Gaat u binnenkort trouwen? Bestel hier uw trouwschoenen

5 september 2016

Posted in Mode en Kleding

valkengoed - TrouwschoenenAls de belangrijkste dag van uw leven aanbreekt dan moet u uiteraard uw trouwschoenen aantrekken. Dit is waarschijnlijk de laatste accessoire die u aandoet als u uw trouwpak aantrekt. U begint met uw ondergoed gevolgd door uw pantalon, overhemd en een eventuele gilet. Dan is het tijd voor de stropdas. Draagt u die liever niet? Overlegt u dat dan wel met uw bruid zodat ze niet teleurgesteld raakt. Het is wel zo modern om casual en toch chique gekleed te gaan dus het kan prima. En anders doet u een strikje voor, dat staat vast en zeker ook erg charmant. Dan is het tijd voor de trouwschoenen. Trouwschoenen moeten niet teveel opvallen, in de eerste plaats gaat de aandacht meestal uit naar de jurk en het haar van uw bruid dus dat geluk hebt u al. Ook uzelf dient er keurig verzorgd uit te zijn. Poets daarom de trouwschoenen goed op zodat u uw weerspiegeling erin kun zien. Het is erg belangrijk dat trouwschoenen goed zitten. Ze moeten niet alleen erg mooi opgepoetst zijn en er netjes uitzien, u moet er de hele dag op lopen. Het zal u namelijk verbazen hoeveel kilometers u op een trouwdag af gaat leggen. Denkt u maar eens na: u gaat eerst naar het gemeentehuis, dan volgt een fotoshoot in het park. Dan een eventuele lunch en misschien gaat u ook nog eens trouwen in de kerk. Vervolgens is er een receptie en gaat u met uw gasten dineren. Uiteindelijk gaat u een geweldig feest tegemoet waarbij u het feest moet openen met een dans. Dansen op oncomfortabele trouwschoenen is natuurlijk uit den boze. Laat dit niet het geval zijn en leer op uw trouwschoenen lopen. U kunt uw trouwschoenen bij ons kopen dus maakt u eens een afspraak als u wilt passen. Wij trekken zo nodig de hele dag voor u uit om goede kleding en schoenen te zoeken. We hebben het tot dusver voornamelijk over schoenen voor de man gehad. Terwijl onze grootste collectie schoenen toch echt trouwschoenen zijn voor de bruiden. Naast schoenen hebben we overigens ook jurken, pakken, sieraden en ga zo maar door. Alles om er een fantastische bruiloft van te maken. Bent u nieuwsgierig geworden? Leest u dan vooral verder want dan leggen we u uit hoe u zo spoedig mogelijk een afspraak bij ons kunt maken.

We hebben nog veel meer naast onze trouwschoenen

Zoals we daarnet al zeiden verkopen we niet alleen trouwschoenen voor mannen maar hebben we ook erg veel prachtige witte schoentjes voor de dames. Is het niet heerlijk dat u bij valkengoed.nl voor zowel de man als voor de vrouw kleding kunt vinden voor die ene grote dag in uw leven? We hopen dan ook dat we u beiden eens zien verschijnen. Oriënteer uzelf eerst eventjes door alle beschikbare modellen te bekijken op onze site. Wist u dat u van te voren een afspraak bij ons kunt maken? Geeft u aan welke trouwschoenen u wel ziet zitten. Dan staan ze op de afgesproken dag alvast voor u klaar. Als u er een hele dag voor uittrekt dan kunt u naast schoenen ook uw pak, jurk en andere kleding en kledingaccessoires passen en misschien wel kopen. Zo nodig maken we het allemaal op maat zodat uw jurk goed sluit, lingerie niet zichtbaar is en u een comfortabele dag kunt beleven ondanks het feit dat u een grote jurk draagt. Bent u meer traditioneel ingesteld dan de meeste mensen van tegenwoordig? Dan wilt u niet dat uw man u al ziet in de bruidsjurk van uw dromen. Maakt u daarom verschillende afspraken en kom met vrienden of familie naar ons toe. Wij hebben de koffie en thee en niet zelden ook een lekker stukje taart voor u klaarstaan. Een bezoek aan Valkenmode in Amersfoort is dan ook een geweldig uitje met uw vrienden. Laat hen uw keuzes bekritiseren en kies met een lach en een traan de jurk en/of de trouwschoenen uit waarin u graag het huwelijksbootje in wilt stappen.

Poets ze goed op als de dag van uw leven gaat beginnen!

Als de dag eenmaal daar is dan mag u eindelijk de stoute schoenen aantrekken, in dit geval de passende trouwschoenen van glimmend leer. Reken er maar op dat heel wat ogen op uw voeten gericht zijn dus we kunnen niet benadrukken hoe belangrijk het is dat u mooie trouwschoenen aan hebt gedaan. Wij leveren een unieke service in het midden van het land. Wel is het noodzakelijk dat u bij ons langskomt omdat u niet zomaar op de bonnefooi trouwschoenen kunt gaan bestellen. Als ze maar een klein beetje verkeerd zitten of anders uitvallen dat u had verwacht op basis van de foto’s op de website, dan moet u ze weer terugsturen. Dat is een hoop gedoe ook al zijn er wel degelijk mensen die dit risico willen nemen. Het moge duidelijk zijn dat we dat te allen tijde willen afraden. Amersfoort ligt mooi centraal gelegen en ligt net ver genoeg buiten de Randstad zodat het ook voor mensen uit het noorden, oosten en zuiden een prima ritje is zonder files. En als u echt lekker wilt ontspannen dan kunt u gewoon de trein nemen naar het station van Amersfoort. Ga vervolgens met de bus of huur een taxi. Hebt u nog vragen?

  • Dan staat het u vrij om ons te bellen
  • Of stuur ons een e-mail!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn