Boekhouder Utrecht: eenvoudig uitbesteed

28 september 2018

Posted in Financiën en Verzekeringen

Wie een boekhouder in Utrecht zoekt is bij Administratiekantoor Boekjewinst aan het juiste adres. Tegen scherpe maandelijkse tarieven bieden zij hun diensten aan voor ondernemend, groot en klein. Wij namen een kijkje op de website boekjewinst.nl en onderzochten hoe Boekjewinst.nl te werk gaat, welke diensten worden aangeboden en wat de voordelen zijn van het inschakelen van deze boekhouder in Utrecht.

Jouw boekhouder in Utrecht

Met het inschakelen van Administratiekantoor Boekjewinst.nl word je ontzorgd en ontlast van alle administratieve en financiële rompslomp die bij ondernemen komt kijken. Daarbij gaat deze boekhouder in Utrecht grondig te werk. Na een eerste, gratis, intake gesprek om kennis te maken worden de plannen, wensen en eisen besproken. Daarmee wordt boven tafel gehaald hoe je als ondernemer het beste ontzorgt kunt worden. Je ontvangt vervolgens een voorstel waarin de werkzaamheden duidelijk en overzichtelijk zijn gespecificeerd en een vast maandtarief wordt geboden. Geen verrassingen achteraf, daar worden wij blij van. Vervolgens:

 • Lever je alle bonnen en facturen aan,
 • Lever je je bankafschriften en -mutaties aan
 • Dit wordt verwerkt in één handig overzicht
 • Nog even een laatste controle
 • De boekhouder in Utrecht doet aangifte bij de belasting
 • Dan volgt een evaluatie in een persoonlijk gesprek
 • Tot slot worden de jaarcijfers en eventuele suppletieaangifte van de omzetbelasting ingediend

Een volledige dienstverlening dus, met alle administratieve zaken waarje zelf niet meer naar om hoeft te kijken. Dit scheelt je niet alleen veel werk, maar ook veel kopzorgen, want de boekhouder in Utrecht neemt dit allemaal uit handen.

Hoe doet Boekjewinst.nl dit

Je kunt voor veel diensten bij Boekjewinst.nl terecht. Deze staan allemaal op de website www.boekjewinst.nl, maar zijn onder te verdelen in vier hoofdcategorieën, te weten:

 • Boekhouding
 • Salarisadministratie
 • Belastingaangifte
 • Fiscaal advies

De boekhouding kan voor elke organisatie gedaan worden, van ZZP’er of eenmanszaak tot VOF en BV. De boekhouder in Utrecht is inzetbaar voor aangifte van inkomsten-, omzet-  en vennootschapsbelasting, biedt expat belastingdiensten en hulp bij het oprichten van een eigen administratiekantoor. Ben je van plan om een BV, Holding of stichting op te richten, dan kun je ook bij de boekhouder in Utrecht terecht. Een complete dienstverlening dus die al vanaf 69 euro exclusief btw per maand is af te nemen. Daarvoor biedt de boekhouder in Utrecht veel transparantie, iets wat andere boekhoudkantoren vaak niet doen. Het mooie is dat ze met vaste tarieven werken én dat er aanvullende diensten zijn aan te nemen, zoals het uitvoeren van achterstallige administratie. Alle medewerkers zijn ervaren boekhouders en belastingadviseurs. Zij werken niet voor je, maar samen met je om je te ontzorgen. Altijd persoonlijk en je kunt je bonnen en facturen per post of volledig digitaal aanleveren. Je krijgt digitaal toegang tot jouw overzichten en kunt ook gebruik maken van een handige app waarmee je tevens je bonnen kunt uploaden met gebruik van exact online. Een scan of zelfs een foto van je facturen en bonnen is al voldoende. Gemakkelijk, snel en volledig dus. Waarom zou je zelf nog jouw kostbare en waardevolle tijd spenderen aan het bijhouden van je administratie, terwijl je dit op zo’n eenvoudige en goedkope manier kunt uitbesteden bij een boekhouder in Utrecht. De locatie waar Administratiekantoor Boekjewinst.nl in Utrecht is gevestigd is ook nog eens eenvoudig te bereiken. Het kantoor is gevestigd in Utrecht op Lage Weide, wat makkelijk is te bereiken vanaf alle snelwegen en toegangswegen rondom de Domstad. Centraal in Nederland, ook vanuit bijvoorbeeld Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Woerden en Vleuten. Maar het maakt niet uit waar je woont in Nederland. Door de online diensten van Boekjewinst.nl kunnen ze eenvoudig elke ondernemer door heel het land van dienst zijn. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn