Ga voor trendy, ga voor Maii

22 september 2016

Posted in Mode en Kleding

tazzo - maiiHet is in deze tijden lastig om je nog te onderscheiden. Iedereen heeft uiteraard zijn of haar eigen persoonlijke unieke persoonlijkheid. Toch is er vaak sprake van nivellering. Denk aan schooluniformen, sportkleding en zelfs een driedelig pak is vaak gelijk aan vele andere driedelige pakken. Op kleine details na zijn zulke pakken en uniformen gemaakt om de individualiteit uit te wissen of in ieder geval niet te benadrukken. De uniformen zorgen voor een meer collectieve mindset waarmee je je vergelijkt met anderen. Conformiteit is de regel. Dit is niet verwonderlijk. Als je naar het leger kijkt, dan wil je natuurlijk zo weinig mogelijk individualiteit. Je wilt pionnen die orders op volgen en je wilt ervoor zorgen dat elk lid van het collectief gelijk is aan het andere lid. Natuurlijk is er een hiërarchie met generaals, kapiteins en soldaten, maar binnen elke subgroep heerst uniformiteit. Dit komt de efficiëntie van het leger natuurlijk ten goede. De neuzen moeten immers allemaal dezelfde kant op staan. Opstand en insubordinatie worden dan ook hard bestraft. Op scholen in landen buiten Nederland zijn uniformen natuurlijk ideaal om ervoor te zorgen dat er geen onvrede ontstaat tussen de leerlingen. Je hebt geen situaties waar de tegenstelling tussen rijk en arm duidelijk zichtbaar is via kleding. Sommige leerlingen hebben bijvoorbeeld dure merkkleding en andere lopen rond met goedkope kleding van Zeeman. Zulke tegenstellingen worden weggevaagd met uniformen. Maar de prijs is natuurlijk hoog. Elke vorm van individualiteit worden immers ook weggevaagd. Jan, piet en klaas worden niet langer als zodanig geïdentificeerd, maar zijn in een dergelijk uniform enkel nog te classificeren als leerlingen. Je zou denken dat je in een land als Nederland voldoende mogelijkheden hebt om jezelf nog te uiten, maar dat is lastig. Als je bij de H&M winkelt of een andere winkel, dan koop je toch kleding die al vele malen door anderen is gekocht. Je kunt je eigen unieke persoonlijkheid dus moeilijk uitdragen via kleding. Toch zijn er mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld niet naar de traditionele winkels gaan zoals H&M, maar winkelen via tazzo.nl. Hier vind je alternatieve merken zoals Maii waarmee je veel beter een uniek stempel kunt drukken op je persoonlijkheid.

Stop voor leuke tassen en portemonnees van Maii bij tazzo.nl

De artikelen van Maii hebben een eigen unieke uitstraling. Deze uitstraling komt door het unieke design van alle Maii artikelen. Een tas van Maii is bijvoorbeeld kleurrijk en rijk gevuld met spannende patronen. Een Maii tas is dus herkenbaar als totaal anders dan wat mensen gewend zijn. Zolang Maii nog niet al te mainstream wordt, kun je met een artikel van Maii echt een stempel drukken op je persoonlijkheid. Als je een kleurrijk, spontaan en beetje alternatief persoon bent, dan is een tas van Maii bijvoorbeeld perfect. Ben je juist erg gericht op onopvallendheid en opgaan in de massa, dan is een kleurrijke spetterende tas van Maii natuurlijk niets voor jou. Mai is dus echt een merk voor de extraverte personages in de samenleving. Voel je je door deze tekst dus aangesproken, neem dan snel eens een kijkje op tazzo.nl. Hier vind je dus artikelen van Maii, maar ook:

  • Bag 2 Bag
  • Helena Hart
  • Moshiki

Bestellen via tazzo.nl

Mocht je willen bestellen via de site, dan heb je te maken met de volgende voordelen. Allereerst bedragen de verzendkosten slechts 2,95 euro. Daarnaast hoef je ook nooit lang te wachten op je bestelling. Alles wat je vandaag bestelt, heb je binnen 2 werkdagen al in huis. Mocht het toch tegenvallen, dan heb je altijd 14 dagen de tijd om het retour te sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn