Een kabel voor de pc en laptop koopt u uiteraard online

13 mei 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u graag een bepaalde kabel kopen voor uw computer? Heeft uw kat, hond of ander huisdier per ongeluk een UTP-kabel of een USB-kabel doorgeknaagd? Of hebt u een gloednieuwe laptop gekocht en kwam u er achter dat er vele kabels ontbreken? Dan hebt u een probleem dat op korte termijn moet worden opgelost. Als u niet de tijd hebt om een computerwinkel te bezoeken dan is er altijd nog het internet. In deze moderne tijden hoeft u niet per definitie uw pc of laptop te gebruiken als u wilt browsen. Immers, u hebt ongetwijfeld een smartphone en misschien ook wel een tablet waarmee u naar beat-it.nl kunt gaan. Daar zult u al snel de kabel en vele andere accessoires kunnen vinden, bestellen en laten bezorgen zodat u morgen verder kunt gaan met de installatie van uw nieuwe pc. Klinkt u dat als muziek in de oren? Wacht dan geen seconde langer maar bestel hier uw kabel. We maken deze snoeren zelf in onze fabriek en kunnen daarom een lage prijsgarantie geven. Niet alleen kunt u hier een nieuwe stroomkabel kopen, ook UTP- en USB-kabels leveren we in diverse afmetingen zodat er altijd een gepaste oplossing te vinden is. Met meer dan 15 jaar ervaring in de online verkoop van IT-producten zoals beeldschermen, printers en kabels mag u er wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met een gerenommeerd bedrijf. Niet voor niets hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9,2!

Onze kabel gaat vele decennia mee

Hebt u al een account aangemaakt? Dat is handig als u in de toekomst nogmaals een kabel nodig hebt. U kunt tevens een nieuwe pc kopen voor uzelf of voor uw bedrijf. Bent u als systeembeheerder verantwoordelijk voor alle pc’s en randapparatuur en is het tijd om te upgraden? Kies dan hier de laatste topmodellen van merken zoals HP en Asus uit. Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen daarom grote bestellingen moeiteloos verwerken.

  • Meer dan 60.000 klanten zijn u al voorgegaan.
  • U krijgt gratis support en onze klantenservice is zowel telefonisch, via de mail als via sociale media zoals Facebook en Twitter te bereiken. Tevens bent u op afspraak welkom in Epe en Apeldoorn.
  • We garanderen een laagste prijsgarantie. Mocht u elders online op een Nederlandse website een bepaald product goedkoper vinden, dan passen we onze prijzen daar direct op aan.
  • Daarnaast zijn alle verzendingen gratis terwijl u na aflevering pas hoeft te betalen. Van te voren via iDEAL, PayPal of credit card betalen zijn ook opties.

U wilt natuurlijk liever met een betrouwbaar bedrijf in zee gaan die een top kabel aanbiedt dan een bedrijf dat allemaal dingen belooft die ze niet nakomen. Wij beschikken over de eKomi gold beoordeling en dat wil zeggen dat het bedrijf als zeer goed staat aangeschreven.

Vergeet u niet om deze website even te bookmarken?

Vanaf nu hebt u altijd een website bij de hand waar u snel een kabeltje kunt bijbestellen. Dankzij deze kabel bent u razendsnel verbonden met het internet, kunt u snel digitale gegevens doorsturen naar een externe drager en kunt u uw hardware van stroom voorzien. We bieden oplossingen op grote schaal voor ZZP’ers, MKB’ers, grote conglomeraten met enorme callcenters maar ook voor overheidsinstellingen, universiteiten, ziekenhuizen en scholen bieden we passende IT-oplossingen. Van beeldscherm tot aan muis en van stroomkabel tot aan harde schijf, bij Beat-IT vindt u altijd de juiste producten die aan de eisen van deze moderne tijden voldoen. Tot slot willen we u graag even wijzen op het blog waar we meerdere keren per maand interessante producten onder de aandacht brengen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn