Maak gebruik van een zit sta bureau

11 november 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Heb jij een kantoorbaan en merk je steeds vaker dat lang achter je bureau zitten en naar je computerscherm staren niet goed voor je is? Dan heb je hier inderdaad gelijk in. Er zitten veel nadelen aan voor lange tijd zitten. Het kan ten eerste slecht zijn voor je houding, maar ook is het slecht voor je productiviteit om lang stil te zitten. Je kunt dit oplossen door af en toe eens rond te wandelen op kantoor, maar soms is die mogelijkheid er nu eenmaal niet. Wat moet je dan? Kom naar de website van Kantoormeubelen.PRO en koop hier een zit sta bureau. Deze zijn hier te verkrijgen in twee varianten:

  • Handmatig
  • Elektrisch

Beide varianten van het zit sta bureau hebben zo hun voordelen. De meeste mensen kiezen voor de elektrische variant. Dit zit sta bureau verander je van hoogte met een simpele druk op de knop. Het is zelfs nog beter dat er een memory functie in zit. Dit zorgt ervoor dat je maar een keer hoeft aan te geven wat je favoriete hoogtes zijn. Deze functie onthoudt dit dan en het is dan nog makkelijker om dit allemaal aan te passen in het zit sta bureau. Zo kun je op ieder gewenst moment de hoogte veranderen.

Een zit sta bureau bij jou op kantoor

Je ziet het in steeds meer kantoren dat mensen kiezen voor een zit sta bureau. Van overvolle kantoren waar een heleboel mensen werken tot zelfstandige ondernemers voor wie het ook belangrijk is dat ze een goede werkhouding hebben. Het is natuurlijk ook niet verkeerd dat het niet alleen beter is voor je lichaam om te wisselen tussen zitten en staan, maar ook dat het je productiviteit verbetert. Mensen die zijn overgestapt op het gebruiken van een zit sta bureau kunnen dit voor je beamen. Als je op dit moment niet een dergelijk bureau hebt dan is het misschien moeilijk voor te stellen hoe dit werkt. Maar er is zelfs onderzoek naar gedaan waar dit ook in naar voren komt. Denk maar eens aan de moeilijke tijd in de namiddag waarin je moe begint te worden, maar het nog geen tijd is om naar huis te gaan. Als je dan van houding wisselt, dan zul je ineens een stuk actiever weer zijn. Dit alleen al is een goede reden om te kiezen voor een zit sta bureau.

Koop het vandaag nog

Het aanschaffen van een zit sta bureau is nu makkelijker dan ooit. Op de website van Kantoormeubelen hebben ze dit zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Je kunt het zit sta bureau kopen in verschillende kleuren voor het blad. Je kunt het op die manier dus ook aanpassen aan je voorkeuren. Een ander voordeel is de gratis montage die je er hier bij krijgt en dan hebben we het nog niet eens gehad over de 2 jaar garantie die bij het product komt. Als er in die tijd dus iets mis gaat met het zit sta bureau dan kun je dat in de meeste gevallen gratis laten maken. Als je er interesse in hebt om een dergelijk bureau te kopen, dan raden we je aan om eens een kijkje te gaan nemen op de website. Hier kun je al een hoop informatie vinden. Heb je nog aanvullende vragen of wil je graag een persoonlijk advies hebben? Neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf. Een van de medewerkers staat je graag te woord en hij of zij kan jouw voorzien van meer informatie. Bel dus vandaag nog.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn