Mannen met incontinentie kiezen voor TENA Men

7 november 2020

Posted in Mens en gezondheid

Incontinentie is niet enkel een probleem dat zich voordoet bij vrouwen. Ook mannen kunnen regelmatig te kampen hebben met ongewenst urineverlies en zich hier net zo onzeker door voelen. Het kan onprettig zijn om te bemerken dat u niet voldoende controle hebt over de blaasfunctie en hierdoor op onverwachte momenten urine verliest. Het juiste incontinentiemateriaal helpt mannen omgaan met incontinentie en situaties waarin u moeilijker uw urine kunt vasthouden. TENA Men heeft een unieke lijn aan producten ontwikkeld, specifiek voor mannen. Deze incontinentiematerialen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor u altijd optimaal beschermd bent tegen ongewenst urineverlies. U kunt rekenen op discrete en veilige producten, die voor elke situatie geschikt zijn en u voorzien van een droog en zelfverzekerd gevoel.

Redenen voor incontinentie bij mannen

Bij incontinentie wordt vaak gedacht dat voornamelijk vrouwen hier last van hebben. Toch komt het ook veelvuldig voor bij mannen. Hiervoor zijn diverse oorzaken aan te dragen, die ervoor zorgen dat mannen ook ongewenst urine verliezen. Een eerste reden kan zijn dat door ouderdom de prostaat groter worden of ontstoken raakt. Ook kunnen er nierstenen ontstaan, die de plasbuis vernauwen. Hierdoor ontstaat incontinentie, doordat u niet volledig meer kunt uitplassen. Overgewicht van met name buikvet kan de druk op de blaas vergroten, waardoor u eerder urine verliest. Andere aandoeningen, zoals een neurologisch probleem in het zenuwstelsel, kan zorgen voor verstoorde signaaloverdracht. Hierdoor kunnen de hersenen overtuigd raken dat de blaas vol is, ook als dit niet het geval is. Urineverlies kan dan het gevolg zijn. Diabetes bij mannen zorgt er eveneens voor dat de blaas meer urine aanmaakt als gevolg van een verhoogd bloedsuikerspiegel. Allemaal redenen die incontinentie in de hand helpen bij mannen.

Welke soort incontinentie speelt op?

Om de juiste incontinentiematerialen te kiezen, is het nodig dat u voldoende inzicht hebt in het soort incontinentie dat opspeelt. Er zijn namelijk diverse vormen van incontinentie en dit kan verschil maken in de keuze voor het juiste beschermingsmateriaal. Als man kunt u last hebben van inspanningsincontinentie, waarbij u urine verliest tijdens inspanning. Dit kan al zijn bij lichte inspanning als hoesten of springen. Verzwakte bekkenbodemspieren kunnen hieraan ten grondslag liggen. Wanneer deze niet meer zorgvuldig samenspannen, verliest u ongewenst urine. Bij aandrangincontinentie hebt u eerder het gevoel dat u continu naar het toilet moet, zelfs als dit niet daadwerkelijk nodig is. Het signaal kan ervoor zorgen dat u reeds ongewenst urine verliest, voordat u het toilet bereikt. Voor elke vorm van incontinentie biedt TENA Men een gepaste oplossing, waardoor u onbezorgd uw dagelijkse bezigheden kunt vervolgen.

Verschillende TENA Men producten

Met het ruime assortiment aan TENA Men producten beschikt u altijd over geschikt incontinentiemateriaal, ongeacht uw situatie. Het maakt niet uit of u slechts enkele druppels aan urine verliest of gelijk hele scheuten. U vindt een geschikt product binnen de lijn aan TENA Men producten. U kunt kiezen uit TENA Men inlegverbanden, voor licht tot matig urineverlies. TENA Men Pants biedt u mannelijke boxershorts met absorptie zone. Daarnaast zijn er producten te vinden als de TENA Flex met heupband, de TENA Slip, TENA Comfort en Stretchbroekjes, elk met optimaal comfort en een pasvorm die perfect op het lichaam aansluit. U hoeft zich zo nooit zorgen te maken over doorlekken en ook nare geurtjes worden eenvoudig opgevangen in het unieke incontinentiemateriaal. Al uw zorgen worden weggenomen, aangezien de producten specifiek zijn ontworpen om optimale ondersteuning te bieden bij ongewenst urineverlies.

TENA Men biedt hoogwaardige producten

Met TENA Men kunt u rekenen op producten die specifiek zijn ontwikkeld ter ondersteuning bij incontinentie. U kunt rekenen op een drievoudige werking, op comfort, discretie en zekerheid. U ervaart een droog en fris gevoel, bent optimaal beschermd tegen doorlekken en hoeft zich geen zorgen te maken over nare geurtjes of dat iemand doorheeft dat u ongewenst urine verliest. TENA Men kopen kan natuurlijk op internet. Ga hiervoor naar de overzichtelijke website Hulpmiddelonline.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn