Een prachtig houten horloge bestellen

16 maart 2016

Posted in Mode en Kleding

Als u op zoek bent naar een uniek stukje vakwerk voor om uw pols dan kunt u zeker eens nadenken over het aanschaffen van een houten horloge. Ons bedrijf Lumbr is al geen ander gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van prachtige houten accessoires, waaronder dus houten horloges. Hoewel deze techniek nog niet lang op grote schaal is gebruikt, is het tegenwoordig zeker een rage te noemen. Haak daarom vandaag nog aan en schaf voor uzelf of voor iemand anders een houten horloge aan. Wij van Lumbr hebben zowel prachtige exemplaren voor heren als voor dames. De gebruikte materialen zijn verschillend en daardoor zijn ze ook qua uiterlijk zeer divers. Wij hebben bijvoorbeeld een houten horloge van licht bamboehout, maar ook van donker walnoothout. Voor eenieder hebben we vast en zeker een prachtig houten horloge in onze collectie. De klokjes zelf zijn zonder uitzondering van de hoogste kwaliteit en passen ook qua kleur prachtig bij de houten omlijsting. De unieke stukken zijn een echte eyecatcher en zijn te combineren met veel verschillende outfits. Als u echt een prachtig uurwerk om uw pols wilt dan moet u dus zeker eens kijken of een houten horloge van Lumbr iets voor u is. Wij gebruiken uiteraard duurzame materialen en zijn dan ook deelnemer aan het nationaal bossenfonds. Wij zorgen er daarom voor dat wij een boom planten bij een bepaald aantal verkochte producten. Een houten horloge is dus niet alleen heel erg mooi, maar ook zeker een duurzame keus. Doordat de schakels van hout zijn gemaakt en bovendien vaak een prachtige structuur hebben zien de producten die wij verkopen er erg robuust en stoer uit. De producten zijn bovendien vaak handgemaakt en daardoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit garanderen. Een houten horloge zoals wij die maken zult u niet ergens anders kunnen vinden voor een dusdanig lage prijs. Kijk daarom vandaag nog even rond op onze site om te zien wat wij u kunnen bieden. Een houten horloge is een accessoire waar u zeker lang plezier van zult hebben.

Een houten horloge kopen voor een scherpe prijs

Hoewel wij uiteraard zeer goede materialen gebruiken en een prachtig design hebben gemaakt, zijn onze producten zeker niet duur. Dit komt omdat wij er een eerlijke prijs voor vragen en u niet op kosten willen jagen. Een houten horloge bij ons kopen is dan ook zeker niet heel duur. Zowel de herenhorloges als de exemplaren voor dames hebben bovendien veel extra functionaliteiten. Ze zijn dus niet alleen handig om de tijd op te zien, maar kunnen bijvoorbeeld ook de datum tonen en dienen als stopwatch. Een houten horloge van Lumbr is dus ook nog eens heel veelzijdig! Wij bieden tevens de mogelijkheid om een custom made houten horloge te bestellen indien u dit wilt. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u een tekst in het product graveren of andere details aanbrengen. Erg leuk als u bijvoorbeeld iemand een persoonlijk cadeau wilt geven. Wij hebben naast onze collectie uurwerken voor dames en heren overigens nog vele andere leuke artikelen die van hout zijn gemaakt. Zo kunt u onder andere ook voor de volgende spullen bij ons terecht:

  • Zonnebrillen
  • Speakers
  • Beurzen
  • Andere accessoires

Zoals u kunt lezen hebben wij een zeer divers aanbod van artikelen. Alles wat wij verkopen heeft als overeenkomst dat het van eerlijke en duurzame materialen is gemaakt en daardoor niet alleen prachtig is om te zien maar ook nog eens goed voor het milieu is. Al onze designs zijn uniek en door Lumbr zelf gemaakt, dus u krijg bij ons altijd unieke stukken. Bijzonder is dat wij hier zeer schappelijke prijzen voor vragen en u dus nooit te veel geld kwijt bent als u bij ons voor uzelf of voor iemand anders een prachtig cadeau koopt. U zult zich verbazen over de prachtige design accessoires die wij verkopen.

Duurzame producten en uitstekende service

In de huidige, veranderende, maatschappij is het steeds belangrijker om met het milieu bezig te zijn. Daarom is het zeker verstandig om te kiezen voor een houten horloge, zeker als u bedenkt dat wij bomen planten om de schade die het kappen van bomen doet te herstellen. De producten van Lumbr kunt u dus met een gerust hart kopen, ook als u duurzaamheid zeer hoog hebt zitten. Daarnaast is het natuurlijk prachtig om een natuurlijk product te dragen. Wij van Lumbr combineren bovendien de Achterhoekse nuchterheid met een goed gevoel voor stijl. Daarom bieden wij alleen de mooiste designs en de best ontworpen accessoires aan onze klanten aan. Of u nou op zoek bent naar een leuk cadeau of uzelf eens wilt verwennen met bijvoorbeeld een leuk houten horloge, bij ons kunt u zeker het geschikte product vinden. Leuk zijn ook zeker onze draadloze speakers die een houten behuizing hebben. U kunt hierop het met grootste gemak uw favoriete muziek afspelen zonder dat er een kabel voor nodig is. De houten behuizing is bovendien niet alleen erg mooi, maar ook zeer sterk. U kunt deze dus overal mee naartoe nemen zonder dat u bang hoeft te zijn dat deze kapot gaat. Wilt u ambachtelijk ontworpen en gemaakte houten accessoires kopen, dan kunt u bij ons uw hart ophalen. Kijk daarom vandaag nog even rond op onze website om te zien wat wij u kunnen bieden. De producten van Lumbr zijn ook te koop in veel winkels en deze verkooppunten staan ook op onze site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn