Luchtreiniger voor mijn dochter 

13 september 2018

Posted in Mens en gezondheid

Luchtreiniger voor mijn dochter Mijn dochter heeft al jaren last van haar luchtwegen. Toen ze een jaar of zeven was merkten wij dat ze vaak problemen had met slapen en dat ze vaak vermoeid was. We dachten er eerst niets bij en dachten dat ze verkouden of iets dergelijks was. Maar we merkten dat ze vaak dezelfde problemen had, zoals snel benauwd en periodes waarin ze veel moest hoesten. We merkten dat ze erg vaak dezelfde soort klachten had en besloten om naar de huisarts te gaan. De huisarts zag gelukkig al snel dat ze astma had. Hij schreef haar een puffer voor en die gebruikte ze regelmatig. Toen ze wat ouder werd leken de klachten iets minder te worden, maar ze bleef toch altijd op momenten last houden van benauwdheid. De huisarts gaf een aantal tips die konden helpen om een astma-aanval zo veel mogelijk te beperken. Wij maakten al wekelijks schoon, maar mijn dochter haar kamer stofzuigden we extra vaak en we zorgen er voor dat de bedden ook regelmatig werden ververst. Hoewel we het belangrijk vinden dat de kinderen genoeg beweging hebben, lieten we onze dochter geen intensieve sporten beoefenen. Al onze aanpassingen leken een beetje te helpen, want de aanvallen werden minder, maar zo nu en dan heeft ze het toch benauwd. Niet zo lang geleden sprak ik mijn neef op een verjaardag en die zei dat zijn vriendin ook astma heeft. Hij vertelde dat sinds zij een luchtreiniger hebben, zij veel minder last heeft van haar astma. Ik had eigenlijk nog nooit nagedacht om een luchtreiniger te kopen, maar als dat zou helpen, dan was het misschien verstandig om er ook eentje te kopen.    

Luchtreiniger gekocht via luchtreiniger.nl

Ik vertelde mijn vrouw over de luchtreiniger en we besloten om te kijken of we er meer over konden lezen op het internet. We vonden al snel verschillende websites die de voordelen van een luchtreiniger beschreven voor astmapatiënten. We besloten om er eentje te kopen voor onze dochter, als dit haar zou helpen dan kochten we er graag eentje. We kwamen terecht op de website www.luchtreiniger.nl en zagen daar diverse modellen die geschikt zijn voor astmapatiënten. Op de website vonden we ook een uitgebreide beschrijving over de voordelen van een luchtreiniger bij astma. Voor de zekerheid vroeg ik voordat we een apparaat aanschafte of degene die we wilden kopen ook echt geschikt was. Ze vertelden ons dat we eentje nodig hadden met een HEPA-filter, daar hadden ze verschillende modellen van. We kochten nog diezelfde avond eentje en de volgende dag kwam de luchtreiniger binnen. We hebben het apparaat nu een aantal weken en we merken dat de klachten bij mijn dochter minder zijn geworden. Daarnaast is het belangrijk dat ze gezond leeft en wij regelmatig schoonmaken, maar wij zijn erg blij met de verandering.  

Een luchtreiniger kopen hielp mijn dochter haar klachten te verminderen

Mijn dochter heeft veel baat bij een luchtreiniger. Het is niet zo dat ze nu geen klachten meer heeft, maar het lijkt dat ze minder vaak klachten heeft. Ze is minder vaak zwaar aan het ademen en het lijkt ook minder sterk te zijn. Ik weet niet of een luchtreiniger voor elke astmapatiënt helpt, maar het is de moeite waard om het te proberen. Wij zijn erg blij met de aanschaf en raden dan ook een luchtreiniger via luchtreiniger.nl aan:

  • Wij werden snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice
  • De volgende dag hadden wij het apparaat al binnen
  • Ze leveren gratis
  • Het model dat wij gekocht hebben valt niet op in de hoek van de kamer
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn