Schone ruimte productieproces

22 december 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

climatech - Schone ruimte productieproces

Cleanrooms zijn essentieel in vele industrieën, dat beseft ClimaTech bv maar al te goed. Al meer dan 25 jaar is ClimaTech werkzaam op het gebied van cleanrooms, zodat u altijd een schone ruimte in uw productieproces heeft. Wij begeleiden u vanaf het ontwerp tot de oplevering compleet en zorgvuldig, zodat al het werk uit uw handen wordt genomen en u zo snel mogelijk uw nieuwe schone ruimte in uw productieproces op kunt nemen. Wij werken niet alleen in de industrie, maar ook in de gezondheidszorg en ook bij wetenschappelijke instellingen hebben wij jarenlange ervaring. Onze werkwijze is zeer stapsgewijs, zodat u altijd weet waar wij mee bezig zijn. Deze stapsgewijze werkwijze nemen we natuurlijk altijd met u door voordat we beginnen met het ontwerpproces, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Ons doel is dat u zo vlot mogelijk uw schone ruimte in uw productieproces op kunt nemen, die natuurlijk voldoet aan al uw eisen en de standaarden binnen de industrie.

De juiste schone ruimte in uw productieproces

Onze eerste stap is de analyse van uw werkproces. Waar komt de schone ruimte in uw productieproces terecht en hoe worden de producten aangeleverd in de schone ruimte? Het productieproces is natuurlijk voor iedere instelling anders en dat betekent dat er andere eisen worden gesteld. Niet alleen zijn deze eisen afhankelijk van de plek van de schone ruimte in uw productieproces maar ook van de functie van uw cleanroom. Wat voor apparatuur wilt u plaatsen in uw schone ruimte? En hoe stof- en kiemarm moet daarom uw schone ruimte zijn in uw productieomgeving? Aan de hand van deze vragen maken wij voor u een kant-en-klaar ontwerp, aan de hand waarvan schone ruimte in uw productieproces afleveren. Maar niet alleen het ontwerp en opleveren van uw schone ruimte in uw productieproces is onze specialiteit, wij kunnen ook voor u alle nazorg uit handen nemen. Om te beginnen leveren wij uiteraard een gebruiksinstructie voor uw gebruikers, waarin alle gedragsregels en andere maatregelen binnen de cleanroom duidelijk en netjes vermeld staan. Op deze manier garandeert u dat uw schone ruimte snel in uw productieproces wordt opgenomen, wat natuurlijk een kostenbesparing oplevert.

Na de oplevering

Naast dat de schone ruimte moet voldoen aan uw eisen tijdens de ontwerpfase wilt u er ook zeker van zijn dat de schone ruimte goed blijft functioneren nadat u deze in gebruik heeft genomen. Daarom geven wij een complete garantie af op de vooraf gespecifieerde waarden voor relatieve vochtigheid, stofclassificaties en temperatuur. U weet dus zeker dat uw schone ruimte functioneert zoals u dat wilt. Daarnaast stellen wij, in samenwerking met u, de installatie- en operatieparameters op, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw productieproces. Deze procesparameters valideren wij ook voor u, zodat u zeker weet dat uw schone ruimte goed in uw productieproces functioneert. ClimaTech is uw betrouwbare partner voor de bouw en ontwerp van uw nieuwe cleanroom. Al meer dan 25 jaar werken wij in deze industrie en wij kunnen dus iedere denkbare cleanroom voor u realiseren. Wat voor wensen en eisen u ook heeft en op welke manier uw schone ruimte in het productieproces moet passen, bij ClimaTech bent u aan het juiste adres. Niet alleen omdat wij zoveel ervaring hebben in het bouwen van cleanrooms, maar ook omdat wij met u meedenken. Voor iedere productieomgeving is een maatoplossing nodig en wij ontwerpen samen met u de perfectie schone ruimte. Uw productieproces is één factor, maar ook regelgeving nemen wij mee in het ontwerp. U krijgt dus altijd de schone ruimte die perfect bij uw productieproces past.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn