Een whiteboard kopen? Dat doet u natuurlijk online!

25 januari 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u graag een whiteboard kopen omdat u regelmatig trainingen geeft bij bedrijven? Bijvoorbeeld bhv-trainingen of veiligheidstrainingen? Dan kunt u een whiteboard kopen op whiteboard-flipover.nl. Een groot deel van de informatie tijdens deze trainingen gebruikt u natuurlijk meerdere malen. Het is dan zonde om voor ieder bedrijf een aparte presentatie te maken. Daarom kunt u niet alleen een whiteboard kopen maar ook een flipover zodat u op het papier grote delen van de presentatie kunt schrijven. Om het een stuk persoonlijker te maken kunt u tevens het whiteboard gebruiken dat u na gebruik kunt wissen met een magnetische wisser. Sla twee vliegen in een klap en ga een whiteboard kopen in onze webwinkel dat tegelijkertijd dienst doet als een flipover. Uiteraard kunt u het ook allemaal los van elkaar kopen. U kunt een whiteboard kopen in diverse verschijningsvormen. Zo zijn er staande borden op drie of vier poten die u tevens met een hulpstuk aan de achterwand kunt bevestigen. Voor de trainer bieden we verrijdbare borden aan die na afloop weer in de kofferbak gelegd kunnen worden. Voor het onderwijs zijn deze verrijdbare borden ook zeer doeltreffend. Niet ieder klaslokaal hoeft immers naast het reguliere zwarte schoolbord een whiteboard op te hangen, maar u kunt het ook vervangen. Sterker nog, de meeste hoge scholen en universiteiten werken al jaren met whiteboards. Wilt u als middelbare school ook investeren in deze handige oplossing? Ga dan een whiteboard kopen via onze webwinkel.

Veilig een whiteboard kopen in een webwinkel

Waarom zou u eigenlijk bij ons een whiteboard gaan kopen? We hebben een aantal argumenten voor u op een rijtje gezet:

  • U bent bij ons absoluut geen dief van de portemonnee. Onze producten zijn per definitie scherp geprijsd en daarnaast kunt u in de outlet allerlei producten kopen tegen zeer scherpe prijzen die u absoluut niet wilt missen.
  • U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week online een whiteboard kopen. Maar het is aan te raden om de bestelling voor 17.00 uur op werkdagen te plaatsen als er haast bij is. want dan garanderen we dat u de volgende dag al over uw producten kunt beschikken. En u krijgt er ook nog eens 14 dagen aan bedenktijd bij!
  • U kunt een product bestellen zoals ze online staan afgebeeld. Maar dat hoeft niet. Hebt u namelijk specifieke wensen zoals afwijkende afmetingen? Dan horen we dat graag van u want u kunt namelijk een whiteboard kopen op maat.

Hopelijk hebben we u met deze voordelen al overtuigd van de mogelijkheden die wij u bieden. Naast het whiteboard en de flipover kunt u trouwens ook bij ons terecht als u op zoek bent naar prikborden, glassboards, displays en overig materiaal.

Ook flipovers bieden we in diverse afmetingen aan

Kijkt u tijdens het bestellen ook even bij de diverse accessoires? Want we verkopen namelijk ook extra hulpstukken. Bijvoorbeeld een onderdeel waarmee u het bord op kunt hangen in uw klaslokaal, vergaderruimte of in de kantine van het bedrijf dat u leidt. Maar ook markers en stiften mogen niet ontbreken. Anders kunt u niets beginnen. Denk er om dat u geen permanente markers gebruikt zoals benzinestiften! Want die inkt krijgt u er maar moeilijk van af. Het bord wist u met behulp van een magnetische wisser maar omdat het soms grondig gereinigd moet worden is het tevens aan te raden om er een spray bij te kopen waarmee u hardnekkige inktresten kunt verwijderen. Hebt u tot slot nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons bellen en mailen. En uiteraard vindt u op Facebook ook interessant nieuws. Lees meer op de website vanĀ Whiteboard Flipover.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn