Ontwerp zelf uw eigen naamplaatje

23 juni 2017

Posted in Nieuws

Hebt u op uw voordeur eigenlijk wel een naamplaatje zitten? Of zit er een oubollig naamplaatje op dat u ten tijde van de koop van uw huis even snel hebt laten maken? Omdat het bijvoorbeeld een gratis service van de makelaar was. Misschien is uw gezin onderhand al flink uitgebreid en wilt u dat de naam van uw kinderen ook op het naamplaatje bij of op uw voordeur prijken. Waarom zou u in deze drukken tijden naar een winkel gaan om een naamplaatje te kopen? Dan moet u vaak al snel een halfuurtje wachten voor werk dat u ook online kunt laten doen. Het heeft ongetwijfeld geen grote haast in de zin dat u nu opeens binnen een uur het bordje op uw voordeur wilt veranderen. Dit kan ook prima 1 Ć  2 werkdagen wachten. Wij leveren u kwaliteit, vakwerk en een razendsnelle bezorging zodat u in principe de volgende werkdag al het naamplaatje op uw voordeur kunt monteren. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag in uw eigen tijd een bordje uitzoeken? Ga dan op een geschikt moment, bijvoorbeeld in de avond als de kinderen op bed liggen naar Naamborden Centrale. Log in op uw account of maak een gratis account aan zodat u in de toekomst snel nog een bestelling kunt doen. Maar als u slechts een eenmalige bestelling wilt maken dan hoeft u dat extra werk natuurlijk niet te verrichten.

Een naamplaatje op maat laten maken

Op onze website vindt u een enorm assortiment aan naamborden die we van divers materiaal vervaardigen. Denk aan onder andere:

  • Diverse metaalsoorten, elementen en legeringen zoals roestvrij staal, aluminium en messing,
  • Bordjes van kunststof,
  • GeĆ«mailleerde bordjes,
  • En diverse accessoires zoals naamplaathouders en ongewenste reclame bordjes zodat u geen huis-aan-huisreclame meer ontvangt.

Kies het type materiaal uit en filter eventueel op de minimum- en maximumprijs. Niet alleen maken we een naamplaatje voor u als burger. Ook bedrijven zijn van harte welkom. U wilt ongetwijfeld uw bedrijfsnaam op een naamplaatje laten maken zodat u het op de gevel kunt monteren. Mocht u binnen het standaardassortiment toch niet kunnen vinden wat u wilt dan raden we het u van harte aan om persoonlijk met ons contact op te nemen. U kunt namelijk uw gewenste maten en ontwerp aan ons doorgeven. Reken er maar op dat we uw naamplaatje geheel op maat zonder extra kosten kunnen vervaardigen! In de digitale ontwerpstudio kunt u ook zelf uw naamplaatje op maat maken. stuur de zogenaamde schets naar ons op en we gaan direct voor u aan de slag.

Wel zo handig voor de postbode laat staan voor familie en vrienden

Nadat u een naamplaatje hebt uitgekozen en de gegevens hebt ingevuld is het verstandig om het nog een keer na te lopen. U wilt immers geen spelfout op het bordje nadat u het thuis hebt ontvangen. Het graveren gebeurt wederom geheel gratis en er zijn tevens geen verzendkosten aan een bestelling verbonden. Het moge dan ook duidelijk zijn dat de klant bij ons koning is. Hopelijk bent u tevreden met onze service. Velen zijn u in ieder geval al voorgegaan en hebben voor weinig geld gebruik gemaakt van onze services. We zijn beloond met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst 97% en we hopen dat u na het bestelen ook een beoordeling wilt geven. Hebt u verder nog vragen over onze producten, bestelprocedure of werkwijze? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op. U kunt bij ons betalen via iDEAL, PayPal, met uw credit card en via een overboeking.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn