Het reconditioneren van luchtbehandelingskast

22 maart 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Elk kantoor zit er weleens mee: reconditioneren. De luchtbehandelingskast is de ruimte waarin zich de ventilatoren bevinden die zorgen voor schone lucht in uw werkruimte. Dit kan gaan om een kantoorruimte maar ook voor een magazijn, werkplaats, productieruimte en ga zo maar door. Eigenlijk op elke werkplek waar men werkt met een gesloten en dus geconditioneerd luchtfiltersysteem is het verstandig om dit zo nu en dan te laten keuren. U wilt het reconditioneren van luchtbehandelingskast uiteraard uitbesteden aan een bedrijf dat hier zijn van werk van heeft gemaakt. U kunt moeilijk zelf gaan reconditioneren. De luchtbehandelingskast is namelijk een ruimte die goed moet worden afgesteld. Daar is kennis en ervaring voor nodig en dat is wat u van ons bedrijf mag verwachten. Kijkt u maar eens op aqgroup.nl als u meer wilt weten over de mogelijkheden waaronder het reconditioneren. Uw luchtbehandelingskast zal nadien weer als een zonnetje draaien en dat is uiteindelijk waar het om gaat. Want stelt u zich eens voor dat de airconditioning niet goed meer werkt terwijl u fysiek werk verricht in een gesloten omgeving. Dan zweet u zich helemaal kapot en dat kan nooit de bedoeling zijn. Het reconditioneren van luchtbehandelingskast is een taak die het beste eens per jaar moet worden gedaan. En we hopen uiteraard dat u voor deze klus met AQ Group in zee gaat.

Ons bedrijf kan helpen met het reconditioneren van luchtbehandelingskast

Het moge duidelijk zijn dat het reconditioneren van luchtbehandelingskast echt een klus voor de professionals is. Ga hier daarom niet zelf mee bezig want straks verricht u nog schade aan uw koeling of verwarmer. Want het reconditioneren van luchtbehandelingskast impliceert niet dat er ventilators in deze kast zitten die de ruimte koelen. Het kan ook de bedoeling zijn dat ze juist verwarmen:

  • In een dergelijke kast bevinden zich misschien ventilatoren die lucht van buiten aanzuigen en afkoelen en vervolgens in en gesloten systeemrondblazen,
  • Maar het kan aldus tevens dienen als verwarming, een voorbeeld hiervan is het vliegtuig,
  • Of juist om de lucht te ontvochtigen of te bevochtigen.

Een dergelijke kast vindt u onder andere in ziekenhuizen, kantoren, scholen, laboratoria en zelfs in het duurdere woonsegment. Het reconditioneren van luchtbehandelingskast heeft aldus nog heel wat voeten in de aarde. Wij beschikken over alle belangrijke keurmerken om dit werk te mogen verrichten. U krijgt dan ook waar voor uw geld en we gaan graag een langdurig contract met u aan. Als het goed gaat dan hoort u vrijwel nooit van ons, alleen als het weer tijd is voor het reconditioneren. De luchtbehandelingskast blijft door onze goede zorg in goede staat omdat we niet alleen schoonmaken maar ook preventief onderdeel kunnen vervangen. Die onderdelen maken we zo nodig op maat. Het reconditioneren van luchtbehandelingskast kan ook in één keer gedaan worden door onze gepatenteerde gietcoating aan te brengen en door de koeler- en verwarmingsbatterijen te coaten.

We geven u graag advies over uw drinkwatersysteem

U wilt graag onze advies inwinnen over uw ventilatiesysteem. Misschien hebt u tevens hulp nodig over de legionellapreventie binnen uw bedrijf en het keuren van watersystemen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u op de site https://www.aqgroup.nl/ook even onder deze categorieën. Wilt u graag een offerte aanvragen? Dan kan dat digitaal door uw wensen naar ons te mailen. Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even op of bezoek ons in Utrecht. Woont u in België en wilt u graag gebruik maken van onze services? Dan bent u op afspraak van harte welkom bij ons op kantoor in Zaventem. Vergeet niet om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn