Maak gebruik van een AEG zonnestroompakket en bespaar honderden euro’s

31 maart 2017

Posted in Woning en Tuin

Niemand houdt er van om teveel geld te betalen voor diensten en producten. Het is om die reden dat mensen vaak elk jaar een nieuwe energieleverancier kiezen. Energieleveranciers spelen hier natuurlijk op in met scherpe prijzen en leuke aanbiedingen. Soms kun je wel 300 euro terug krijgen. Maar het kan natuurlijk altijd goedkoper. Wat dacht je bijvoorbeeld van zonne-energie? Dat is helemaal gratis. Je moet alleen even eenmalig een investering doen in de zonnepanelen. Zodra alles is geïnstalleerd, dan kun je op jaarbasis letterlijk honderden euro’s besparen. Dat betekent dat je de kosten er binnen een mum van tijd weer uit hebt. Daarnaast hoef je niet elk jaar een nieuwe energieleverancier uit te zoeken. Zodra je de zonnepanelen op het dak hebt geïnstalleerd, dan ben je in principe klaar. Een bijkomend voordeel is dat je de vervelende verkopers direct de deur kunt wijzen, want die hebben jou niets meer te verkopen als je zonnepanelen op je dak hebt. Met een beetje geluk hoef je ze niet eens meer te deur te wijzen, want ze kunnen de zonnepanelen natuurlijk van een afstand al zien. Zonnepanelen functioneren dus als een soort Nee-Nee stickers die je op de brievenbus kunt plakken om reclame te weren. Er zijn verschillende zonnestroompakketten beschikbaar. Ons advies is om een zonnestroompakket te kiezen van AEG. AEG is namelijk een gerenommeerd merk en specialist op het gebeid van zonne-energie. De panelen waar de zonne-energie wordt opgewekt zijn een voorbeeld van een sterk staaltje techniek. Dat betekent dat je het beste kunt kiezen voor een merk dat een goede reputatie heeft wat techniek betreft. AEG is wat dat betreft een topmerk. AEG heeft natuurlijk al een goede reputatie wat betreft:

  • Wasmachines
  • Drogers
  • Vaatwassers
  • Koelkasten
  • Boormachines

Dus als het op zonnepanelen aankomt, doe je er goed aan om voor AEG te kiezen. Voor meer informatie kun je terecht op bongosolar.nl, dé website op het gebied van zonne-energie en zonnestroompakketten.

Een AEG zonnestroompakket is goed voor de portemonnee én het milieu

Natuurlijk is het fijn dat je met de zonnepanelen van AEG minder kosten maakt, maar het is natuurlijk ook erg fijn om te weten dat je met de zonnepanelen bijdraagt aan een beter milieu en daarmee aan een betere wereld. AEG panelen zijn op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar dat duurt niet lang meer. Je kunt nu dus al een bestelling plaatsen op de website van bongosolar.nl. Op deze website kun je ook gelijk meer informatie lezen over zonnepanelen in het algemeen en zonnepanelen van AEG in het bijzonder. Maar dat is niet alles. Je kunt op de site ook terecht voor de zogenaamde omvormers en optimizers. Deze artikelen zorgen ervoor dat je het maximale rendement haalt uit de afzonderlijke panelen. De optimizers zorgen ervoor dat de panelen met elkaar worden verbonden en dat elk paneel maximaal functioneert. Tevens kun je op de site terecht voor portalen die je kunt gebruiken via je eigen computer. Dit is software waarmee je de panelen kunt monitoren. Op deze manier kun je precies zien wat het totale rendement is per week, maand of jaar. Tevens krijg je via deze portalen meldingen wanneer er iets mis is met een paneel.

Kom naar de showroom voor meer informatie

Wil je meer informatie over de techniek of over de panelen, dan kun je bellen, maar je kunt uiteraard ook even langskomen in de showroom. Op het dak van de showroom vind je alle panelen die ze bij bongosolar.nl verkopen. Je kunt direct zien wat de rendementen zijn en welke panelen passen bij jouw woning.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn