Gemakkelijk en snel gratis juridisch advies

11 juni 2016

Posted in Juristen en Advocaten

Na veelvuldig onderzoek onder de bevolking van Nederland van 18 jaar en ouder is gebleken dat men het niet makkelijk vindt om het juiste juridische advies te vinden. Daar komt nog bij dat wanneer men denkt het juiste adres gevonden te hebben, een consult vaak een hoop geld kost. Een bedrag dat voor het overgrote deel van de bevolking vaak eigenlijk weggegooid geld is, omdat is gebleken dat men vaak wisselt van juridisch loket. Deze mening werd gedeeld door Verweij Juristen. Op hun website is het niet alleen gemakkelijk maar ook heel snel gratis juridisch advies te verkrijgen. Dit gratis juridisch advies biedt veel mensen uitkomst. Bij Verweij Juristen ligt de nadruk op het sociale aspect in de samenleving, waardoor zij erg maatschappelijk betrokken zijn. Het gratis juridisch advies is onderverdeeld in:

  • Particulier advies
  • Advies voor de ondernemer

De aanvraag voor een consult gericht op de particuliere sector is bijna even hoog als die voor de ondernemer. Op beide gebieden zijn de bovengenoemde juristen erg goed gespecialiseerd en dit is dan ook terug te vinden in alle uiterst positieve reacties van alle klanten die u voor zijn gegaan. Zelf hebben mij man en ik veel gehad aan dit gratis juridisch advies toen wij ons landgoed in Zweden hebben omgetoverd tot hotel. Omdat het om een best groot hotel gaat met 60 slaapkamers, moesten we uiteraard veel personeel aannemen. Omdat we in Zweden gevestigd zijn, leek het in eerste instantie handiger om bij een Zweed juridisch loket om advies te vragen met betrekking tot het opzetten van een personeelsbeleid. Het leek makkelijker gezegd dan gedaan.

Geen zorgen met een gratis juridisch advies

Het in eerste instantie gratis juridisch advies in Zweden bleek ons een flinke duit geld gekost te hebben en eigenlijk waren we nog geen stap verder. Via vrienden hoorden wij van het gratis juridisch advies bij Verweij Juristen, iets waar wij in eerste instantie niet aan hadden gedacht. Natuurlijk konden we voor gratis juridisch advies ook bij een jurist in Nederland terecht en het bleek een schot in de roos. Eerst hebben we online een afspraak gemaakt voor dit gratis juridisch advies, waarna we een zeer prettig eerste gesprek hebben gehad. Al gauw merkten we dat we met een hele goede partij te maken hadden en ik beveel al mijn vrienden deze juristen dan ook van harte aan. Zij hebben ons erg goed geholpen bij advies met betrekking tot het personeel van het hotel in Zweden. Het runnen van een hotel in Zweden was een droom van ons beide en deze is dus enkele jaren geleden werkelijkheid geworden. De koop en de verbouwing van het kasteel gingen voorspoedig en, naast een enkele orkaan tijdens de verbouwing, liep eigenlijk helemaal op rolletjes. Zelfs het landgoed heeft tot op heden al verschillende prijzen gewonnen. Ook hier hebben we weer samengewerkt met een partij uit Nederland. Echter, de allerbeste keuze was toch wel de keuze voor het gratis juridisch advies van Verweij Juristen, want ook al is de tuin nog zo mooi en zijn de gasten nog zo tevreden, het is van groot belang dat alle personeelszaken ook goed geregeld zijn.

Een zorgeloze toekomst

Het kopen van een kasteel en deze verbouwen tot hotel was een droom en we hebben dan ook al ons spaargeld bijeen gelegd om deze droom te verwezenlijken. Met alleen een mooi gebouw kom je er niet, goed personeel vinden en behouden is van groot belang. Het is waarschijnlijk de meeste belangrijke factor voor een zorgeloze toekomst. Daarnaast hebben wij tijdens onze afspraak voor een gratis juridisch advies ook besproken hoe we het beste een merknaam konden opzetten en hoe het zat met reprorecht. De afspraak hebben we al zeer waardevol ervaren en uiterst belangrijk voor het professionaliseren van ons hotel. Ook hebben zij geholpen met het opstellen van juridische documenten. De hulp van deze professionele partij heeft ons echt een stap verder geholpen, een stap verder naar een zorgeloze toekomst. Dat is toch wat iedereen zou willen? Het is belangrijk alle juridische zaken goed op orde te hebben, niet alleen wanneer je een hotel wilt runnen, maar ook als je als particulier met zaken zit die onopgelost lijken te blijven. Omdat wij zo goed geholpen zijn, raad ik niet alleen mijn directe vrienden maar eigenlijk iedereen aan om eens aan afspraak te maken voor een gratis juridisch advies. Zo’n afspraak voor een gratis juridisch advies is super snel online gemaakt, zodat ook in dit opzicht u alle zorgen uit handen wordt genomen. Ik was zeer blij verrast te horen dat goede vrienden van ons ook gebruik hadden gemaakt voor dit gratis advies en er binnen 24 uur met hen contact werd opgenomen om een afspraak voor gratis juridisch advies in te plannen. Om kosten te drukken wordt communicatie vaak afgehandeld via e-mail of telefoon, zodat u thuis op de bank alle vragen kunt stellen die u wilt, zonder daar ook maar voor de deur uit te hoeven. Het fijne is daarnaast ook dat gratis juridisch advies geheel vrijblijvend is, zodat niemand aan onnodige kosten is verbonden. Dit maakt zo’n eerste afspraak geheel zorgeloos en staat de afspraak geheel in het teken de klant een zo goed mogelijk gevoel te geven door een op maat gemaakt advies voor de klant uit te brengen. Nooit eerder was ik zo tevreden met mijn leven en dit met veel dank aan al het juridische advies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn