Een nieuw iPhone 4 scherm nodig?

26 februari 2016

Posted in Smartphone en Tablet

Hoewel smartphones natuurlijk fantastische apparaten zijn hebben ze wel enige nadelen. Eén daarvan is dat het scherm redelijk breekbaar is. Het goede nieuws is dat bijvoorbeeld een iPhone 4 scherm vervangen helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Uiteraard moet u dan op zoek naar een goede en goedkope aanbieder van een iPhone 4 scherm. Bij ons bedrijf partly.nl bent u dan gelukkig zeker weten aan het juiste adres. Wij verkopen vele onderdelen voor diverse merken en modellen smartphones en het grootste voordeel dat wij u als klant bieden is dat onze prijzen zeer laag zijn. Als u zelf een beetje handig bent kunt u vaak zelf de onderdelen, zoals bijvoorbeeld een nieuw iPhone 4 scherm, vervangen. Door voor deze oplossing te kiezen kunt u veel geld besparen. Het zit namelijk als volgt bij veel reparatiediensten: een groot gedeelte van de prijs die u dient te betalen voor de reparatie is voor arbeidskosten. Als u bijvoorbeeld een iPhone 4 scherm wilt laten vervangen dan bent u meer kwijt aan loon- of arbeidskosten dan aan de onderdelen zelf. Koop daarom bij ons gemakkelijk en goedkoop een iPhone 4 scherm en zoek bijvoorbeeld op YouTube een filmpje op hoe het vervangen moet. Als u ook maar een beetje handig bent met elektronica is dit zo gepiept. Als u op deze manier uw smartphone wilt herstellen dan kunt u de onderdelen het best bij ons bestellen. Niet alleen hebben wij een iPhone 4 scherm, maar ook voor vele andere apparaten van Apple, maar bijvoorbeeld ook Samsung, hebben wij de juiste onderdelen voor u. Het zelf vervangen is vaak maar eventjes werk en kan u veel geld besparen. Een iPhone 4 scherm met krassen of barsten is natuurlijk niet fijn, maar met onze producten heeft u dit zo weer gerepareerd. Er komt geen soldeerwerk aan te pas als u bij ons een iPhone 4 scherm haalt, de digitizer en de LCD zijn namelijk al voor u gemonteerd. Het is dus een fluitje van een cent om vervolgens het oude iPhone 4 scherm door een nieuwe te vervangen.

Een goedkoop iPhone 4 scherm kopen

Omdat wij veel producten in één keer inkopen bij onze leveranciers kunnen wij u als klant lagere prijzen bieden dan veel van onze concurrenten. Kijk daarom altijd eerst even op onze site voordat u ergens anders onderdelen voor bijvoorbeeld een Apple apparaat gaat kopen. De prijzen voor bijvoorbeeld een iPhone 4 scherm zijn dusdanig laag dat wij er redelijk zeker van zijn dat u nergens anders een betere deal kunt vinden. Wij hebben voor zowel voor de meest verkochte Samsung als Apple producten veel verschillende onderdelen. Als u dus per ongeluk uw smartphone laat vallen, dan kunt u bij ons gemakkelijk, snel en goedkoop de juiste onderdelen kopen. U kunt deze vervolgens zelf gemakkelijk inbouwen. Vaak geven wij er instructies bij, maar ook op YouTube kunt u voldoende instructievideo’s vinden die stap voor stap instrueren hoe een bepaald onderdeel vervangen dient te worden. Een iPhone 4 scherm vervangen is dan ook een fluitje van een cent als u ook maar een beetje handig bent met elektronica. Naast displays kunt u bij ons overigens nog vele andere producten kopen voor diverse smartphones en tablets. Voor het complete overzicht kunt u uiteraard op onze site terecht, maar om u alvast een idee te geven van ons assortiment staan hieronder enkele productsoorten die wij verkopen opgesomd:

  • Apple onderdelen
  • Samsung onderdelen
  • Batterijen en accu’s
  • Hoesjes
  • Diverse andere leuke en handige accessoires

Zoals u kunt lezen hebben wij een zeer breed aanbod. Als u dus problemen heeft met een bepaald onderdeel van uw smartphone dan is er een grote kans dat u bij ons voor een bodemprijs een vervangend product kunt vinden. Wij hebben ook regelmatig acties en aanbiedingen zodat onze producten nog voordeliger worden. Het is daarom zeker verstandig om onze site in de gaten te houden en af en toe terug te komen om de aanbiedingen te bekijken. Voor bijvoorbeeld een zeer goedkoop iPhone 4 scherm kunt u nergens zo goed terecht als bij ons.

Uitstekende service en snelle verzending

Naast onze prachtige producten en zeer lage prijzen zijn er bovendien nog veel meer redenen waarom u het allerbest uw onderdelen en accessoires voor diverse smartphones en tablets bij ons kunt halen. Bij ons zijn de verzendkosten bijvoorbeeld altijd gratis. Dit kan u vaak vele euro’s schelen, omdat veel andere aanbieders wel twee tot zeven euro verzendkosten vragen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om op vele verschillende manieren te betalen. Ook het relatief nieuwe betaalsysteem Afterpay is mogelijk bij ons. Hierdoor hoeft u pas te betalen als u het product goed en wel heeft ontvangen en het naar wens werkt. Zo loopt u dus nooit het risico dat bijvoorbeeld een iPhone 4 scherm het niet goed doet of onderweg kapot gaat en u er toch het volle pond voor moet betalen. Ook geven wij 30 dagen bedenktijd op bij ons bestelde producten. Nog meer voordeel is onze snelle verzending waardoor u het product vaak al de volgende dag in huis heeft. Zoals u kunt lezen bieden wij zeer veel voordelen en zijn wij daarom de beste keus als het gaat om het bestellen van bijvoorbeeld een iPhone 4 scherm. Kijk daarom vandaag nog op onze site wat wij u kunnen bieden en u zult versteld staan van de lage prijzen en uitstekende service.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *