Gebruik stimulerende gel voor meer sensatie

24 december 2016

Posted in Erotiek

BDSM-producten - stimulerende gel

Mijn partner en ik zaten een aantal maanden geleden in een behoorlijke sleur. Niet alleen in onze alledaagse relatie, maar ook onze seksuele relatie was absoluut niet meer wat het geweest was. We vonden het allebei tijd om hier verandering in te brengen, maar vonden het moeilijk om te bepalen hoe we dit precies moesten doen. Natuurlijk had ik er wel eens aan gedacht om speeltjes in de slaapkamer te introduceren, maar ik was bang dat mijn partner daar niet zo enthousiast over zou zijn en dat dat onze sleur alleen maar zou verergeren. Ik hield het dus lange tijd voor me. Het ging echter van kwaad tot erger en in een poging meer leven in de brouwerij te brengen gingen we een avond samen drinken. Toen we allebei flink aangeschoten waren had ik ineens wel de moed om over de seksspeeltjes te beginnen. Mijn partner vroeg wat ik dan voor ogen had.

  • Zweepjes
  • Maskers
  • Stimulerende gel
  • Handboeien

Omdat we allebei helemaal geen ervaring hebben op het gebied van bdsm besloten we om met de minst extreme variant te beginnen, namelijk de stimulerende gel. Om dit te bestellen kwamen we op de website van BDSM terecht en hier hebben ze uiteenlopende soorten gels en crèmes waar je uit kunt kiezen.

De speciale sensatie van stimulerende gel

De verschillende soorten hebben allemaal een ding gemeen en dat is dat ze zorgen voor een genot verhogende ervaring. Ik kan inmiddels uit ervaring vertellen dat het zeer opwindend is en dat voor zowel mannen als vrouwen. Ik en mijn partner zijn enkele maanden begonnen met het gebruiken van stimulerende gel en we zijn er eigenlijk niet meer mee opgehouden. Het is niet zo dat we het iedere keer gebruiken als we seks hebben, maar het wordt op zeer regelmatige basis uit het nachtkastje gehaald. In dat nachtkastje is inmiddels meer te vinden dan alleen maar stimulerende gel. Mijn partner vond het toch wel een heel spannend idee om mij te blinddoeken en dus ligt er nu ook een sm masker. Ik hoop binnenkort ook een zweepje te kunnen aanschaffen, want dat lijkt mij toch wel heel erg opwindend. Zeker in combinatie met de stimulerende gel moet dat een hele ervaring zijn. We plaatsen onze bestellingen voor deze producten nog altijd bij onze favoriete webshop: BDSM. Ze verkopen hier producten die altijd van een uitstekende kwaliteit zijn, maar opvallend laag in prijs. Kom jij voor het eerst op de website? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Je krijgt dan 20% extra korting op je bestelling. Wij hebben daar uiteraard ook graag gebruik van gemaakt!

Het bestellen van stimulerende gel

Zoals ik al zei waren mijn partner en ik beginners op het gebied van bdsm, maar inmiddels hebben we wat meer ervaring en hebben we ook meer contact met mensen die hier een ruime ervaring in hebben. Allemaal gaven ze ons groot gelijk dat we waren begonnen met stimulerende gel. Zelfs de mensen die echt de extreme kant van bdsm opzoeken gebruiken nog regelmatig stimulerende gel. Het is dus ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Wil jij ook wat meer spanning in je slaapkamer? Ga dan vandaag nog naar de website van BDSM en plaats je bestelling! Bestel je voor meer dan €250? Dan krijg je de Grey Bondage Set cadeau! En bestel voornamelijk voor 21.00 uur ’s avonds, want dan heb je de spullen de volgende dag al in huis. Op de website vind je natuurlijk ook meer informatie over de artikelen die ze daar verkopen. Je zult dus zeker een goede keuze kunnen maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn