Combineer warmte en comfort met Zweedse pantoffels

12 november 2016

Posted in Mode en Kleding

shepherd-pantoffels - zweedse pantoffelsIn de huiskamer is de temperatuur vaak lekker aangenaam. Toch zijn onze voeten vaak koud als we geen schoenen dragen in huis. Het lopen op een houten vloer of zelfs op tapijt met alleen sokken is vaak niet bepaald comfortabel. Dit is ook niet verwonderlijk, want de warmte in een huis gaat altijd omhoog. Dat maakt de vloer het koudste gebied in elke woning. Alleen met vloerverwarming kun je dit probleem verhelpen. In de meeste woningen is echter geen vloerverwarming aanwezig. Je hebt dus vaak last van koude voeten. Schoenen dragen in huis is uiteraard ook geen optie, want het is oncomfortabel en je wilt het vuil van buiten ook niet meenemen naar binnen. De beste oplossing bestaat dan ook uit het dragen van pantoffels. In Zweden is het vele malen kouder dan in Nederland. Het is dan ook niet gek dat ze in Zweden wel weten hoe ze warme pantoffels moeten maken. Als jij ook van die expertise gebruik wil maken, dan kun je Zweedse pantoffels kopen van het merk Shepherd. Deze Zweedse pantoffels zijn gemaakt van suède en hebben een voering van natuurlijk schapenwol. Schapenwol is iets waar je voeten enorm blij van zullen worden. De schapenwol in de Zweedse pantoffels zorgt er voor dat je voeten op goede wijze worden opgewarmd zonder dat de voeten oververhit raken. Je voeten blijven dus constant op de juiste temperatuur. Dit is een groot voordeel, want het nadeel van pantoffels is vaak dat je voeten wel oververhit raken en dus beginnen te zweten. Hoewel je voeten dan wel warm worden is het alles behalve comfortabel. Als je voeten beginnen te zweten, dan gaan de pantoffels op den duur ook erg stinken. Al dit soort problemen heb je dus niet als je kiest voor Zweedse pantoffels met schapenwol. Mocht je meer willen weten over Zweedse pantoffels en waar je deze kunt kopen, kom dan eens langs op de website van shepherd-pantoffels.nl.

Zweedse pantoffels voor perfect draagcomfort

Als je op de bovenstaande website kijkt, dan vind je verschillende pantoffels voor zowel de dames als de heren. Voor de mannen is er bijvoorbeeld een pantoffel van het type Anton Cognac. Dit is een klassiek model specifiek voor mannen. De binnenzijde is uiteraard van schapenwol en de zool van de pantoffel is gemaakt van een Ethyleen Vinyl Acetaat (EVA). Dit materiaal zorgt ervoor dat de pantoffel stevig is, maar tegelijk heel licht. Dit komt bevordert het draagcomfort. De Zweedse pantoffels van Shepherd zijn dan ook een goede keuze als je warme voeten wilt hebben en tegelijkertijd op comfortabele wijze door je woning wilt kunnen lopen. Als je de reviews er op na leest op de website, dan merk je al snel dat eigenlijk alle mensen zeer tevreden zijn over de Zweedse pantoffels. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over deze aankoop, want de kans is groot dat je erg tevreden zult zijn. Mocht je de Zweedse pantoffels kopen, dan kun je natuurlijk zelf ook een review achter laten.

Het bestellen van de Zweedse pantoffels

Als je pantoffels wilt bestellen, dan kun je via de site eerst de pantoffels van jouw smaak opzoeken. Je kunt zoeken via categorieën zoals ‘dames’ of ‘heren’, maar je kunt ook direct de volledige nieuwe collectie bekijken of eventueel de collectie met aanbiedingen. Als je eenmaal de pantoffels van je keuze hebt gevonden, dan kun je de maat selecteren en de kleur die je aanspreekt. Daarna voeg je de pantoffels toe aan de winkelwagen. Vervolgens kun je online direct afrekenen via verschillende betaalmethodes zoals:

  • iDEAL
  • Bancontact Mister Cash
  • Creditcard
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn