Gebruikte pallets voor vervoer en opslag van goederen

11 mei 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Op het moment dat je goederen moet vervoeren of moet opslaan, dan heb je goede pallets nodig. Pallets zijn namelijk onmisbaar in een magazijn. Je kunt al je goederen op de pallets plaatsen en vervolgens kun je ze gemakkelijk met een heftruck verplaatsen. Tevens lenen pallets zich perfect voor het stapelen van meerdere goederen. De meest bekende pallets zijn natuurlijk de standaard houten pallets. Deze pallets lenen zich prima voor robuuste goederen. Als je dus geen delicate spullen hoeft op te slaan, dan hoef je in principe niet heel veel geld uit te geven aan pallets. Sterker nog, je kunt ook kiezen voor gebruikte pallets. Deze zijn uiteraard goedkoper dan nieuwe pallets. Aangezien je toch geen spullen wilt stallen die kwetsbaar zijn, kun je prima voor gebruikte pallets kiezen. Pallets zijn immers gemaakt van robuust materiaal. Dikke houten planken en balken met spijkers in elkaar gezet. Het zijn simpele objecten voor een simpel doel. Als er her en der wat houtwerk is beschadigd, dan maakt dat eigenlijk niets uit voor het doel waar de pallets voor bedoeld zijn. Mocht je gebruikte pallets willen kopen, dan kun je terecht bij palletspoed.nl. Via palletspoed kun je uiteenlopende pallets bestellen. Je kunt hier dus terecht voor gebruikte pallets, maar ook nieuwe pallets. Je kunt hier de traditionele houten pallets bestellen, maar je kunt er ook pallets bestellen die zijn gemaakt van kunststof. Het is dus maar net wat je nodig hebt en wat je zelf het liefst hebt. Overigens is palletspoed.nl er niet alleen maar voor pallets die gebruikt worden voor de opslag. Het is tegenwoordig in de mode om pallets bijvoorbeeld te gebruiken voor een bed frame. De industriƫle look is erg populair. Gebruikte pallets worden echt voor van alles gebruikt. Je kunt er een loungeset van maken, je kunt een stuk pallet aan de muur hangen, je kunt er een bar van maken en je kunt er zelfs een tv meubel van maken. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. De gebruikte pallets van palletspoed.nl zijn ook nog eens zeer voordelig. Dat betekent dat je heel goedkoop meubels en accessoires kunt maken van gebruikte pallets. Als je snel aan de slag wilt, dan is palletspoed.nl natuurlijk een goede keuze, want de pallets worden met spoed geleverd. Dus zowel particulieren als ondernemers kunnen terecht bij palletspoed.nl voor pallets. Kijk voor meer informatie op palletspoed.nl.

Gebruikte pallets kopen via palletspoed.nl

Je kunt via de site op twee manieren pallets kopen. Als je 48 uur de tijd hebt, dan kun je de pallets op de normale manier bestellen. Je betaalt dan 40 euro aan transportkosten en de pallets worden dan dus binnen 48 uur geleverd. Mocht je de gebruikte pallets met spoed nodig hebben, dan kun je dus ook kiezen voor een spoedverzending. In dat geval worden de pallets binnen 24 uur geleverd. Je betaalt dan geen 40 maar 60 euro aan verzendkosten. Als je pallets bestelt via palletspoed.nl, dan heb je te maken met de volgende opties:

  • Gebruikte pallets kopen vanaf 3,88 euro
  • Afname van minimaal 4 pallets
  • A-keus en B-keus pallets

Bestel pallets snel en gemakkelijk online

Mocht je artikelen willen bestellen via palletspoed.nl, dan kun je dat heel eenvoudig regelen via de website. Je kunt de site gebruiken om de pallets te vinden die je nodig hebt. Dit kunnen dus houten pallets zijn, maar ook pallets van kunststof. Deze kun je vervolgens toevoegen aan de winkelmand. Daarna kun je direct online betalen. Daarna worden de pallets zoals gezegd binnen 48 uur geleverd. Tenzij je een spoedbestelling plaatst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn