Beste webshop wijn van Nederland

30 augustus 2018

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Ik ben een grote wijnliefhebber. Als ik naar de supermarkt ga, neem ik altijd een goede wijn mee. We drinken een glaasje wijn bij het eten en schenken een bijzondere wijn als we bezoek krijgen. Soms sta ik wel 10 minuten lang stil bij de wijnrekken om alle etiketten van de wijnen te lezen en de perfecte wijn uit te kiezen. Het is namelijk wel belangrijk dat de wijn goed past bij wat er die avond op het menu staat. Sinds kort heb ik een webshop wijn ontdekt. Dit is echt perfect. Via het internet kan ik op mijn gemak op zoek gaan naar een goede wijn. Dit bespaart een hoop ergenis bij mijn partner. Hij hoeft nu namelijk niet meer steeds op mij te wachten in de supermarkt. De beste webshop wijn die ik tot nu toe uit heb geprobeerd is EV Wines. De wijnen van EV Wines zijn te koop op evwines.nl. De voordelen van deze webshop wijn zijn:

  • Enorm groot aanbod (meer dan 1000 verschillende wijnen);
  • Uitgebreide informatie over de diverse wijnen;
  • Topkwaliteit wijnen;
  • De wijnen worden ontzettend snel geleverd;
  • Overzichtelijke webshop met wijn.

Ik heb ook eens een wijn gekocht bij een andere wijn webshop. Maar daar kon ik niet zo fijn shoppen als bij EV Wines. Bij EV Wines maken ze het de klant zo gemakkelijk mogelijk om een keuze te maken uit het grote assortiment. Ondanks het grote aanbod, is het toch makkelijk om je weg te vinden in de winkel. Daarom koop ik mijn wijn altijd bij evwines.nl.

Webshop wijn met breed assortiment

EV Wines biedt wel meer dan 1000 verschillende wijnen. Ik bestel altijd weer een andere soort wijn. Ik vind het namelijk interessant om verschillende wijnen uit te proberen. Ik heb inmiddels wel een favoriet maar meestal ga ik voor een nieuwe wijn-ervaring. In de webshop vind je wijn uit meer dan 20 landen. Je kunt er zelfs wijn kopen uit Nederland. Het is boeiend om steeds een wijn uit een ander land uit te proberen. Een Chardonnay uit Californië smaakt namelijk weer heel anders dan een Chardonnay uit Frankrijk. Als ik bezoek krijg, bestel ik altijd verschillende flesjes wijn. Het is namelijk juist zo leuk om het verschil te kunnen proeven. Inmiddels sta ik bekend om de wijnliefhebber van onze vriendengroep en mijn vrienden komen graag op bezoek om een bijzondere wijn te proeven. Ik bestel daarnaast regelmatig bij de webshop een wijn voor mijn vrienden. Als ze jarig zijn, laat ik een flesje wijn bij hun thuis bezorgen. Als ik bij iemand een etentje heb, neem ik uiteraard een lekker flesje wijn van EV Wines mee. Dan informeer ik meestal van te voren of er een vis- of vleesgerecht op het menu staat. Als we zachte zalm eten, koop ik meestal een ronde Chardonnay en als we een vissalade met rode ui eten, kies ik voor een strakkere Sauvignon-Blanc. Bij een vleesgerecht neem ik meestal een Merlot, Shiraz of Malbec mee. De wijnen die ik koop zijn tussen de €7,00 en €15,00. In de webshop wijn selecteer ik de gewenste prijs en de webshop toont een overzicht van de beschikbare wijnen in mijn gewenste prijscategorie.

Snelle levering

Wil je snel een wijn laten leveren? Dan zit je bij EV Wines ook goed. Bij mij komt het vaak voor dat ik op het laatste moment een cadeau voor iemand moet regelen. Dan bestel ik in de webshop een wijn en laat ik deze binnen enkele dagen leveren. Voor een etentje laat ik de wijnen nu ook voortaan thuis bezorgen. Dat is snel geregeld en ik hoef niet meer te sjouwen met zware flessen. De webshop wijn biedt dus alleen maar voordelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn