Leuke stropdassen

20 mei 2016

Posted in Mode en Kleding

stropdassen.nl - stropdassenAls u een kantoorbaan hebt, dan is het wel zo gepast om een pak aan te hebben. U hoeft niet de godganse dag stropdassen te dragen, maar hebt u een vergadering of een belangrijke zakenmeeting dan is dit zeker gewenst. Het is een prachtig kledingaccessoire. U legt de nadruk op uw pak maar ook op uw eigen stijl. Zo zijn er stropdassen met leuke motiefjes en kleurrijk opdruk. Loopt u liever niet in de schijnwerpers, dan kunt u bij ons ook onopvallende stropdassen kopen voor dagelijks gebruik. Hebt u een baan waarbij u eigenlijk nooit stropdassen hoeft te dragen? Dan nog kan het geen kwaad om er minstens een aantal in uw kast te hebben hangen. Deze stropdassen kunnen van pas komen tijdens plechtige gelegenheden zoals trouwerijen, het dopen van een kind, voor bij een uitvaart en ga zo maar door. Ook tijdens gala-evenementen zult u vele stropdassen zien. Hoewel een strikje op een gala ook zeker niet misstaat, gaat de voorkeur van vele mannen uit naar de stropdas. Wist u dat er vele manieren zijn om een stropdas te knopen? Het zal u verbazen hoe wild en flamboyant die knopen eruit kunnen zien. Zoekt u dit maar eens op via Google. Op YouTube staan vele filmpjes die u helpen met oefenen. Hebt u nog nooit stropdassen gedragen? Dan wordt het tijd dat u eens volwassen wordt! U mag dan misschien geen stropdassen nodig hebben voor uw werk, er komt een tijd in het leven van een man dat stropdassen verplicht zijn. Als u dan niet weet hoe u een das moet strikken dan maakt u niet echt een grote indruk op uw partner. Uiteraard doet u dit voor uzelf. U kiest ervoor om wel of niet een stropdas te dragen. Maar dat mensen u vreemd aankijken als u op een duur feest aankomt zonder das is onoverkomelijk. En dat dat zult u vast en zeker erg vervelend vinden. Het is dus de hoogste tijd om stropdassen te gaan kopen. Hebt u geen zin om te shoppen? Dan kunt u dit online doen want via stropdassen.nl zult u snel en goedkoop aan een das kunnen komen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Vergeet dan niet om onze website te bookmarken.

Laat uw stropdassen alvast door ons inpakken

Wellicht komt u hier niet om stropdassen voor uzelf te kopen. Stropdassen zijn ideale cadeaus voor verjaardagen en andere feestdagen. Zorg er wel voor dat u weet wat de kleur van het pak is van degene aan wie u een das wilt geven. Het moet wel een beetje passend zijn zodat hij niet voor gek loopt. Wij kunnen u hierbij van advies voorzien dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u hier graag wat verdieping bij wilt hebben. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren maar het is ook zeker mogelijk om een e-mail te sturen. Lukt het u maar niet om die knoop onder de knie te krijgen? Hebt u alles al geprobeerd maar vergeet u het telkens en hebt u geen zin om uw vrouw hier telkens voor te vragen? Koop dan een clip stropdas. Die kunt u snel vastklikken rond uw nek en dan hebt u er geen omkijken meer naar. Niemand zal het verschil zien! Er zijn diverse soorten stropdassen zoals:

  • De standaardversie
  • Lange of juist korte stropdassen
  • De eerdergenoemde clip das
  • Stropdassen voor kinderen
  • 7-fold dassen

Zo is er hopelijk voor ieder wat wils. Binnen deze categorie├źn kunt u verder op zoek gaan naar een das die bij u in de smaak valt. U bent overigens nooit een dief van uw eigen portemonnee ook al leveren we enkel dassen van A-merken. Kiest u eens via een andere manier door enkel uw favoriete kleur te selecteren. Dat is een uiterst originele manier om een leuke das te vinden.

Vaderdag staat weer voor de deur!

19 juni is het weer zover. De dag om uw eigen vader in het zonnetje te zetten. Een klassiek cadeau is de stropdas. Kinderen op de basisschool maken ze al voor hun vaders van papier mache. Oudere kinderen kunnen met toestemming van hun moeder bij ons stropdassen kopen. Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u echt chique en dure trouwkleding? Vergeet dan niet dat de accessoires ook erg belangrijk zijn. Voor de bruidegom is een mooie stropdas net zo belangrijk als het pak dat hij draagt. Hij zal immers de hele dag deze das moeten dragen. Daarom hebben we een speciale lijn met trouwdassen opgezet. Neemt u gerust eens een kijkje. Wilt u het uitproberen? Dan bestelt u het, pas het eventjes en stuur het eventueel binnen 14 dagen terug als het toch niet zo bevalt. Vergeet niet om onze website in de gaten te houden. We hebben vaak nieuwe artikelen en kunnen u scherpe kortingen geven op uw gewenste das. Een das dient u goed te verzorgen. Daarom kunt u speciale accessoires bijbestellen. Met een fles nanoprotector houdt u de das schoon en vuilafstotend. Wilt u er een prachtige speld bij kopen? Wij hebben luxe gouden dasspelden te koop. We hebben zelfs een stropdassenautomaat waar u maar liefst 64 dassen aan kunt hangen plus ruimte voor 8 gordels. De automaat is zelfs verlicht zodat u in de ochtend in het donker uw geliefde das kunt terugvinden. En ten slotte kunt u het dvd boek kopen waar u maar liefst 90 verschillende knopen mee kunt leren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn