Powerbanks bedrukken

11 oktober 2016

Posted in Smartphone en Tablet

Powerbanks bedrukken met het logo van uw onderneming, kan absoluut een hoge toegevoegde waarde hebben en het is een ontzettend leuk product om weg te geven als relatiegeschenk. Mensen hebben steeds meer gadgets, zoals smartphones, tablets en mp3-spelers, die allemaal op een batterij werken. Het gebeurt regelmatig dat men onderweg is en dat dan de accu opeens leeg is. Dat is natuurlijk heel erg storend, je kunt dan geen gebruik meer maken van je telefoon, geen dingen even snel opzoeken of muziek meer luisteren. Met een powerbank kun je snel je accu weer helemaal opladen en zo kun je jouw gadget dus gewoon blijven gebruiken. Laat jij als bedrijf powerbanks bedrukken en verspreid je deze als relatiegeschenk, dan kunnen mensen dus de powerbank die ze van jou gekregen hebben onderweg gebruiken om snel weer over een volle accu te kunnen beschikken. Dit is een geschenk dat ze zeker dankbaar in ontvangst zullen nemen en waar ze veel plezier aan zullen beleven. Want iedereen vindt het immers heel erg storend dat een apparaatje niet meer gebruikt kan worden vanwege een lege batterij. Als je nog aan het nadenken bent over relatiegeschenken en over het nut hiervan, dan is powerbanks bedrukken zeker een optie die je zou moeten overwegen.

Powerbanks bedrukken heeft veel voordelen

Nu heb je als eigenaar van een bedrijf waarschijnlijk twee vragen: waarom zou ik relatiegeschenken uitdelen en waarom zou ik dan kiezen voor powerbanks bedrukken? Het antwoord op de eerste vraag is dat een relatiegeschenk een eenvoudige manier is om reclame te maken voor je bedrijf. Natuurlijk kun je op heel veel andere manieren reclame maken, zoals folders verspreiden, advertenties plaatsen of commercials uitzenden. Maar daarbij is het altijd maar de vraag of je potentiƫle klanten hier echt mee bereikt en of het dus wel effect heeft. Kies je voor een geschenk uitdelen, laat je bijvoorbeeld powerbanks bedrukken en deel je deze vervolgens uit, dan bereik je mensen zeker. Niemand zal iets dat gratis aangeboden wordt zomaar afslaan, waardoor je er zeker van bent dat je mensen hiermee bereikt. Deel je ze bovendien uit op een plek waar je zeker weet dat er veel potentiƫle klanten rondlopen, dan bereik je ook meteen echt je doelgroep. Dat is dus al een groot voordeel van het gebruik van dergelijke geschenken en dus van de keus voor powerbanks bedrukken met je eigen bedrijfslogo.

Powerbank wordt veel gebruikt

Een ander voordeel van powerbanks bedrukken en niet bijvoorbeeld paraplu’s, tassen of andere artikelen, is dat het een product is dat door de ontvanger veel gebruikt zal worden. Het is iets wat echt nuttig is voor mensen, wat zij vaak in hun handen zullen nemen om te gebruiken. En iedere keer dat zij er gebruik van maken, zien zij jouw logo weer en worden zij weer herinnerd aan het bestaan van jouw bedrijf. Dat zorgt ervoor dat zij uiteindelijk sneller voor jouw onderneming zullen kiezen als zij een product of dienst nodig hebben dat jij kunt leveren. Powerbanks bedrukken en uitdelen als relatiegeschenk is dus zeker aan te raden! Als jij dit wilt laten doen, dan kun je hiervoor het best naar Usb Stick Producent gaan. Zij hebben veel ervaring met het bedrukken van dergelijke producten en je profiteert bij hen onder meer van:

  • full-colour bedrukking
  • mogelijkheid tot gravure in plaats van bedrukking
  • persoonlijk advies van hun accountmanagers
  • digitale proefdruk voor echte druk gestart wordt
  • snelle levering

Reden genoeg dus om naar dit bedrijf te gaan als jij dergelijke producten wilt bestellen. Zij kunnen bovendien niet alleen maar powerbanks bedrukken, maar ook bijvoorbeeld usb sticks, waardoor je verschillende mogelijkheden hebt bij Usb Stick Producent!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn