Verpakkingen voor uiteenlopende goederen

15 juli 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

omorieurope - VerpakkingenMiljoenen goederen worden dagelijks verpakt. Voor veel van deze producten zijn standaard oplossingen te bedenken om alles vakkundig in te pakken. Het kan echter ook zo zijn dat er een aantal producten niet goed op de traditionele manier verpakt kunnen worden. Het is dan belangrijk om te letten op een ander verpakkingsmateriaal. Bij Omori bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar innovatieve verpakkingsoplossingen. Hier vindt u namelijk een groot assortiment aan verschillende soorten verpakkingen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan flowpackers of stretchwrappers, die voor speciale toepassingen kunnen worden ingezet. Door de goede technieken die hier voor het verpakken worden gebruikt is het mogelijk om steeds weer iets nieuws te doen. Wat u ook wilt als consument, het is mogelijk bij Omori. U kunt uiteenlopende machines bestellen die alles voor u in kunnen pakken. De best mogelijke machines worden hiervoor ontworpen. Of u nu met uw bedrijf werkzaam bent in de voedingsmiddelenmarkt of juist in de farmaceutische industrie, voor veel verschillende terreinen zijn goede verpakkingsmachines te bestellen. Bij Omori is er al meer dan 70 jaar ervaring in het produceren van deze machines en dat helpt natuurlijk goed om ook steeds te kunnen vernieuwen. U weet dan zeker dat u de best mogelijke machines voor uw bedrijf in huis haalt. Het is niet zo dat u alleen terecht kunt voor een ontwerp van de machines. U kunt namelijk ook een hele productielijn bestellen en er wordt veel aandacht besteed aan ondersteuning. Voor sommige mensen is het namelijk niet altijd even makkelijk om te weten wat ze moeten doen. Daarom is het aan te raden om vooral ook te letten op de mogelijkheid om hulp te krijgen van de vele deskundige medewerkers. U kunt hierbij denken aan:

  • Hulp bij engineering
  • Advies op het gebied van technologische ontwikkeling
  • Goede nazorg

Bij Omori kunt u dus ook terecht nadat de verschillende verpakkingsmachines zijn besteld en geleverd. Hierdoor heeft u nooit het gevoel dat u niet goed wordt ondersteund door het bedrijf. Bij Omori wordt ervan uitgegaan dat de klant volledig ontzorgd wordt. Dit is natuurlijk wel zo fijn wanneer u niet helemaal weet hoe u verder moet met de machine. U kunt gemakkelijk contact opnemen over de verschillende mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld goede verpakkingen kunnen maken, maar weet u niet helemaal zeker welke machine u daarvoor nodig heeft? Dan is het aan te raden om eens na te vragen wat de opties zijn. U kunt dan snel weer door met bestellen.

Verpakkingen in alle soorten en maten

Door goede verpakkingen kunnen voedingsmiddelen veel langer bewaard blijven. Met de jaren zijn verpakkingen steeds verder ontwikkeld en dat is te zien. Waar u ook etenswaren koopt, overal ziet u veel gekleurde en mooi versierde verpakkingen om de producten zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de klant. Het is dan goed om te weten dat deze verpakkingen naast mooi ook heel goed zijn voor het product zelf. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingen waardoor vlees vacuüm kan worden bewaard. Op deze manier zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden en dat is te merken. Verpakkingen worden steeds makkelijker om te openen zonder dat hierbij de hersluitbare functie in de weg wordt gezeten. Dat is wel zo fijn natuurlijk voor mensen die graag verpakkingen willen gebruiken die goed zijn voor het milieu, maar de producten zelf niet minder lang houdbaar willen maken. Om een goed verpakkingssysteem te kunnen maken moet er uiteraard gekeken worden naar de verpakkingen die al op de markt zijn. Hierop kunnen verpakkingen dan worden aangepast om zo tot een goed product te komen dat nog niet eerder is verschenen. Omori is marktleider op het gebied van uitstekende verpakkingssystemen en deze methodes worden daarom ook zeer vaak gebruikt. Voor leveranciers is het van belang dan hun producten goed verpakt kunnen worden en hierdoor lange tijd vers blijven. Door import en export is het belangrijk dat ook tijdens de reis de producten niet snel minder goed worden. Dat zou zonde zijn, omdat alles dan al weggegooid moet worden voordat het goed en wel in de schappen ligt. Via een eerste gesprek kunt u als klant zelf aangeven waar u behoefte aan heeft op het gebied van verpakkingen. Hierdoor weet u zeker  dat u uiteindelijk de machines krijgt die helemaal bij u passen. Dat is wel zo handig, omdat uw product af kan wijken van de rest en u natuurlijk iets wilt dat volledig op maat is gemaakt. De betrokkenheid van Omori gaat door zolang u een apparaat heeft dat hier vandaan komt. U kunt er dus op rekenen dat u altijd op een goede manier geholpen wordt. De beste verpakkingen komen voort uit een verpakkingslijn op maat. Vraag dus snel naar de vele mogelijkheden voor de beste verpakkingen voor uw producten.

Verschillende soorten machines

Om goed te kunnen verpakken zijn de beste machines nodig. Hierdoor kunt u efficiënt werken en zult u niet steeds hoeven te stoppen om bijvoorbeeld iets bij te vullen. Een goede machine kan zelfstandig draaien en alles verpakken wat u wilt. Er zijn twee type machines die beide uitstekend werk leveren. De high-speed horizontale flowerpacker, die werkelijk alle levensmiddelen op hoge snelheid kan verpakken en de stretch wrappers die met name in de voedselsector worden gebruikt. Met het unieke folieflap vouwsysteem zijn uw producten verpakt en vormen ze een lust voor het oog. Bestel dus snel de machine van uw keuze en begin zelf ook met het verpakken van uw producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn