Heeft u hulp bij schulden afwerking nodig?

24 mei 2021

Posted in Coaching en Workshops

Ik werk inmiddels al heel wat jaren als psycholoog en heb al veel clienten voorbij zien komen. Ik probeer mijn clienten altijd op een zo een goed mogelijke manier te helpen. Dit doe ik door niet alleen hun mentale problemen te bespreken, maar ook de problemen die er omheen ontstaan. Dit kunnen dus ook problemen in praktische zaken, zoals geld zijn. Ik ben namelijk van mening dat stress om dit soort problemen het mentale proces niet ten goede komen dus dat ik als behandelaar ook hier iets mee moet doen. Dit betekent niet dat ik dit allemaal zelf oppak, want hier zou mijn baas niet al te blij mee zijn. Nee, ik zoek meestal naar een instantie die ik kan inschakelen om deze taak op zich te nemen. Zo ook vorige maand toen een van mijn clienten wederom begon over zijn problemen met geld en hoe hij zijn slaapritme niet beter kreeg door de stress hiervan. Dit was voor mij een teken dat ik iets moest inzetten, want anders kwam ook mijn behandeling niet verder. Ik ben dus op het internet gaan zoeken naar een instantie die mijn client hulp bij zijn schulden kon bieden. Zo kon hij met mij werken aan zijn mentale problemen en zouden tegelijkertijd de praktische zaken op orde worden gesteld. Tijdens het zoeken kwam ik op de website opordebewindvoering.nl. op deze website zag ik direct de knop waarbij ik hulp bij schulden voor iemand anders kon inschakelen als instantie zijnde. Dit was precies wat ik zocht. Ik heb de informatie op de website doorgelezen. Dit was veel goede informatie die mij als behandelaar zeker hielp om een beeld te krijgen van wat deze mensen mijn client zouden kunnen bieden. Ik ben vervolgens het gesprek met mijn client aan gegaan en heb de informatie aan hem overgebracht. Mijn client was in eerste instantie een beetje huiverig, maar toen ik vooral de voordelen van de hulp bij zijn schulden had benadrukt, kwam hij tot de conclusie dat dit wellicht toch echt het beste voor hem was. We besloten via de website samen contact op te nemen met dit bedrijf. We kregen een zeer aardige vrouw aan de telefoon die mij het verhaal van mijn client liet vertellen. Zij gaf aan dat ze zeker konden helpen en we planden een afspraak in.

Voor hulp bij uw schulden bent u bij dit bedrijf aan het goede adres

Tijdens de afspraak werd alle informatie nogmaals aan mij en mijn client uitgelegd. Alle papieren van mijn client werden doorgenomen en de vrouw verzekerde ons dat ze mijn client zeker hulp kon bieden bij zijn schulden. Dit stelde ons gerust en we besloten samen dat we dit aan moesten gaan. Mijn client was uiteindelijk heel erg opgelucht toen we weer buiten stonden en blij met de goede service van dit bedrijf.

Aardige medewerkers met veel kennis van zaken

Nu een aantal weken verder is mijn client erg opgelucht dat er iets gebeurd en dat hij hulp bij zijn schulden krijgt. Wij kunnen dit bedrijf dan ook alleen maar aanraden en wel om de volgende redenen:

  • Het personeel is zeer vriendelijk en heeft veel kennis van zaken
  • De hulp bij de schulden is van zeer goede kwaliteit
  • De website bood veel informatie over de hulp die zij bij schulden konden bieden

Heeft u ook hulp bij uw schulden nodig? Neem dan zeker een kijkje op deze website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn