Betonlook

10 maart 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Decochip - BetonlookDe betonlook komt weer helemaal terug in Nederland. Dit was in trek ten tijde van het modernisme, een belangrijke stroming uit de vorige eeuw. Dit retrodesign is weer helemaal hip maar dan zonder alle grijze tinten. De betonlook hoeft dan ook helemaal niet saai en lelijk te zijn. Zeker niet omdat beton in diverse kleuren gegoten kan worden. Maar dat is niet waar deze tekst over gaat. Het gaat hier over het verkrijgen van de betonlook, dus niet over beton zelf. Wat bedoelen we precies met betonlook? U denkt misschien aan verf of behang maar we hebben het vooral over uw vloer. Of u nu laminaat, vinyl of een ander type vloer hebt, een coating is erg verstandig. Natuurlijk zijn er wel uitzonderingen zoals tapijt maar dat spreekt voor zich. Afijn, een betonlook creëren is een eitje als u daarbij gebruik maakt van een coating. U legt eerst uw vloer om er vervolgens een betonlook overheen te leggen. Dit kan gewoon over het beton heen gegoten worden. Dit is niet alleen erg mooi bij u thuis zoals in de keuken of de bijkeuken, ook gehele magazijnen en kantoren worden met deze betonlook uitgerust. En dat heeft naast de prachtige kleuren ook vele praktische voordelen. Zo zorgt onze betonlook coating er voor dat u niet kunt uitglijden. Daarnaast neemt deze betonlook coating geen water op. U kunt de vloer daardoor ten eerste eenvoudig reinigen. En ten tweede gaat het de rotting tegen. Het water trekt niet door tot aan uw houten vloer of laminaat zodat het niet kan kromtrekken of schimmelen. Verder is deze coating van epoxy eenvoudig aan te brengen. Waarom hier langer mee wachten dan nodig is? Opent u binnenkort uw kantoor? Denk dan goed na over het interieur. Het moet een beetje huiselijk zijn zodat mensen zich thuis voelen. U zult zien dat u zeker met de betonlook kunt aanzetten want dit is eerder vrolijk dan saai en grijs. Kijkt u maar eens naar de variëteit de u dankzij de betonlook kunt aanbrengen. U vindt de vele voorbeelden op onze website, decochip.nl.

Betonlook komt weer helemaal terug

De coating die zorgt voor deze betonlook is overigens niet alleen op vloeren aan te brengen. Ook wanden kunt u ermee verven en beschermen tegen diverse invloeden. Het is een rubberachtig materiaal dat zich eenvoudig laat uitsmeren over welke ondergrond dan ook. We hebben in de vorige alinea al wat ondergronden genoemd maar wist u dat u het ook op diverse locaties kunt gebruiken? Niet alleen kantoren en magazijnen kunt u uitrusten met de betonlook. Ook in uw eigen huis zal het mooi staan. Houdt u van een industrieel interieur? Hebt u veel beton en metaal in huis en vindt u dit erg prettig? Kies dan voor de betonlook en breng een coating in uw woonkamer, hal en keuken aan. Verder zult u de betonlook terugvinden in garages, industriële omgevingen en bedrijfsruimtes. We leveren dan ook aan zowel particulieren als aan bedrijven. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Deze coating hebben we in diverse kleuren dus als u graag iets anders wilt hebben dan de betonlook, dan kunt u hier toch nog uw slag slaan. Een aantal voordelen van deze coating nogmaals op een rijtje:

  • Deze betonlook is uitermate slijtvast. Dat is niet alleen prettig qua onderhoud maar ook omdat het uw dure vloer lang beschermt.
  • Daarnaast is het zeer veilig omdat het een anti-slipcoating is. Uitglijden, ook al ligt er water op, kan vrijwel niet gebeuren.
  • Het is makkelijk te reinigen met een dweil en dat maakt de coating zeer hygiënisch. Nooit meer uw vloerbekleding hoeven te stofzuigen, de droom voor vele gezinnen!

We leveren deze coating graag aan

Bent u overtuigd van de betonlook en wilt u graag met ons in zee? Kijkt u dan ook eens tussen de andere producten. Misschien kunt u nog ergens anders een anti-slipcoating aanbrengen. Of misschien wilt u een goede primer hebben om zowel binnenshuis als buitenshuis een goede ondergrond te kunnen aanbrengen voordat u de uiteindelijke verflaag aanbrengt. We leveren deze coating al voor slechts 14,75 per vierkante meter. Het aanbrengen van deze look bestaat uit 3 fases. Eerst impregneert u de ondergrond met deze coating en vervolgens brengt u de hoogwaardige en transparante laag aan. Dit doet u tweemaal voor een optimaal effect. Hebt u hier verder nog vragen over? Neem dan eens contact met onze klantenservice op. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Ook hebben we een online chatfunctie in onze site gebouwd zodat u met een medewerker tijdens kantooruren kunt praten en aan hem al uw prangende vragen kunt stellen. Wilt u al onze artikelen eens in het echt komen bekijken? Komt u dan langs in onze showroom, testcenter en magazijn in Vaassen. U kunt de producten meteen meenemen of enkel een offerte aanvragen zodat u er thuis nog even over na kunt denken. Bent u er uit en gaat u akkoord met deze offerte? Maak dan de bestelling via het internet. Geeft u aan hoeveel u wilt hebben dus meet alles van te voren goed na! Dan kunt u vervolgens uw adresgegevens en contactgegevens invullen en betalen via iDEAL of met behulp van uw creditcard. Doordat dit materiaal zeer transparant is, zult u de oneffenheden in de onderliggende betonnen vloer goed zien. Mocht dit voor het aanbrengen een doorn in uw oog zijn, bekijkt u dan het eindresultaat: u zult zien dat dit nu juist de charme van deze look is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn