Speel online piece of pie tegen wie je maar wilt!

19 september 2016

Posted in Nieuws

Hou je van online spelletjes spelen en ben je op zoek naar een uitdagend nieuw spel? Dan zou piece of pie zomaar de game kunnen zijn waar jij de komende tijd aan verslingerd raakt! Deze innovatieve game is een variant op het bekende puzzelspel 2048, maar in tegenstelling tot de daarbij voorkomende nummers, maakt dit spel gebruik van leuke plaatjes. Online piece of pie is een vrolijk en kleurrijk puzzelspel, waarbij je vierkantjes met daarop overeenkomende afbeeldingen tegen elkaar moet laten botsen. Slaag je hierin, dan verdwijnen de twee blokjes om plaats te maken voor twee nieuwe, die je weer met andere moet proberen te combineren. Voor elk nieuw blokje ontvang je punten en wie de meeste punten weet te vergaren, wint piece of pie. Het leuke aan piece of pie is dat je het heel goed online kunt spelen tegen een tegenstander. Dit kan een vriend zijn of een familielid. Doordat piece of pie een vrolijk en toegankelijk spel is, is het voor veel mensen geschikt. Ook je kleine neefje, oma of digitaal beperkte moeder weten er vast wel raad mee. Daardoor zal het niet moeilijk zijn om een leuke speelpartner te vinden. Lukt het je toch niet zo goed om bekenden te enthousiasmeren voor piece of pie? Niet getreurd, dan is er altijd nog de mogelijkheid om een willekeurige tegenstander op het internet uit te dagen. Je zit dus nooit verlegen om een potje gezonde competitie, die het spelen van piece of pie natuurlijk alleen maar leuker maakt.

Speel piece of pie online

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheid om online piece of pie te spelen met bekende of juist onbekende tegenstanders? Surf dan eens naar www.fairplay.nl. Dit is een website waar je allerlei leuke online games kunt vinden, van puzzelspellen zoals piece of pie, tot krasspelen, bordspellen of gokspellen. Het leuke aan deze games is dat je er gratis aan kunt deelnemen. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken bij Fairplay door je e-mail adres en een wachtwoord in te vullen. Met het spelen van spellen win je fairplay munten, die je weer kunt inzetten voor een volgende game. Daarnaast kun je ook geld verdienen met je inschrijving bij deze website. Hierover lees je meer in de volgende paragraaf.

Meld je aan, speel piece of pie en win ook nog eens geld bij Fairplay.nl!

De website fairplay.nl is het ideale toevluchtsoord voor iedereen die even wat afleiding zoekt en graag een spelletje speelt. Zit je in de wachtkamer van de tandarts, in de bus of trein of heb je een pauze of school of op je werk? Dan is het gemakkelijk om om op deze site een leuke manier vinden om de tijd te verdrijven. Doordat piece of pie zo’n toegankelijk spel is, zal het niet veel vragen van je concentratievermogen en kun je het ook spelen als je eigenlijk een beetje moe bent. Doordat je echter steeds nieuwe combinaties creëert als je blokjes verwijdert, gaat het spel zelf niet snel vervelen. Speel je dit leuke spel via www.fairplay.nl, dan kan je dit behalve spelplezier ook nog geld opleveren. Ten eerste krijg je 1500 gratis fairplay munten als welkomstgeschenk als je je aanmeldt voor de site en hier dus een account aanmaakt. Ten tweede is het een goed idee om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Hiermee blijf je niet alleen op de hoogte; je maakt ook nog eens maandelijks kans op 100 euro! Mooi meegenomen toch? Surf dus meteen even naar de website om een account aan te maken en begin meteen met spelen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn