Gebruikte grootvlakstelling

3 mei 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een stelling zoals de gebruikte grootvlakstelling bestaat uit multiplex of triplex platen die op stalen buizen worden gelegd. Omdat een gebruikte grootvlakstelling zo snel kan worden gemonteerd en gedemonteerd is het een zeer populaire variant onder de stellingen. U hebt in uw magazijn waarschijnlijk ook het liefste een grote stelling staan die u zo nodig kunt aanpassen. U hebt misschien een bedrijf dat door de jaren heen telkens nieuwe producten verkoopt. Aangezien het gaat om verschillende maten wilt u ruimtebesparend kunnen werken. Dat geldt ook voor de opslag van uw artikelen. Sla ze op door ze op een gebruikte grootvlakstelling te leggen die u tussentijds kunt demonteren om ruimte mee te besparen. U kunt de platen eventueel geheel afnemen of verstellen zodat alle artikelen naadloos op de stelling passen. U hebt hier nauwelijks voorkennis voor nodig want het opbouwen van een dergelijk gebruikte grootvlakstelling is een peulenschil. Mocht u er trouwens niet uitkomen dan kunt u altijd nog contact met ons opnemen. Wie wij zijn? We zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in de opkoop en verkoop van de eerdergenoemde gebruikte grootvlakstelling. Maar dat is nog lang niet alles. Zoals u misschien wel weet zijn er verschillende soorten stellingen. Van divers materialen kunnen we ze leveren. Zo hebt u soms meer aan robuuste nauwelijks te verzetten stellingen maar kan het ook zo zijn dat u liever een lichtgewicht stelling hebt, zoals de gebruikte grootvlakstelling zodat u zo nu en dan de stelling kunt verplaatsen of intrinsiek aan kunt passen. Of u nu een gebruikte grootvlakstelling of een nieuwe stelling wilt hebben, bij ons kunt u ze vinden dus schroom niet langer maar kijk vandaag nog even op onze website: lppetersen.nl. Neemt u een kijkje op de site en leer alles over de gebruikte grootvlakstelling, een andere stelling of diverse oplossingen voor in uw magazijn. Of het nu gaat om een klein magazijn van een winkeltje in de binnenstad of om een groot magazijn van een meubelwarenhuis, een bouwmarkt of een gigantische supermarkt, wij kunnen u helpen. Bij die grote bedrijven is het trouwens ook nog eens zo dat u een gebruikte grootvlakstelling vast niet enkel in het magazijn kunt gebruiken maar het tevens als stelling in de winkel zelf kunt opbouwen om producten tentoon te stellen.

Een gebruikte grootvlakstelling kopen

Wij vinden recyclen erg belangrijk. Er wordt in dit land al genoeg weggegooid en verbruikt zonder naar andere mogelijkheden te kijken. Bij dit soort bouwwerken zult u merken dat ze op de eerste plaats erg sterk zijn en zodoende zeer lang meegaan. Wilt u toch liever iets nieuws hebben? Dan kunt u de gebruikte grootvlakstelling aan ons doorverkopen. Wij repareren eventuele mankementen en zorgen ervoor dat de gebruikte grootvlakstelling er als nieuw uitziet. Als u een klein bedrijf hebt, dan hebt u misschien aan een gebruikte grootvlakstelling meer dan genoeg en dan is het geen overbodige luxe om een tweedehandse stelling te kopen. Zo bent u niet langer een dief van uw eigen portemonnee, u helpt het milieu er ook een beetje mee. Dat is de kracht van ons bedrijf: we leveren niet alleen gloednieuwe stellingen maar u kunt bij ons ook terecht als u graag een gebruikte grootvlakstelling zou willen hebben. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils. Bent u niet zo bekend met het internet en wilt u daarom graag de kat uit de boom kijken? Bekijkt u dan de volgende punten want aan de hand van die informatie zal het u lukken om snel een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een offerte is een prijsopgave. U ziet daarin wat het totaalbedrag is, wat u van ons qua service mag verwachten, hoe snel we kunnen leveren en tevens vindt u er alle technische specificaties van de gebruikte grootvlakstelling die u op het oog hebt.

  • Geeft u eerst aan welk type stelling u hebben wilt
  • Vervolgens kiest u de lengte, breedte, diepte en hoogte uit en bepaalt u de afstand tussen de legborden die in de gebruikte grootvlakstelling worden gelegd
  • Vul ten slotte uw gegevens in en stuur het naar ons op. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug met een eerste prijsopgave. U zit dan nog nergens aan vast!

Ook andere type stellingen vindt u bij ons!

Gaat u akkoord met deze offerte? Dan kunt u het geld alvast overmaken via een online betaalservice maar u kunt het ook overboeken of achteraf betalen. De gebruikte grootvlakstelling komen we aldus zo snel mogelijk op afspraak bezorgen. U krijgt van ons een stelling die geheel opgeknapt is. Platen zijn eventueel vervangen voor nieuwe stevige multiplexplaten, schroefjes zijn vervangen en ook beginnende corrosie is verwijderd en behandeld. U kunt de stelling eenvoudig verven in de kleuren van uw bedrijf als u graag hebt dat de stelling in de winkel gebruikt gaat worden. Met een simpele ijzerverf hebt u dat zo voor elkaar. U krijgt er instructies bij geleverd hoe u de stelling op en af kunt bouwen maar dat zal in de meeste gevallen niet eens nodig zijn. Het gaat hier om een lichtgewicht stelling die u simpel met een man of 2 à 3 kunt opzetten. Dankzij de eenvoudige montage bent u hier maar weinig tijd aan kwijt en kunt u er dezelfde middag al gebruik van maken. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Vraag dan vandaag nog die offerte aan! Hebt u verder nog vragen aan ons? Bel of mail dan direct!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn