De belastingdienst bellen? Gebruik onze service

1 juli 2017

Posted in Helpdesk en Servicedesk

U hebt een vraag aan de Belastingdienst. Dat vinden wij van telefoongids.pro echt helemaal niet vreemd. Want als u als goede burger bezig bent met het invullen van de belastingaangifte, dan kunnen we het ons goed voorstellen dat u met de handen in het haar zit. Dit zijn geen eenvoudige opgaven en kunt u nagaan hoe lastig het is voor iemand met een bedrijf, hoe groot of klein uw bedrijf dan ook mag zijn. Even met de belastingdienst bellen is dan uw beste optie. Want als u met de belastingdienst gaan bellen dan krijgt u een vriendelijke medewerker aan de lijn die getraind is in het beantwoorden van belastingtechnische vraagstukken. Afhankelijk van uw vraag zult u een andere afdeling van de belastingdienst willen bellen. Misschien hebt u nog geen idee welke afdeling dat is en kunt u er op hun website ook niet helemaal uitkomen. Wat kunt u dan het beste doen? gaat u allereerst naar onze website. Wij zijn namelijk een verzamelsite van de gegevens van uiteenlopende bedrijven en instellingen waaronder de Belastingdienst. U vindt dan ook het algemene telefoonnummer van hun klantenservice. Wilt u deze dienst van de belastingdienst bellen? Dan kunt u direct de hoorn van de haak pakken. Maar als u liever de kat uit de boom wilt kijken en bijvoorbeeld een specifieke afdeling aan de lijn wilt krijgen, dan raden we het u aan om gebruik te maken van ons eigen telefoonnummer.

De belastingdienst bellen wordt zo wel erg aantrekkelijk

Wat zijn zoal de voordelen van het bellen van ons eigen telefoonnummer? Ten eerste krijgt u een medewerker van onze service aan de lijn die u graag even uithoort. Hij of zij luistert aandachtig naar uw klacht, vraag of wat de reden dan ook mag zijn waarom u de belastingdienst wilt bellen. Vervolgens kunnen we u diverse tips geven. We kunnen bijvoorbeeld adviseren om de belastingdienst te bellen en geven u het nummer van de juiste afdeling. Tevens kunnen we u direct doorverbinden met de juiste afdeling! En dat heeft uiteraard als voordeel dat u:

  • Niet al te lang in de wacht komt te staan,
  • Niet een elektronisch bandje af hoeft te luisteren,
  • U bent simpelweg minder geld kwijt aan een dergelijk telefoongesprek.

Met de belastingdienst bellen kan dus een stuk eenvoudiger en aangenamer worden als u gebruik maakt van onze goedkope service. Wist u dat dit een onafhankelijke service is? Wij worden niet gesponsord door de Belastingdienst of enig ander bedrijf. Mocht u als bedrijf ook weergegeven willen worden op onze website dan bent u van harte welkom om het aanmeldingsformulier even in te vullen. Dat kan zeker geen kwaad want het is dé manier om een grotere reikwijdte te creëren.

Nog vragen over onze service? We horen het graag van u

U wilt aldus de belastingdienst bellen, hopelijk denkt u dan nog eens aan onze website. Mogen we voorstellen om ons telefoonnummer even op te slaan in uw smartphone? Of noteer het in een adressenboekje. Dan kunt u zelfs bij het uitvallen van uw internet snel met uw provider in contact komen. Want we bieden een keur aan gegevens van de meest uiteenlopende diensten. Denk aan banken, verzekeraars, providers van diverse communicatieve diensten, ziekenhuizen en ga zo maar door. Ook overheidsorganen zoals de Belastingdienst hebben we vermeld. Blijf dus niet te lang zitten met uw vraagstukken. U wilt immers snel weten of u dit jaar geld terugkrijgt of juist bij moet betalen. Laten we hopen op het eerste! Maar ook voor heel andere vragen kunt u de belastingdienst bellen zoals de aanvraag van belangrijke toeslagen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn