Drukwerk voor je bedrijf

19 februari 2017

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Als bedrijf kun je om verschillende redenen drukwerk nodig hebben, je kunt er in ieder geval hoe dan ook niet zonder. Want ook al leven we tegenwoordig in een digitale wereld, er zijn toch nog steeds veel zaken die op papier gebeuren en die mensen gewoon het liefst in gedrukte vorm zien. Het is als bedrijf verstandig om daar in mee te gaan, zolang dit de beste manier is om mensen te bereiken. Je wilt immers niet klanten mislopen omdat jij drukwerk achterhaald vindt, terwijl heel veel anderen dit nog steeds zien als belangrijke bron van informatie. Natuurlijk is het wel altijd verstandig om een keus te maken in wat voor jouw onderneming nuttig is en wat niet, er zijn immers veel verschillende soorten mogelijk en niet alles zal evenveel effect hebben en even nuttig zijn voor jouw onderneming. Ga dus niet zomaar aan de slag met drukwerk, maar kies een vorm die voor jou zo effectief mogelijk is. Alleen dan zul je hier echt goede resultaten mee weten te behalen.

Diverse soorten drukwerk

We noemden net al even dat er diverse soorten drukwerk mogelijk zijn. Waar kun jij nu gebruik van maken? Dat ligt natuurlijk helemaal aan wat jij het best vindt passen bij jouw bedrijf. Misschien wil je maar voor één variant kiezen, misschien besluit je dat een combinatie van verschillende producten eigenlijk de beste optie is. Dit is natuurlijk helemaal aan jou. Mogelijkheden van drukwerk die voor veel bedrijven goed van pas komen zijn:

  • met jouw bedrijfsnaam of logo bedrukte enveloppen
  • flyers met kort wat informatie over jouw onderneming
  • folders, met daarin een of meerdere interessante acties vermeld
  • brochures, waarin producten of diensten beter toegelicht kunnen worden
  • visitekaartjes, waarmee je mensen snel jouw contactinformatie kunt geven

Eigenlijk is het zo dat geen enkel bedrijf zonder visitekaartjes kan. Ze zijn zeer compact en handzaam, dus gemakkelijk mee te nemen, en bevatten toch alle nodige informatie. Als jij er zeker van wilt zijn dat de persoon die jij net gesproken hebt en die interesse zou kunnen hebben in jouw product of dienst de mogelijkheid heeft om jou te contacteren, dan komen visitekaartjes echt heel goed van pas. De andere zaken zijn meer bedrijfsafhankelijk. Heb jij een winkel met veel producten en af en toe leuke aanbiedingen, dan kan het laten drukken van folders een goed idee zijn. Zo is er voor ieder bedrijf dus drukwerk dat goed of minder goed van pas komt.

Bestel het bij ZoGedrukt

Welk soort drukwerk jij ook nodig hebt, het is zeker dat jij dit het best kunt bestellen bij ZoGedrukt. Zij beschikken over een eigen machinepark, waardoor ze altijd snel voor jou aan de slag kunnen gaan en de kwaliteit helemaal zelf onder controle hebben. Bovendien beschikken zijn over een team van experts op dit gebied, dat jou kan adviseren over het drukwerk dat jij misschien zou willen laten doen. Hoe pak je het ontwerp nu aan  of wat is het juiste formaat voor jouw folder? Allemaal zaken waar hun experts jou graag antwoord op geven. Wil jij het helemaal zelf regelen, dat kan prima via hun online bestelmodule. Je bepaalt dan helemaal zelf het ontwerp en ZoGedrukt zorgt er vervolgens voor dat dit zo goed mogelijk uitgevoerd wordt. En dit tegen zeer scherpe prijzen. Zo kun jij dus tegen een voordelig tarief beschikken over mooie visitekaartjes, enveloppen, folders, flyers en brochures die helemaal bij jouw onderneming passen. Als jij op zoek bent naar een geschikt adres voor het uit laten voeren van al jouw drukwerk, dan is ZoGedrukt dus zeker een aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn