Veilige overheaddeur aanschaffen

26 april 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Labex - SnelloopdeurenIn veel bedrijfspanden is het hebben van een overheaddeur zeer aan te raden. Dit product is namelijk stevig en betrouwbaar maar kan toch heel eenvoudig open. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld grote machines of producten eenvoudig naar binnen worden gebracht omdat de overheaddeur vaak een grote opening heeft. Toch is het niet zo dat deze altijd open hoeft te staan en daardoor is het tevens een goede bescherming tegen inbrekers en kan het bovendien veel energie besparen omdat er minder hoeft te worden gestookt. Bij ons bedrijf Labex kunt u zeer veel verschillende soorten van deze overheaddeur aanschaffen en bovendien zijn de prijzen die wij hiervoor in rekening brengen absoluut schappelijk. Tocht en vocht kunnen buiten de deur worden gehouden als u kiest voor deze oplossing en bovendien zal alles wat u binnen heeft staan veilig zijn omdat de overheaddeur uitermate lastig open te krijgen is als deze eenmaal goed op slot is gezet. Als u bij ons een overheaddeur koopt dan weet u zeker dat u kwaliteit krijgt, want wij gaan al jaren mee in deze branche en weten als geen ander wat de beste producten zijn en hoe we deze goed en veilig kunnen instaleren. Het is bovendien goed om te weten dat de overheaddeur die wij verkopen tevens isolerend en geluiddempend is. U heeft dus geen last van koude tocht en u veroorzaakt geen overlast en heeft dus ook geen last van andere geluiden van buiten. Eigenlijk is een overheaddeur voor veel bedrijven dus een ideale soort deur omdat het veel voordelen kan bieden en voor zeer veel zaken geschikt is. Alles wat wij verkopen voldoet aan de hoogste eisen en daardoor zijn ze niet alleen heel veilig en sterk maar gaan ze ook nog eens lang mee zonder dat er zich problemen zullen voordoen. Om de overheaddeur extra veilig te maken hebben wij extra veiligheidsmaatregelen ingebouwd in onze producten, zoals bijvoorbeeld een veerbreukbeveiliging en beveiligde geleiderails. Ook zit er een stopfunctie in die er voor zorgt dat de deur niet zal sluiten als er iets of iemand tussen zit. Dit is ook het geval mocht er zich een kabelbreuk voordoen, want de deur zal dan niet naar beneden vallen maar blijven hangen op hetzelfde niveau. Het is dus een veilige oplossing voor elk bedrijf.

Nieuwe overheaddeur aanschaffen of een oude laten vervangen

Uiteraard kunnen wij er voor zorgen dat u een nieuwe overheaddeur krijgt als uw oude is versleten of aan vervanging toe is. Natuurlijk zijn wij er ook voor bouwbedrijven die een nieuwe overheaddeur ergens willen inbouwen zodat het pand fraai opgeleverd kan worden. In alle gevallen zijn wij van Labex dus de juiste keuze. Wij kunnen u bovendien veel voordelen en opties bieden. Afhankelijk van uw wensen en uw budget kunnen wij een deur op maat maken die precies voldoet aan uw wensen. Wij kunnen er bijvoorbeeld ook een loopdeur in maken als er vaak mensen in en uit de ruimte lopen. Een loopdeur zorgt er dan voor dat niet elke keer de hele overheaddeur open hoeft, maar dat uw personeel of klanten gewoon deze deur kunnen gebruiken. Dit zorgt er bovendien voor dat u minder warmte zult kwijtraken zodat u wat kunt besparen op de energiekosten. Voor bedrijven die de overheaddeur zeer vaak open en dicht moeten doen hebben wij bovendien ook snelroldeuren te koop. Zoals u waarschijnlijk al kunt afleiden uit de naam gaan deze zeer snel open en dicht en daarom zijn ze ideaal voor panden waar zeer vaak de overheaddeur open en dicht moet gaan op een dag. Het specifieke product dat wij verkopen gaat tot wel drie meter per seconde open en dicht en is dus echt razendsnel. Dit kan u veel tijd en geld besparen en bovendien scheelt dit ook weer in de stookkosten. Over deze en nog veel meer voordelen en opties die wij u kunnen bieden kunt u van alles lezen op onze site. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken en wij kunnen u altijd een offerte op maat geven zodat u vast weet wat het ongeveer gaat kosten. Wij kunnen u overigens ook helpen met de volgende soorten deuren:

  • Brandwerende deuren
  • Pendeldeuren
  • Strokengordijnen
  • Speeddeuren
  • Snelloopdeuren
  • Speedroller

Zoals u kunt lezen kunnen wij u veel verschillende producten aanbieden. Wij kunnen veel voor u op maat maken en zijn ook zeer geschikt om de installatie voor onze rekening te nemen. Kijk dus vandaag nog even rond op onze site om al onze voordelen te kunnen lezen of neem direct contact op met onze medewerkers.

Kwaliteit en uitstekend vakmanschap

Al meer dan 20 jaar zijn wij een begrip in deze branche en daarom kunt u erop vertrouwen dat wij ook u goed kunnen helpen. Wij gaan voor niks minder dan de hoogste kwaliteit en daarom kunt u altijd zeer lang vooruit met onze producten. Een overheaddeur van Labex gaat vele tientallen jaren mee en zal u niet alleen veel geld besparen maar ook zeer handig zijn in het dagelijks gebruik. Wij kunnen voor u ook het onderhoud regelen, dus als u wilt kunt u zeer eenvoudig een totaalpakket bij ons aanschaffen. Uiteraard beschikken wij over alle veiligheidskeurmerken en daarom kunt u rekenen op de veiligheid van onze producten. Wilt u binnenkort een overheaddeur laten installeren dan kunt u ons vandaag nog bereiken via de mail of telefoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn