Richt uw magazijn in met een legbordstelling

10 maart 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Europe-racking - LegbordstellingGrossiert uw firma in erg grote onderdelen en hebt u dan ook een erg grote opbergplaats? Maar bent u op dit moment aan een forse uitbreiding toe en wilt u uw magazijnruimte efficiënter in gaan richten? Dan kan dit met een speciale legbordstelling. Hiermee kunt u namelijk heel gemakkelijk grote stellingkasten maken, waarin u eenvoudig de meest uiteenlopende spullen op kunt bergen. Een legbordstelling kan niet alleen als een kast dienen, maar ook als een extra verdieping. En dat is natuurlijk ideaal, voor als u meer ruimte wilt hebben in uw magazijn. Ziet u dit nou ook wel zitten en wilt u het slim aanpakken? Kies dan niet voor een dure vrijstaande vloer, maar voor een extra verdieping door middel van een legbordstelling systeem. U kunt hiermee niet slechts één etage bij bouwen, maar tot wel drie. Dit kan het systeem allemaal dragen. Al met al u kunt u dus niet meer om een legbordstelling heen als u uw opslagruimte op slag wilt vermeerderen. Zou u dit nou ook wel graag willen, maar weet u niet precies hoe dit allemaal in z’n werk gaat? Wilt u weten waar u een betrouwbare firma kunt vinden die u hiermee zou kunnen helpen? Dan is het heel mooi dat u eventjes op deze pagina bent beland. Hier vindt u namelijk niet alleen belangrijke informatie over een zogeheten legbordstelling, maar ook over een fantastisch bedrijf waar u deze aan kunt schaffen en een goed advies in kunt winnen. Wij hebben het hier dan over de firma Europe Racking, waar u uitstekend terecht kunt voor allerlei soorten opslagsystemen, zo ook een legbordstelling. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dit maakt natuurlijk al dat u geen enkele reden meer heeft om niet voor ons te kiezen. Als u met ons in zee gaat, dan weet u zeker dat u de legbordstelling van uw dromen zult krijgen, die geheel aan uw wensen voldoet en speciaal voor u op maat is gemaakt. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Daar zult u beslist geen spijt van krijgen. Breng daarom gauw een bezoekje aan europe-racking.nl en bekijk ons brede assortiment op dit vlak. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant voor wie wij een unieke legbordstelling kunnen maken. Graag tot snel!

Met een legbordstelling kunt u alle kanten op

Een legbordstelling is zo ideaal, omdat u er letterlijk alle kanten mee op kunt. U kunt uw gehele magazijn ermee vol bouwen, maar u kunt er ook voor kiezen om maar een klein gedeelte te bebouwen. Voorts is het ook een optie om voor extra verdiepingen te gaan, die het systeem ook kan hebben. Als u dus naar een veelzijdige oplossing zoekt, dan vindt u de beste oplossing in de vorm van een legbordstelling. Al vele bedrijven in binnen- en buitenland gingen u voor in hun keuze voor Europe Racking en dat is niet voor niets! Zij kwamen af op ons veelzijdige assortiment in magazijninrichting en de gunstige voorwaarden die er bij ons bedrijf te vinden zijn. Wij staan werkelijk te allen tijde voor u klaar, niet alleen om u de juiste legbordstelling te leveren, maar ook:

 

  • om u te adviseren over een verstandige aankoop in uw geval
  • om met u mee te denken over magazijninrichting
  • om u te helpen om het geheel te monteren, zodat u dit niet zelf hoeft te doen en zeker weet dat het goed in elkaar zit
  • om u extra accessoires te leveren
  • met een geweldige service, waar u altijd op terug kunt vallen.

 

En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog een kijkje op onze website europe-racking.nl om meer te weten te komen over ons aanbod op het gebied van een legbordstelling en over de afmetingen ervan. Wij zijn van alle markten thuis en hebben daardoor voor ieder wat wils!

Profiteer van onze aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding

Als u voor Europe Racking kiest voor een legbordstelling, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing.  En dat is uiteraard altijd goed om te weten. Bovendien bent u bij ons ook nog eens aan het juiste adres als u graag wilt profiteren van een gunstige prijs kwaliteit verhouding. Wij leveren namelijk niet alleen de beste artikelen voor een legbordstelling, maar ook zijn deze zeer laag geprijsd. En dit betekent dat u het om de prijs niet hoeft te laten om nog een extra legbordstelling aan te schaffen. Wij snappen als geen ander dat u liever niet te diep in de buidel wilt tasten voor een dergelijke aankoop en daarom maken wij het mogelijk om voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Op die manier bent u in staat om de kosten te dekken, en ook weer lagere prijzen door te kunnen berekenen aan úw klanten. Kortom, het is een win win situatie! Heeft u nog vragen over een bepaald onderwerp? Wilt u meer weten over wat voor een legbordstelling u nodig hebt om uw gehele voorraad op te bergen? Schroom dan niet en neem vandaag nog een contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefonische klantenservice en via de mail. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen via onze site europe-racking.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn