Een design vloerlamp, die maakt uw woonkamer af!

23 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Een woonkamer is een plek waar u kunt ontspannen, waar u thuiskomt, en waar u familie of vrienden ontvangt. Het is de plek waar u leest, televisie kijkt, praat en uitrust. Kortom: een fijne plek om te zijn! Het is belangrijk dat u zich hier goed voelt, en dat de meubels die er staan bij u passen. Mooie verlichting, bijvoorbeeld een design vloerlamp, mag dan niet ontbreken. Er zijn lampen in alle soorten en maten, maar voor de woonkamer is een vloerlamp uitermate geschikt. Dichtbij een bank of zithoek staat een design vloerlamp mooier dan bijvoorbeeld bij een eettafel, en dat heeft alles te maken met de hoogte: boven een eettafel kun je natuurlijk beter een plafondlamp ophangen. Maar ook in de slaapkamer kan een design vloerlamp goed tot zijn recht komen, omdat je hier, net als in de woonkamer, voornamelijk lage meubels aantreft. Een design vloerlamp kan een grote toevoeging zijn aan een van deze vertrekken: of u nu een strakke inrichting wilt zonder poespas, of juist een gezellige kamer met warme kleuren, er is altijd wel een design vloerlamp die bij u past. Bij Lampentoppers.nl vindt u lampen gemaakt van verschillende materialen en in verschillende stijlen. Ook bieden wij lampen aan in verschillende prijsklassen, en zijn er altijd een aantal lampen in de aanbieding. Kijkt u dus gerust eens rond of er een design vloerlamp voor u bij zit! Onze vloerlampen zijn in te delen in de volgende categorieën:

  • Schemerlampen;
  • Booglampen;

Binnen deze categorieën valt er natuurlijk ook weer genoeg te kiezen, bijvoorbeeld als het gaat om materiaal of stijl.

Ik zocht een design vloerlamp, en vond er een bij Lampentoppers.nl!

“Toen ik in mijn nieuwe huis kwam wonen, had ik allerlei ideeën voor de nieuwe inrichting. Veel van mijn oude meubels heb ik verkocht, dus ik kon echt een nieuwe en frisse start maken! Ik heb me laten inspireren door design magazines en verschillende pagina’s op Pinterest en Instagram. Toen ik een idee had van wat ik wilde, ben ik aan de slag gegaan met de aankoop van mijn nieuwe meubels. Erg leuk werk, maar ook wel spannend: zou het allemaal wel bij elkaar passen? Ziet dit product er in het echt wel hetzelfde uit als op de foto? Uiteindelijk had ik genoeg nieuwe meubels, en werd mijn nieuwe huis al echt van mij, precies zoals ik het wilde. Toch miste er nog iets. Toen ben ik op zoek gegaan naar een goede design vloerlamp die mijn inrichting paste. Bij Lampentoppers.nl vond ik een mooie, en ik was enthousiast over de service die Lampentoppers.nl bood: vanaf €50 werd mijn design vloerlamp gratis verzonden, ik had 14 dagen retourrecht, en ik kon bijvoorbeeld met iDeal betalen. Bovendien was de lamp die ik wilde ook nog eens in de aanbieding!”

De hoge kwaliteit van ons assortiment

Bij LampenToppers volgen we voor u de laatste trends op het gebied van inrichting en design. Daarom kunnen wij u de beste en hipste lampen bieden voor een goede prijs. Ook op technologisch gebied gaan wij met onze tijd mee. Zo zijn er verschillende lampen die u aan en uit kunt doen door middel van een afstandsbediening, door met uw handen te klappen, of zelfs met behulp van een app. Ook zijn er verscheidene lampen die voorzien zijn van een dimmer, waardoor u altijd precies de juiste verlichting kunt instellen. Ook kunt u de lampen personaliseren door er een bepaalde lichtbron in te plaatsen, bijvoorbeeld halogeen of led. Hierbij kunt u uw persoonlijke voorkeur volgen. Ledlampen bijvoorbeeld staan erom bekend dat ze erg energiezuinig zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn