Kunststof hottub

21 oktober 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Meer tijd doorbrengen in de buitenlucht op een ontspannen manier? Kies dan voor de aankoop van een kunststof hottub! We zitten allemaal veel binnen en we brengen ook steeds meer tijd binnenshuis door. Dat is niet zo vreemd, voor ons werk is dit immers in de meeste gevallen noodzakelijk en ook veel sociale activiteiten zijn nu eenmaal binnen. Gaan we sporten, dan doen we dit bovendien ook in veel gevallen nog eens in een sporthal of in de sportschool. Toch zou het wel gezond voor ons zijn om wat vaker in de buitenlucht te zitten en daar komt een kunststof hottub goed bij van pas! Het heerlijk warme water is weldadig voor ons lichaam, we kunnen hierin eens even helemaal tot rust komen. De combinatie met de heerlijke frisse lucht zorgt er voor dat we zowel lichaam als geest eens echt kunnen laten ontspannen. Even heerlijk wat zonnestralen meepikken en genieten van je tuin, terwijl jij zelf niets anders doet dan heerlijk ontspannend in het warme water zitten. Een kunststof hottub is dus echt een goede toevoeging voor jouw tuin!

Kunststof hottub of hout?

Als je een dergelijk buitenbad gaat kopen, dan heb je de keus uit verschillende materialen. Zoals gezegd kun je kiezen voor een kunststof hottub, maar er zijn ook houten exemplaren te krijgen. Wat is nu het beste om voor te kiezen? Hout heeft als voordeel dat het zorgt voor een heerlijke geur en voor een prachtige natuurlijke uitstraling. Een nadeel is echter dat het in ons klimaat best wat te lijden heeft onder de weersomstandigheden, waardoor je echt voor een dure houtsoort moet kiezen wil je van een lange levensduur kunnen genieten. Heb jij niet het geld voor een model van bijvoorbeeld rood cederhout, dan is een kunststof hottub een uitstekend alternatief. Je mist dan de houtgeur, maar doordat de kunststoffen modellen met prachtige panelen afgewerkt worden, hebben ze toch eigenlijk een even mooie uitstraling als de houten varianten. Bovendien blijft dit materiaal lange tijd sterk, waardoor je er echt heel veel jaren van kunt genieten. Dat maakt dat een kunststof hottub echt een uitstekende keus is als jij een dergelijk bad zoekt!

Kies voor Kirami van HottubSelect

Maar dan moet je natuurlijk wel voor een kunststof hottub van een goede kwaliteit kiezen. Het merk Kirami is wat dat betreft een uitstekende keus, zij zijn al jaren marktleider op dit gebied en zij hebben door hun ervaring echt uitstekende producten weten te ontwikkelen. Je kunt hun baden kopen bij HottubSelect, de specialist in Nederland als het aankomt op hottubs. Wat zijn nu de pluspunten van een bad van Kirami? Deze hebben als voordeel dat ze:

  • een uniek bodemsysteem hebben, waardoor vuil snel wegspoelt
  • zeer eenvoudig en snel schoon te maken zijn
  • goed ge├»soleerd zijn, waardoor de temperatuur van het water lang hoog blijft
  • zeer gemakkelijk te plaatsen zijn op een vlakke ondergrond

En dat is nog niet het enige, kies jij voor een kunststof hottub van Kirami, dan heb je bij hen de keus uit verschillende maten en modellen. Ga jij hier altijd in je eentje gebruik van maken, dan heb je natuurlijk een minder groot model nodig dan wanneer je er met je hele gezin in wilt kunnen zitten. Ook wat afwerking betreft bieden zij verschillende mogelijkheden, waardoor je een kleur kunt kiezen die jij mooi vindt en die goed bij jouw tuin past. En zo zijn er nog wel meer voordelen te noemen van dit merk, meer over de kwaliteiten van de kunststof hottub van Kirami kun je lezen op de website van HottubSelect!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn