Haartransplantatie Turkije: wat u hierover moet weten

10 juni 2016

Posted in Mens en gezondheid

esteworld-haartransplantatie - Haartransplantatie TurkijeAls mensen hun haar beginnen te verliezen om wat voor reden dan ook, dan kunnen ze overwegen om voor een transplantatie  hiervan te gaan. Ze kunnen dan door een cosmetische ingreep weer een volle haardos op hun hoofd krijgen. En dat is natuurlijk iets dat iedereen wil! Het is daarbij ook zo dat veel patiënten voor een haartransplantatie Turkije uitkiezen, omdat zoiets hier veel goedkoper is. De lonen zijn er lager en daarom kan deze operatie goedkoop plaatsvinden. Toch zijn er ook veel negatieve verhalen die de ronde doen over een haartransplantatie in Turkije. Dit maakt weer dat er een tendens de andere kant op is, dat mensen juist niet meer voor een haartransplantatie Turkije selecteren. Gelukkig is het allemaal niet zo zwart wit zoals hier boven wordt geschetst. Het ligt een stukje genuanceerder namelijk. In deze tekst doen wij u hierover graag alles uit de doeken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een haartransplantatie. Turkije is hier zeker een goede bestemming voor, omdat zich hier de haarkliniek van Esteworld bevindt. Hier is het namelijk mogelijk om én tegen een aantrekkelijk tarief én door hoogopgeleide artsen geholpen te worden. En dit is natuurlijk wat u wilt. Met uw eigen lichaam wilt u per slot van rekening geen risico’s nemen en dan is het wel zo prettig om zeker te weten dat de haartransplantatie in Turkije goed zal verlopen. Dit is zeker het geval, want onze kliniek is de enige die door het Ministerie van Volksgezondheid goed is gekeurd. En daardoor kunt u er dus van op aan dat u op een professionele en zorgvuldige wijze geholpen wordt door middel van een hoogwaardige haartransplantatie. Turkije kent vele klinieken, maar er is er maar één goedgekeurd. En dat is Esteworld! U heeft dus geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Aarzel daarom ook niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan esteworld-haartransplantatie.nl en vraag meer informatie aan. Ook kunt u daar rustig even rond snuffelen om een indruk te krijgen van wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe patiënt. Graag tot ziens!

Ook behoefte aan een haartransplantatie? Turkije biedt soelaas

Als u het een goed idee vindt om voor een haartransplantatie Turkije uit te kiezen. Dan willen wij u hartelijk feliciteren met uw keuze. U hebt namelijk een hele slimme beslissing genomen, omdat u bij Esteworld:

  • Veel voordeliger uit bent dan in Nederland, zelfs als u de kosten voor de reis en het verblijf meerekent
  • Professioneel geholpen wordt
  • Gespecialiseerde artsen vindt, die uiterst zorgvuldig te werk gaan
  • Zeker weet dat u goed zit, gezien de vele positieve verhalen van andere patiënten.

En dat zegt natuurlijk al genoeg. U kunt niet meer om ons heen als u voor een haartransplantatie Turkije wilt bezoeken. Als u voor ons kiest, dan kiest u voor de enige goedgekeurde haarkliniek van dit land. En die zekerheid gunt u uzelf toch ook wel? Wij hanteren altijd lage prijzen, zodat het ook voor u mogelijk wordt om weer nieuw haar te krijgen. Dus als u ook krap zit en geen vergoeding krijgt vanuit de verzekering, dan is het toch een optie om voor een haartransplantatie in Turkije te gaan. Nu zult u zich misschien afvragen of u dan niet alsnog duurder uit bent, omdat u een hele vliegreis hier naar toe moet maken. Gelukkig vallen de kosten hiervoor allemaal reuze mee, waardoor u inclusief vliegreis en overnachtingen nog steeds honderden euro’s goedkoper uit bent dan wanneer u de operatie in eigen land zou laten doen. Verder is het ook nog eens zo dat wij u graag helpen om de reis en uw verblijf in kannen en kruiken te krijgen. Dus hebt u voor uw haartransplantatie Turkije uitgekozen en komt u naar de haarkliniek van Esteworld? Dan staan onze vriendelijke en deskundige medewerkers te allen tijde voor u klaar om alles voor u te regelen. Zo heeft u daar zelf geen omkijken meer naar. En ook het feit dat u opziet tegen het organiseren van zo’n reisje kan u er nu niet meer van weerhouden om naar ons te komen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen.

Vragen staat altijd vrij

Voor een haartransplantatie Turkije bezoeken is natuurlijk niet niks. Wij snappen als geen ander dat u hier eerst even goed over na wilt denken, voordat u een definitieve keuze maakt voor een haartransplantatie. Turkije staat bij veel mensen niet zo goed bekend en daarom twijfelen ze over deze optie. Graag nemen wij uitgebreid de tijd om u hierover te informeren en u te vertellen dat u zich bij ons nergens zorgen over hoeft te maken, omdat wij een door het Ministerie van Volksgezondheid goedgekeurde kliniek zijn. Heeft u echter een specifieke vraag over de ingreep? Wilt u kennismaken met de artsen? Of wilt u iets anders weten? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier op esteworld-haartransplantatie.nl in te vullen, waarna u zo spoedig mogelijk een bericht krijgt. Ook kunt u bellen met ons kantoor in Nederland. Al het contact met ons over de haartransplantatie in Turkije verloopt gewoon in het Nederlands, dus er is geen taalbarrière.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn