De hot octopuss is een oscillerende kunstvagina

11 augustus 2016

Posted in Erotiek

Bent u al een tijdje single? Of bent u zelfs nog maagd? En bent u benieuwd hoe het is om seks te hebben maar lukt het maar niet om een vriendin te krijgen? Dan zijn er tussentijdse oplossingen voor dit probleem. Natuurlijk kunt u naar een prostituee gaan maar dat kost erg veel geld. U kunt uw geld wel beter besteden. Koopt u eens een hot octopuss. Dit is een kunstvagina van rubber. Erg zacht rubber met ribbels zodat het net is alsof u seks hebt met een vrouw. Het voordeel van een hot octopuss is natuurlijk dat dit een eenmalige uitgave is. En als u goed voor uw hot octopuss zorgt, dan kunt u er tijden plezier aan beleven. Hygiëne komt op de eerste plaats. Als u de hot octopuss via onze website koopt dan bent u pas echt goedkoop uit. U krijgt er glijmiddel bij zodat het nog prettiger aanvoelt. Wist u dat er verschillende soorten glijmiddel bestaat? Probeert u eens andere soorten uit als u uitgekeken bent op het flesje dat u nu gebruikt. Daarom raden we het u aan om altijd een flesje mee te bestellen als u de hot octopuss koopt. U kunt op deze manier oefenen met seks. U ontdekt uzelf op een geheel andere manier en u merkt wat u lekker vindt. Dan zal de eerste keer met een meisje een stuk minder onhandig zijn!

De hot octopuss is voor elke man een genot

Maar niet alleen raden we de hot octopuss aan voor jonge mannen. Als u uit een scheiding komt of als een lange relatie voorbijgaat, dan wilt u nog wel aan uw trekken komen. Als u geen zin hebt in handwerk dan kunt u hier eenvoudig iets op vinden. De fleshlight of de hot octopuss zullen nu naar ongekende hoogtepunten brengen. Misschien is het zelfs beter dan seks ook al kan het de intimiteit met een vrouw niet overklassen. Wellicht is het een prima oplossing voor nu, zeker omdat een rebound op de loer ligt. En dat is niet altijd even handig, zeker niet als u kinderen hebt. Dan kunt u moeilijk elke avond met een andere vrouw aanzetten. Zit u überhaupt niet zo in elkaar? Koop dan een hot octopuss zodat u rustig wanneer u dat wilt uzelf kunt plezieren. Niemand die er achter zal komen want wij verzenden al onze producten natuurlijk discreet. De buren maar ook de postbezorger zullen niet weten wat er in het pakketje zit. Hoe bestelt u de hot octopuss?

Hebt u een erectiestoornis? Probeer dit dan eens uit!

Als u het moeilijk vindt om een erectie te krijgen waar een vrouw bij is dan kan dat leiden tot grotere stoornissen. Het is belangrijk dat u hierover kunt praten met uw vrouw of vriendin. Wat helpt is in een relaxte sfeer elkaars lichaam te leren kennen. Ze kan u helpen om een erectie te krijgen die lang standhoudt. Zeker als u dit hulpmiddel gebruikt. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Bestel het dan vandaag nog want dan kunt u het morgenavond al uitproberen! Wilt u onze producten eens in het echt bekijken? Durft u dit eigenlijk wel aan? Kom dan een kijkje nemen in onze seks shop in Amsterdam.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn