Ex rokers die toch graag willen blijven dampen kunnen het best hun E sigaret online kopen bij de E-smokershop!

20 mei 2018

Posted in Mens en gezondheid

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft in het verleden gerookt. Dat varieert van wel eens een sigaretje roken tot een pakje of meer per dag. Na een lange en bittere strijd tegen de stinkstok heeft een groot deel van die ex rokers weer controle over zijn of haar eigen wil en gaat rookvrij door het leven. Een heel grote categorie is overgestapt op de e-smoker. Dit product is te koop in gewone fysieke winkels, maar velen willen hun E sigaret online kopen. Dat kan natuurlijk prima bij de E-smokershop. Maar voordat men overstapt op de E-smoker is het altijd verstandig om advies in te winnen over welke soort het best past hij welke persoon. Wist je bijvoorbeeld dat het zeer onverstandig is om direct na het roken van gewone sigaretten over te stappen op direct lung E-smokers en dat het veel beter is om over te stappen mouth to lung E-smokers? Het gaat te ver om hier uit te leggen wat dat technisch inhoudt, maar bij de E-smokershop kunnen ze je dat haarfijn uitleggen. Mensen die hun e sigaret online kopen bij de E-smokershop krijgen dat allemaal  standaard te horen om te voorkomen dat men een verkeerde keus maakt. Op de site staat trouwens een keurige beschrijving op de informatiepagina over direct lung en mouth to lung dampen.

Smaken verschillen maar hoe weet men nou wat men lekker vindt en hoe kom je daar achter? De E sigaret online kopen gaat gepaard met een goede instructie.

Wat dacht u van het aantal E-smokers dat te koop is? Tientallen tot honderden variërend van eenvoudige tot zeer geavanceerde apparaten. Deze worden Boxmods genoemd en hebben een krachtige functionaliteit voor de ervaren gebruiker. Enkele merken in zijn algemeenheid zijn:

  • Aspire
  • Council of Vapor
  • Eleaf
  • Geekvape
  • IJoy
  • Vaporesse
  • Vivakita
  • Smok
  • Innokin  en nog vele andere merken en soorten.

De verschillen tussen de merken zijn in de regel de vorm, afwerking cq kwaliteit, maar ook instellingen in de zin van wattage, temperatuur en capaciteit van de batterijen. De E sigaret online kopen stelt eisen aan je keuzes. Ga je voor een stevige E sigaret of wil je alleen maar een licht aroma in je mond? Als je een en ander wilt uitproberen dan is er de zogenaamde E-smokerkit voor onervaren dampers. Je kunt dan zonder enige verplichting voor een klein bedrag een keus maken uit de verschillen soorten en kwaliteiten. Vooral niet te vergeten zijn de vele soorten aroma’s, de zogenaamde e liquid smaakvarianten. De smaak kan de traditionele tabak zijn maar ook fruit en menthol zijn populaire smaken die veel worden verkocht. Een E sigaret online kopen is niet zo maar wat. Clearomizers en Coils bepalen ook met welke intensiteit er kan worden gedampt. Voor uitleg van deze termen kun je terecht op de website van de E-smokershop.

Hoe kan ik de E-sigaret nou gemakkelijk kopen en wat zijn de voorwaarden?

De e sigaret online kopen is natuurlijk de gemakkelijkste manier. Op de website e-smokershop.nl is een duidelijk overzicht te vinden van de wijze van bestellen en de diverse soorten en smaken. De e sigaret online kopen is natuurlijk gebonden aan voorwaarden. Net als rond de verkoop van alcohol is de minimale leeftijd 18 jaar. Indien de e sigaret online kopen voor je een bezwaar oplevert, kun je ook naar de fysieke winkel in Apeldoorn gaan aan de Markstraat 5a, telefoon 055-3016168. De zaak is prima bereikbaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn