Kies voor onze natuurlijke houten tuinschermen

23 september 2017

Posted in Woning en Tuin

Hebt u een huis gekocht en moet er nog erg veel aan de tuin gedaan worden? Dan is het eerste waar u aan begint het maken van een afscheiding. Of u nu een losstaand huis of een rijtjeshuis hebt, onze tuinschermen komen dan ongetwijfeld als geroepen. Op tuindomein.nl kunt u snel en voordelig een keur aan tuinschermen bestellen. Deze tuinschermen zijn gemaakt van hout zodat u een natuurlijke afscheiding creëert in plaats van saaie en lelijke metalen platen of kunststoffen hekken. U wilt wellicht houten tuinschermen die passen bij de rustieke sfeer in de wijk waar u bent gaan wonen. Wissel ze eventueel af met coniferen of andere planten die een natuurlijke heg vormen. Onze tuinschermen zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten waaronder:

  • Vuren,
  • Lariks,
  • En kastanjehout.

Het is verstandig om eerst een afscheiding te maken voordat u begint aan het opruimen en inrichten van uw voor- en/of achtertuin. Zo hebt u geen last van de buren en andere pottenkijkers. Nederlanders zijn erg gesteld op hun privacy dus onze mooie houten tuinschermen zijn daarvoor de ideale oplossing. Overigens zijn tuinschermen zeker niet de enige producten die u bij ons kunt vinden. Zo verkopen we een keur aan houten producten voor in de tuin. Altijd al gedroomd van een blokhut of een prieel? We verkopen ze in alle soorten en maten. Wilt u graag vlonders in uw tuin aanleggen of houten palen kopen die u ter versiering bij en vijver kunt zetten? Of bent u dol op houten tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit? Voor al deze producten bent u bij Tuindomein aan het juiste adres.

Deze tuinschermen staan prachtig in de voor- en achtertuin

U kunt de tuinschermen uitkiezen door uw zoekgebied te vergroten of te verkleinen. U kunt bijvoorbeeld aangeven welke houtsoorten u prefereert. Maar u kunt ook op de afwerking zoeken. Denk aan ongeschaafd, geschaafd of gepolijst hout. Ook de houtdikte en de behandeling verschillen per product. En de planken van het product kunnen verticaal maar ook horizontaal bevestigd zijn. Hebt u een maximum budget? Zoek dan op de maximale prijzen zodat er ook binnen uw budget een scherm te vinden is. Zo ziet u maar weer hoe eenvoudig het eigenlijk is om in een webwinkel zoals de onze te winkelen. Nadat u een keuze hebt gemaakt kunt u direct de bestelling afronden. Bent u hier voor het eerst? Vul dan uw adres- en contactgegevens in en overweeg om een account aan te maken. Want als u de rest van de tuin nog wilt aanpakken en als u mooie houten producten op de website bent tegengekomen, dan kunt u een verlanglijstje maken en ze op een later tijdstip bestellen. Vervolgens betaalt u het bedrag via een betaalservice zoals iDEAL, PayPal of creditcard en bent u klaar. Wij gaan dan voor u aan het werk en we kunnen binnen enkele werkdagen de tuinschermen zowel in Nederland als in België komen bezorgen.

Ze zijn eenvoudig te bewerken

Deze tuinschermen leveren we tot een maximale hoogte van maar liefst 200 centimeter voor en optimale privacy. Niemand hoeft te weten wat u allemaal uitspookt in uw eigen achtertuin. En al u gasten hebt dan is het wel zo prettig dat men de gesprekken niet kan afluisteren. U krijgt bij al onze producten altijd een handige instructie bijgeleverd. Deze schermen zult u immers stevig in de grond moeten plaatsen en tevens maakt u ze aan elkaar vast. U vindt daarom ook diverse blogposts waarin we u allerlei tips en trucs vertellen. Wist u dat  meer dan 30.000 tevreden klanten u al zijn voorgegaan?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn