Goedkope webhosting voor jouw site

12 september 2018

Posted in ICT en Techniek

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een eigen website. Een eigen site helpt met naamsbekendheid, bijvoorbeeld als je een product of dienst aanbiedt, maar is ook een leuke manier voor familie en vrienden om op de hoogte te blijven van je dagelijks beslommeringen. Het is eigenlijk heel eenvoudig om een eigen site te maken. Je kunt speciale programma’s gebruiken om dat te bewerkstelligen. Die programma’s zijn gratis te gebruiken en zijn heel eenvoudig. Alle code wordt voor je geregeld, jij moet alleen werken aan de inhoud. Er is echter een onderdeel dat iets lastiger is: het registreren van een domeinnaam en het regelen van goedkope webhosting van de site. Wat is dat precies en hoe gaat het in zijn werk?

  • Aanvragen van een domein
  • Je site online zetten
  • Verschillende technische mogelijkheden

Om te beginnen moet je eerst een domein registreren. Dit kun je doen bij tal van bedrijven, maar het is verstandig om je domein en goedkope webhosting te combineren bij dezelfde aanbieder. Je domein is niets meer dan de naam van je site. Simpel gezegd: op welk webadres kan de klant je bereiken? Het is belangrijk om een duidelijke domeinnaam te kiezen die bij het onderwerp aansluit. Maak de naam vooral niet te lang, omdat je dan moeilijker gevonden wordt. Pak de essentie van het product dat je verkoopt, de dienst die je levert, of de visie die je hebt. Heb je eenmaal een goede naam uitgekozen? Dan moet je op zoek naar goedkope webhosting. Goede hosting is essentieel, omdat dit ervoor zorgt dat je site altijd bereikbaar is. Je website wordt namelijk ‘gehost’ op een server, zodat mensen van buitenaf hem kunnen bezoeken. Is die server niet sterk genoeg, of staat hij uit, dan is je site dus onbereikbaar. Het is daarom belangrijk om te zoeken naar goedkope webhosting van hoge kwaliteit!

Goedkope webhosting: de mogelijkheden

Wanneer je kiest voor goedkope webhosting moet je een aantal zaken in de gaten houden. Om te beginnen moet je goed kijken naar de specificaties van het abonnement. Tussen de aangeboden pakketten bestaan behoorlijke verschillen. Een van de belangrijkste dingen is de hoeveelheid dataverkeer. Vaak kun je daar in een vroeg stadium op besparen, maar wanneer je meer klanten krijgt is het belangrijk dat zij allemaal toegang hebben. Als je site na een paar dagen al te vaak bezocht is, dan verlaagt je provider de snelheid, wordt je site onbereikbaar, of moet je bijbetalen. Bekijk dus goed hoeveel dataverkeer is inbegrepen. Bij goedkope webhosting zit ook vaak een e-mailadres inbegrepen. Het aantal adressen is wederom afhankelijk van het pakket dat je kiest. Hetzelfde geldt voor de schijfruimte en de aanwezigheid van een SSL-certificaat. Kies dus niet zomaar voor goedkope webhosting, maar zoek echt even uit of je waar krijgt voor je geld. Ben je op zoek naar een degelijke aanbieder? Dan ben je bij Goedkope Webhoster aan het juiste adres! Op https://www.goedkopewebhoster.nl/ zie je direct welke mogelijkheden je hebt. Je hebt al goedkope webhosting voor €1,- per maand!

Een goedkope domeinnaam

Op bovenstaande site vraag je ook snel je eigen domeinnaam aan. Je kunt checken of een bepaalde naam beschikbaar is en deze vervolgens gelijk reserveren. Is het domein al uitgegeven, dan krijg je een aantal soortgelijke opties te zien. Het kan ook helpen om de extensie te veranderen. Misschien is de .nl site al gereserveerd, maar is het .com adres nog beschikbaar! Heb je vragen over goedkope webhosting, of het reserveren van een domein? Ga dan snel naar bovenstaande site en neem contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn