De jeugdtheaterschool biedt een mooie vooropleiding

21 februari 2017

Posted in Nieuws

Onze jeugdtheaterschool biedt een mooie kans voor toneel-aspiranten die hier nog niet zo in thuis zijn. Natuurlijk kunnen aanstaande acteurs en actrices direct een toelatingsexamen doen voor één van onze Hbo-opleidingen die we aan 4 speciale toneelacademies geven. Maar de kans dat u wordt aangenomen als u nauwelijks ervaring hebt is vrij klein. Natuurlijk is een zekere mate van talent onontbeerlijk. Maar ervaring vinden wij tevens belangrijk en het zal vrij snel tijdens een auditie blijken of u al genoeg ervaring en inzicht hebt om direct met een Hbo-opleiding te beginnen. Mocht dat niet het geval zijn dan zijn we hier eerlijk in. Dat neemt niet weg dat u geen enkele kans meer maakt! Het is dan verstandig om u aan te melden voor onze vooropleiding aan de jeugdtheaterschool. Deze jeugdtheaterschool bevindt zich in Amsterdam dus als u in de Randstad woont of studeert dan is dit een waar buitenkansje. Meldt u zich direct aan als u graag 8 weken wilt studeren aan de jeugdtheaterschool. Deze opleiding is prima te volgen tijdens uw huidige opleiding of na uw werk want u studeert een keer per week voor 8 weken in de avond op een vaste avond. Klinkt u dat als muziek in de oren en kunt u niet wachten om uw talenten te slijpen? Kijk u dan even op de website van toneelhuisamsterdam.

Op de jeugdtheaterschool leert uw kind de fijne kneepjes van het vak

Aan de jeugdtheaterschool krijgt u les van ervaren acteurs die u wellicht kent van de tv of toneel. Ook regisseurs komen aan het woord en zullen proberen om hun kennis aan u door te geven. Maar het blijft niet bij theoretische lessen. U gaat zelf aan de slag samen met uw medestudenten. Het zijn kleine klassen, we laten maximaal 12 leerlingen per groep toe. Daardoor kunnen we een persoonlijke begeleiding garanderen en krijgt u de aandacht die u nodig hebt! Tijdens de opleiding aan de jeugdtheaterschool krijgt u te maken met allerlei belangrijke speerpunten van het acteren en het theater.

  • Denk aan improviseren, het leren en overbrengen van monologen en dialogen.
  • Het zoeken naar het juiste gevoel terwijl u zichzelf hierin niet verliest.
  • Het spelen van zeer uiteenlopende personages,
  • En u zult zien dat acteren op een podium iets heel anders is dan acteren voor de camera.

Na elke les wordt er geëvalueerd hoe u het hebt gedaan. Misschien hebt u erg veel talent en kunt u de vooropleiding doen die overdag wordt gegeven. Dit is een serieuzere en intensievere opleiding waarmee u een grote kans maakt om door te stromen naar de uiteindelijke Hbo-opleiding.

Stroom vervolgens door naar een HBO theateropleiding

Doet u direct iets met deze kennis! Bent u ouder dan 16 en jonger dan 24 en is het theaterpodium waar u uzelf ziet over een aantal jaar? Meldt u dan vandaag nog aan voor deze avondcolleges aan de jeugdtheaterschool in Amsterdam. Als u hier nog vragen over hebt dan staat het u vrij om even contact met ons op te nemen. We zijn uiteraard telefonisch en via de mail te bereiken. Ook via de sociale media kunt u informatie over de jeugdtheaterschool opzoeken en ons contacteren. Zo zijn we te vinden op Linked in, Facebook en Twitter. Laat gerust iets van u horen.  We kijken uit naar uw auditie. Wist u dat de inschrijving van deze auditie gratis is en dat u het gerust nogmaals kunt proberen als u de eerste keer bent afgewezen? Met meer dan 10 jaar ervaring in het geven van deze vooropleiding mag u er wel vanuit gaan dat u hier iets aan hebt. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn