk van geen kleintje vervaard. Het houden van bedrijfsfeesten is een verstandig idee. Dat weet u misschien wel als manager, maar doet u dit ook daadwerkelijk? Men is misschien lid van een personeelsvereniging en doneert een klein maandelijks bedrag in deze pot. Soms gaan er echter jaren voorbij zonder dat er iets met dat geld gebeurt. Laat dat niet voorkomen want dat gaan uw medewerkers niet leuk vinden. De meeste bedrijven hebben gelukkig een commissie die jaarlijks, halfjaarlijks en soms zelfs nog vaker iets leuks van dat geld organiseert. Wist u dat vele kantoren zelfs elke vrijdagmiddag een klein feestje geven? Het ambtenarenleven gaat soms echt over rozen, maar dat even tussendoor. Bedrijfsfeesten worden meestal halfjaarlijks gehouden. Bijvoorbeeld een rustige indoor activiteit in de winter en een uitdagende activiteit of een buitenfeest in de zomer. Plant u uw bedrijfsfeesten trouwens wel net voor of na de vakanties in, dan is de opkomst het grootst en kan iedereen profiteren van zijn eigen bijdrage! Hoe meer mensen er komen hoe gezelliger. Het is een leuk sociaal gebeuren want velen zien hun collega’s niet buiten het werk. Dit soort bedrijfsfeesten leiden vaak tot bijzondere gebeurtenissen die een grote positieve invloed kunnen hebben op de werksfeer.

Voor alle types bedrijfsfeesten kunt u bij ons aankloppen

Als u aan bedrijfsfeesten denkt, dan begint u misschien al wel te glimlachen. Wellicht herinnert u bijzondere dingen zoals relaties die hieruit zijn ontstaan. Werknemers kunnen eindelijk ontspannen en een andere kant van zichzelf laten zien. Men leert mensen van andere afdelingen en filialen kennen en er zullen ook heel wat dronken verhalen de rondte doen. Niet alleen zijn bedrijfsfeesten een geweldige manier om te vieren dat uw bedrijf zoveel jaar bestaat, om de omzet te vieren of wat voor commerciële redenen dan ook. Het is de manier om uw werknemers te bedanken voor hun inzet en om hen te blijven motiveren voor het komende jaar. Of u nu via het bestuur bij ons terecht komt of vanuit een commissie, dat maakt voor ons uiteraard niet uit. Legt u uw wensen maar bij ons neer, dan gaan we het feest zo snel mogelijk voor u regelen. Wist u trouwens dat we niet alleen voor bedrijfsfeesten in te huren zijn? Diverse type feesten kunt u door ons laten regelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Bruiloftsfeesten of jubileumfeesten. Vier uw gouden huwelijk met een prachtig optreden van een Nederlandse ster of huur een goochelaar in. Vermaak voor jong en oud is wat wij leveren!
  • Hebt u een gezellige buurt of wijk? Wilt u tijdens het jubileum van uw wijk of vanwege een andere feestdag in Nederland een feestje organiseren? Dan helpen we u erg graag bij uw plein- en tuinfeestjes.
  • Naast onze gerenommeerde bedrijfsfeesten kunt u ook kiezen voor personeelsuitjes. Het helpt de samenwerking terwijl uw werknemers een leuk dagje uit hebben. Gaat u eens bowlen, een dropping houden of lasergamen met uw hele team.

U leest het, er is voor ieder wat wils. Als u kiest voor een van onze bedrijfsfeesten dan mag u heel wat verwachten. Wij stellen hoge eisen aan onszelf dus komt u maar door met uw ideeën. Grote kans dat we ze kunnen realiseren!

Maakt u snel een afspraak op de beschikbare data!

Laat het organiseren van uw  bedrijfsfeest maar aan ons over. Wat de gelegenheid dan ook mag zijn: een opening van een nieuw pand of filiaal, ter viering van uw zoveel jarig bestaan of zomaar om uw personeel in het zonnetje te zetten. We komen met een ontwerp en regelen er licht- en geluidstechniek bij. Als u wilt, boeken we zelfs bekende zangers en zangeressen uit Nederland om uw bedrijfsfeesten nog meer kleur bij te zetten. We hebben drie kantoren verspreid over het land. Wilt u daarom het een en ander bij ons komen bespreken, dan hoeft u nooit ver te reizen. U kunt ons namelijk bezoeken in Terneuzen, Heerenveen en in Enschede. Maakt u van te voren even een afspraak? Dan bereiden we ons voor op uw komst en staat er natuurlijk koffie en thee voor u klaar. Om op de hoogte te blijven van al onze type bedrijfsfeesten kunt u ons volgen via de sociale media. Liked u ons op Facebook. Of volg ons via Twitter, YouTube en Linked in voor het laatste nieuws! Weet u al wat en hoe u het hebben wilt Dan kunt u ook meteen aan de slag gaan zonder eerst de kat uit de boom te kijken. Reserveer en boekt u dan direct via onze website, dan ligt het meteen vast!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn