Het beste tuinadvies van een hoveniersbedrijf in breda

11 augustus 2016

Posted in Woning en Tuin

vanoorschothoveniers - hoveniersbedrijf bredaHet bedrijf van M. van Oorshot is een hoveniersbedrijf in breda. Alhoewel daar de meeste werkzaamheden plaatsvinden, zijn er heel veel klanten in de hele regio, dus ook in Roosendaal en Bergen op Zoom. Het bedrijf is oorspronkelijk gevestigd in Oud Gastel, maar is zeer succesvol in het hele land. Zelf zocht ik voor mijn tuin in een goed advies. Ik had een groot stuk land geërfd van een achter oom en daar wil de ik graag iets mee doen. Ik nam contact op met het hoveniersbedrijf in breda en binnen een mum van tijd had ik een afspraak gemaakt. Het hoveniersbedrijf in breda vroeg mij eerst om foto’s toe te sturen zodat zij ook al een beetje voorbereid waren op wat komen zou. Het gaat om een paar hectare grond en omdat ik letterlijk door de bomen het bos niet meer zag, was ik erg blij met deze hulp van het hoveniersbedrijf uit breda. Ze kwamen langs en samen pakten we de golfkar. Die golfkar gebruik ik om in een korte tijd door de tuin heen te gaan. Op deze manier kan ik snel kijken of er iets mis is of iets bij gesnoeid moet worden. Samen met het hoveniersbedrijf uit breda reden we rond en meteen zag de specialist punten waar ik zelf ook al over na had gedacht. Toen we klaar waren met de rit, had de specialist van het hoveniersbedrijf uit breda al direct een tuinadvies op maat klaar.

Je eigen tuinidee via het hoveniersbedrijf in breda

Alhoewel het tuinadvies van het hoveniersbedrijf uit breda erg passend was bij het stuk grond, wilde ik toch een paar van mijn eigen ideeën bespreken. Dit was voor het hoveniersbedrijf uit breda totaal geen probleem. Samen hebben we alles op een rijtje gezet en het plan van aanpak gemaakt. Naast het advies op maat, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere zaken, zoals:

  • Tuinaanleg
  • Tuinontwerp
  • Tuinonderhoud

Ik kon dus alles door Van Oorschothoveniers laten uitvoeren. Iets wat meteen al duidelijk was, was het feit dat er een grote vijver aangelegd zou moeten worden. Tijdens onze rit in de golfkar had ik laten vallen dat het een droom zou zijn om een eigen meer te hebben. Als kind was ik al gek op vijvers en die grote vissen die daar in rondzwommen. Elke ochtend ging ik in de tuin van de buren kijken naar die grote vissen tot ik een keertje in het water viel. Ik vond het fantastisch dat ik nu in hetzelfde bad als de vissen zwom. Na maanden zeuren mocht ik uiteindelijk een kom met goudvissen maar mijn fascinatie voor die grote vissen uit de vijver van de buren is altijd gebleven.

Een beetje van jezelf

Het hoveniersbedrijf heeft het ontwerp gemaakt voor de gehele tuin. Zij kwamen met erg goede en vooruitstrevende ideeën. De vijver werd een project apart vanwege de complexe aanleg ervan en de speciale vissen die ik graag in die vijver wilde laten zwemmen. De vijver was voor mij een droom die werkelijkheid werd. Via de lokale dierenwinkel ben ik in contact gekomen met iemand die met meervallen werkt. Voor ik het wist was de tuin geheel volgens plan aangepast, wat een ware metamorfose betekende. De vijver was gevuld met meervallen en forellen en ik ga elke ochtend in deze nieuw aangelegde tuin een rondje joggen, waarbij ik natuurlijk altijd iets meeneem voor de vissen. Weer of geen weer, de tuin is prachtig en dat zou zonder de hulp van het hoveniersbedrijf uit breda nooit gelukt zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn