Verticale en horizontale kunststof tanks

11 december 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

wijtmansplastics - Kunststof tanks

Steeds meer bedrijven zijn gespecialiseerd in de opslag van chemische stoffen. Om dit op een goede manier te doen is het heel belangrijk dat gebruik wordt gemaakt van de juiste opslagtanks. U kunt bij Wijtmans Plastics heel veel verschillende soorten kunststof tanks kopen waarin u zowel vloeistoffen als chemicaliën op kunt slaan. Ook voor de opslag van afvalwater zijn deze tanks zeer geschikt. Het ligt er natuurlijk maar net aan hoeveel stoffen u kwijt moet en waar u de tanks wilt plaatsen. Op de website zijn alle mogelijkheden goed aangegeven. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u snel de beste kunststof tanks bestellen. Zelfs voor de kleine hoeveelheden, van bijvoorbeeld 500 liter, is het mogelijk om een goede tank van kunststof te kopen. Het is echter wel heel belangrijk dat u van te voren weet hoeveel opslagruimte u per tank wilt hebben. Het is namelijk ook mogelijk om een tank van 100.000 liter te bestellen. Deze kunststof tanks zijn zeer handig en hiermee hoeft u zich niet veel zorgen te maken dat u niet genoeg opslagruimte heeft. Wanneer u bij Wijtmans Plastics bestelt kunt u rekenen op:

  • Deskundig advies waar nodig
  • Veel verschillende modellen
  • Snelle levering

Door deze voordelen is het een goed idee om bij dit bedrijf uw order te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld ook verschillende soorten kunststof tanks aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan de tanks die buiten staan om afvalwater op te vangen, maar ook aan de kunststof tanks die gebruikt worden voor de langdurige opslag van chemische stoffen. Natuurlijk worden er dan weer hele andere eisen een de tanks gesteld en wanneer u niet helemaal zeker weet welke kunststof tanks u moet bestellen, is het verstandig om contact op te nemen met uw vergunningverleners. U hoort dan meteen welke eisen er worden gesteld aan de opslagtanks. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dubbele wanden voor extra veiligheid of aan niveaumeters. U kunt de kunststof tanks van Wijtmans Plastics zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt. Niet alleen hoogtemeters zijn een goede optie, maar ook een overvul signalering of het laten toevoegen van een speciale vulkraan behoren tot de mogelijkheden. Vraag dus vooral even na welke kunststof tanks met welke extra’s u het beste kunt gebruiken.

Advies aanvragen over kunststof tanks

Veel mensen die nog niet zo bekend zijn met de verschillende soorten tanks, vragen eerst even advies aan. Wanneer u al in contact bent geweest met uw vergunningverlener, is het goed om ook even de informatie afdeling van Wijtmans Plastics te raadplegen. De deskundige medewerkers weten alles over de verschillende soorten opslagtanks en kunnen u van het juiste advies voorzien. Ook is het makkelijk om dan meteen de extra’s te bestellen. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan een goede regenkap? Wanneer u de tank buiten laat staan is het een goed idee om deze af te schermen, zodat beschadigingen niet tot nauwelijks voor zullen komen. Vraag voor de mogelijkheden dus even advies aan.

Kwalitatief hoge tanks

De kunststof tanks die door Wijtmans Plastics worden gemaakt en geleverd, zijn allemaal van de beste kwaliteit. Het is dus zeker niet zo dat u met slechte tanks achterblijft. U kunst deze kunststof tanks vele jaren gebruiken en dus is het ook geen enkel probleem om de tanks te gebruiken voor langdurige opslag. Kijk voor de mogelijkheden bijvoorbeeld naar de voorbeelden op de website of vraag wat er gedaan kan worden voor de specifieke eisen die u heeft. Er is altijd een goede oplossing te vinden. Bestel snel door te bellen of door een email te sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn