CRM software nodig? Lees hier hoe u dit kunt verkrijgen

15 augustus 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Kijkt u eens op tendenz.nl als u benieuwd bent naar CRM software. Met CRM software kunt u als bedrijf meer klanten naar u toetrekken. Daarnaast kunt u de band die u hebt met uw klandizie versterken want CRM is er op gericht dat de communicatie tussen verkoper en klant verstevigd wordt. Is dat waar u naar op zoek bent? Hebt u het idee dat u klanten misloopt of dat ze maar zelden bij u terugkomen? Dan hebt u vast en zeker wel baat bij deze CRM software want hiermee zal uw klantbeheer verbeteren en dientengevolge ook uw omzet. Niet alleen commerciële instellingen kunnen CRM software goed gebruiken, ook diensten zoals instellingen in de zorg gebruiken vaak bepaalde CRM software om hun klantbeheer te ordenen. U wilt immers dat uw instelling u begrijpt en snel in kan zien wat uw gegevens en geschiedenis is. Zo kan er enkel een win-winsituatie ontstaan: u kunt snel geholpen worden en deze diensten kunnen efficiënter te werk gaan. Wij van Tendenz maken gebruik van CRM software van het gerenommeerde merk “Act!”. We zijn een van de weinige aanbieders in Nederland van dit merk en daar zijn we erg trots op. Leest u eens op onze website wat deze software u allemaal te bieden heeft.

Onze CRM software is geheel up to date

De voordelen van Act CRM software zijn u wellicht nog niet duidelijk. Waarom zou u kiezen voor de implementatie van dit type software en waarom dit merk. We hebben voor u enkele voordelen op een rijtje gezet:

  • Uw relatiegegevens zijn altijd en overal beschikbaar, ook buiten het kantoor om want veel gegevens worden opgeslagen in een cloud. Dat betekent dat u thuis en onderweg ook kunt werken mits u over de inloggegevens tot deze informatie beschikt.
  • Onderhoud en beheer van de CRM software wordt door onze professionals gedaan. van updates merkt u niets want die vinden buiten kantooruren plaats.
  • Uw systeem staat veilig op onze server en is altijd voor u beschikbaar.
  • Betere interne communicatie is gegarandeerd dankzij de CRM software.
  • En ten slotte zorgt dit allemaal voor een hogere arbeidsproductiviteit.

Hopelijk hebben we u ervan weten overtuigen dat het in ieder geval de moeite waard is om een contact met ons op te nemen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en helpen u graag om CRM software op uw kantoor te implementeren. Terwijl we de software installeren zal uw team in training gaan bij ons. Deze training duurt slechts een dagdeel zodat er niet veel werk gemist wordt. Vervolgens kunt u direct aan de slag met dit geweldige programma.

We helpen u uw doelstellingen te realiseren!

Als u nog vragen heeft, dan kunt u ons bellen tijdens kantooruren of een e-mail sturen naar onze klantenservice. U vindt op onze website alle benodigde gegevens om ons snel te bereiken. Wilt u graag een type software waarmee u gegevens over uw klanten, zakenrelaties, personeel en partner mee kunt opslaan, dan heeft u aan Act! CRM een geweldig programma. Het wordt geleverd in diverse pakketten. Misschien hebt u aan een basispakket voldoende. Hebt u een groot bedrijf? Kies dan een wat groter pakket zoals ACT! Pro of ACT! Premium. Wij helpen u graag bij het maken de juiste keuze. Vergeet u niet om naast het bestellen van deze software de bijbehorende trainingen voor uw team aan te vragen? We maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak zodat we de software kunnen installeren op uw huidige besturingssysteem terwijl u allen gezellig op training gaat bij onze vestigingen in Hoogvliet of Tynaarlo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn