Meer controle met vast en mobiel integratie

19 september 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

voicedata - Vast mobiel integratieAls u iets als ondernemer wilt voorkomen dan is het wel het maken van teveel (onnodige) kosten. Of het nu gaat om productiekosten, vervoerkosten of productiekosten, als u op een bepaald gebied kunt besparen dan doet u dat natuurlijk. Veel ondernemers nemen echter vaak niet de tijd om uit te zoeken waar zij precies op kunnen besparen. Dat is zonde, want zo geven zij aan bepaalde zaken meer geld uit dan dat nodig is. Kijk bijvoorbeeld naar uw telefoonkosten. De kans is groot dat u gebruikt maakt van zowel een vaste lijn als een mobiele connectie. U gebruikt hiervoor twee of meer verschillende nummers en toestellen en betaalt hier aparte abonnementskosten voor. Als u overstapt naar de diensten die Voicedata aanbiedt, dan is dat niet langer nodig. Dit scheelt u dus tijd en geld, precies waar iedere ondernemer van droomt. Andere voordelen van de vast en mobiel integratie die Voicedata aanbiedt, zijn bijvoorbeeld:

  • Slimme routeringsmogelijkheden
  • Onderling gratis bellen
  • Eén factuur en één aanspreekpunt
  • Grip op uw belbedrag

Met vast en mobiel integratie kunt u met verschillende nummers op dezelfde SIM-kaart werken. Dit houdt in dat u ook maar een toestel hoeft te gebruiken en daarmee geen enkel telefoontje mist. Hoe vaak is het u wel niet overkomen dat u buiten de deur een afspraak heeft en dat net die ene belangrijke klant belt en u hem of haar mist? Met vast en mobiel integratie overkomt u dat niet meer!

Geld besparen met vast en mobiel integratie

Ieder bedrijf dat werkt met een vaste en mobiele telefonielijn is gebaad bij het gebruiken van vast en mobiel integratie. Niet alleen kunt u met een paar handelingen eenvoudig onderling toestelen naar elkaar doorverbinden, het is ook een hele veilige manier om uw belgedrag in de gaten te houden. Niet langer hoeft u daarvoor verschillende facturen naast elkaar te leggen. Met vast en mobiel integratie van Voicedata krijgt u maandelijks één overzichtelijke factuur waar alles op staat wat u nodig heeft. Uiteraard kunt u op die manier ook het belgedrag van uw werknemers in de gaten houden. Wilt u hier bepaalde restricties in aanbrengen? Dan helpt Voicedata u hier graag bij. Zo heeft u altijd de kosten die gemaakt worden in de hand. Is het voor uw bedrijf bijvoorbeeld niet nodig om naar 0900 nummers of het buitenland te bellen? Dan kunt u dat eenvoudig aanpassen en blokkeren. Door het handige overzicht dat u krijgt, kunt u ook heel goed zien waar de kosten allemaal gemaakt worden. Maar dit zijn niet de enige voordelen van vast en mobiel integratie van Voicedata. Alle vaste lijnen en mobiele nummers die zijn aangesloten, kunnen onderling gratis naar elkaar bellen. Van mobiel naar vast, van vast naar mobiel en van mobiel naar mobiel. Als u dus op zoek bent naar een mogelijkheid om geld te besparen, dan is dit het!

Vast en mobiel integratie voor ieder bedrijf

Uiteenlopende soorten bedrijven maken inmiddels gebruik van de vast en mobiel integratie van Voicedata. Van grote bedrijven met heel veel vaste lijnen en mobiele telefoons tot zelfstandige ondernemers die geen telefoontjes willen missen, maar die wel een zakelijke vaste lijn willen hebben en die graag een goed overzicht houden over hun belkosten. Heeft u interesse in de vast en mobiel integratie van Voicedata? Neem dan nog vandaag contact met ze op. Zij leggen u graag persoonlijk uit wat vast en mobiel integratie in uw situatie inhoudt en hoe u dat binnen uw bedrijf vorm kunt geven. Kom er dus vandaag nog achter wat er voor u kan verbeteren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn