Hotel Drenthe

18 augustus 2017

Posted in Vakantie en Recreatie

Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe is gelegen op een prachtige plek in het zuiden van Drenthe, in Erica. Bij ons kunt u terecht als u heerlijk wilt ontspannen. Geniet van de prachtige natuur die u vindt rondom het hotel en natuurlijk ook op ons terrein en kom helemaal tot rust. Om u heen vindt u velden, vennen en bossen en het natuurgebied Bargerveen/Veenland is vlakbij. Het is een prachtige plek om helemaal te ontspannen. Wij heten u van harte welkom in ons hotel in Drenthe, op een prachtig plekje midden in de natuur.

Het mooiste hotel in Drenthe

Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe is het hotel in Drenthe waar u zich helemaal thuis voelt. Ons viersterren hotel bevindt zich aan de rand van het unieke groene natuurgebied Bargerveen. Dit natuurgebied is een van de laatste overgebleven hoogveengebieden in Nederland en is daarom een prachtige kans om te zien hoe Nederland er vroeger uitzag. In de afgelopen eeuwen is het grootste gedeelte van het hoogveen afgegraven, maar het Bargerveen is dit lot bespaard geweest en u kunt hier dus nog ervaren hoe heel Nederland er vroeger uitgezien heeft. Geniet van de immense stilte en de leegte en loop over het bijzondere hoogveenpad, dat met iedere stap mee veert. Maar de natuur komt ook dichtbij bij ons bijzondere hotel in Drenthe. Op ons hele terrein kunt u genieten van een prachtige groene natuur, met overal bloemen, bomen en prachtige velden. Onze gebouwen staan verdekt opgesteld tussen de bomen, zodat u zich kunt concentreren op de natuur om u heen. En met een paar stappen loopt u ineen van de bossen die zich rondom ons hotel in Drenthe bevinden. Ook ligt het hotel aan diverse wandel- en fietsroutes, zodat u er in verschillende richtingen eropuit kunt trekken.

Comfort en luxe

Ook al staat de natuur centraal bij ons hotel in Drenthe, u kunt bij ons ook genieten van alle luxe die u vindt in ons hotel. Tijdens uw verblijf in een van onze 27 kamers zal het u aan niks ontbreken. Al onze kamers zijn smaakvol ingericht aan de hand van het thema aarde of het thema vuur en zijn voorzien extra lange comfortabele bedden, voor een heerlijke nachtrust. U heeft uiteraard een eigen badkamer met douche en toilet, een zithoek en een werkruimte met radio en telefoon. Al onze kamers zijn voorzien van een terras of balkon, met uitzicht over onze golfbaan en de weidse groene omgeving. Ook heeft u een flatscreen tv en de beschikking over gratis WIFI, zodat ons hotel in Drenthe ook ideaal is voor een werkvakantie. Ons hotel is daarnaast ook goed toegankelijk voor mindervalide gasten. Wij hebben twee speciaal ingerichte kamers op de begane grond met extra ruimte, een mindervalide bed en een aangepaste badkamer, speciaal voor onze mindervalide gasten. Wilt u extra luxe, kies dan voor een van onze extra ruime suites. Deze zijn opgedeeld in een apart slaap en leef gedeelte en bieden nog meer faciliteiten, ruimte en service. Zo krijgt u een heerlijke badjas, een minibar en vooral veel rust en ruimte. Ons hotel in Drenthe is ook uitstekend te combineren met een bezoek aan onze golfbaan of ons restaurant. Ook is het mogelijk om een vergadering in onze unieke Fijnfabriek te combineren met een verblijf in een van onze kamers. Informeert u zeker eens naar de mogelijkheden en profiteer van onze speciale arrangementen. Geniet van een fietsarrangement, een wellness arrangement en nog veel meer. En natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg een eigen arrangement samen te stellen, zodat u precies kunt genieten zoals u dat wilt. Bekijk snel de website http://www.zuiddrenthe.nl/  voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn