Wat te doen voor lyme behandeling?

9 juli 2016

Posted in Mens en gezondheid

De ziekte van lyme is een hele vervelende ziekte die iedereen in Nederland kan krijgen. U kunt deze ziekte oplopen door een tekenbeet die u niet snel genoeg ziet. Wanneer u gebeten wordt door een teek die geïnfecteerd is met de ziekte moet u de teek binnen korte tijd weg laten halen. Doet u dit niet, bijvoorbeeld doordat u niet in de gaten heeft gehad dat u een beet heeft, dan kan het gebeuren dat u de ziekte van lyme krijgt. De ziekte van lyme kan chronisch zijn en u blijft dan dezelfde vervelende klachten houden. Het afweersysteem heeft veel moeite met de bacterie die lyme veroorzaakt. Zo kan het zich in de vorm van een cyste manifesteren in het lichaam en is het daardoor nagenoeg onvindbaar en niet goed te behandelen met antibiotica. Het is dus helaas zelfs mogelijk dat de symptomen na enige tijd weer terugkeren. De bacterie kan zich na een periode van rust namelijk opnieuw gaan vermenigvuldigen en dan krijgt u opnieuw last. Al met al is dit dus een hele vervelende ziekte en daar wilt u natuurlijk voor behandeld worden. Lyme behandeling wordt dus in het begin met antibiotica tegengegaan, maar dit is op de lange termijn niet effectief. U moet dus zeker denken aan een andere lyme behandeling. U kunt hierbij denken aan het volgende:

  • Een behandeling zonder antibiotica
  • Een versterking van het immuunsysteem
  • Biofotonentherapie

Lyme behandeling kan dus op verschillende manieren worden uitgevoerd. Wanneer u chronische lyme heeft is het van belang om na de eerste behandelingen af te stappen van antibiotica. Dit is namelijk een medicijn waar uw lichaam snel aan gewend kan raken. Het schiet dus niet op om dit te blijven gebruiken wanneer het eigenlijk niet eens actief is op de lange termijn. Een lyme behandeling zonder antibiotica kan bijvoorbeeld plaatsvinden door een versterking van het immuunsysteem. Deze aanpak van allergieën en de lyme behandeling vindt plaats volgens het bekende Perla-Treatments behandelprotocol. Dit protocol heeft een zeer goede werking en kan lyme behandeling op en hele effectieve manier uitvoeren. Dit behandelprotocol laat een combinatie zien van goede voedingsadviezen en een behandeling met acupunctuur. Door de lyme behandeling met acupunctuur uit te voeren kunnen allergieën stap voor stap worden tegengegaan. Hierdoor blijft lyme onder controle.

Lyme behandeling via supplementen

Wanneer de lyme behandeling met acupunctuur om wat voor reden dan ook niet effectief is of gewoon helemaal niet aanslaat zijn er gelukkig nog meer opties om een goede lyme behandeling in te voeren. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat u niet geprikt wilt worden met de naalden. Ook al komt er zelden wat bloed vrij, sommige mensen hebben echt een fobie voor naalden en dan kan dit natuurlijk een hele vervelende behandeling zijn die u niet vaak wilt herhalen. Een goede lyme behandeling kan gelukkig ook op een andere manier. U kunt verschillende supplementen gaan gebruiken die een antibiotische werking hebben. Ook wordt het immuunsysteem dan verbeterd door het toevoegen van de supplementen. Door deze goede werking wordt de bacterie die lyme veroorzaakt rechtstreeks zo veel mogelijk aangepakt. U heeft dan de beste kans op een goede werking. Een lyme behandeling kan dus op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Lyme behandeling is wel degelijk nodig wanneer u getroffen wordt door een tekenbeet en deze ziekte krijgt. Het is zeer vervelend omdat u er niet goed vanaf kunt komen. Gelukkig kunnen de vele lyme behandelingen wel een verschil maken. Het is dus van belang dat u goed kijkt naar een lyme behandeling die voor u werkt. Zodra u deze gevonden heeft kunt u aan de slag om de beste methode verder uit te werken en op uw situatie aan te passen. Door supplementen toe te voegen moet u toch goed op de hoogte zijn wat u wel en niet inneemt. Veel informatie over de ziekte van lyme en de lyme behandelingen kunt u vinden op het internet. Het is dan wel van belang dat u een website raadpleegt die ook goede informatie geeft waar u op kunt bouwen. U kunt dus het beste terecht bij ziekte-van-lyme.nl hier vindt u alle mogelijke informatie. Dus wanneer u zelf de ziekte van lyme heeft opgelopen en graag wilt weten wat u moet doen, dan kunt u hier alles opzoeken. Het is wel zo handig natuurlijk wanneer u alle informatie op een rijtje heeft en hier ook meteen de verschillende behandelmethodes kunt bekijken.

Biofotonentherapie

Een derde goede lyme behandeling is therapie met biofotonen. Dit is een geheel nieuwe behandeling afkomstig uit Duitsland die al veel goede resultaten heeft geboekt. Hiermee kunt u dus op een goede manier tegen de ziekte van lyme ingaan. Deze methode zorgt voor een goede regulatie en activering van het immuunsysteem en werkt dus als reactie tegen de Borrelia bacterie die de ziekte van lyme veroorzaakt. Een goede behandeling kan heel goed helpen tegen de verschillende symptomen. U zult vooral verlichting voelen en de verschijnselen zijn enige tijd vaak helemaal weg. In tegenstelling tot antibiotica raakt uw lichaam niet gewend aan deze supplementen en biofotonentherapie. Dat is natuurlijk heel fijn, omdat de behandeling dan veel langer door kan gaan. Biofotonentherapie bevordert ook de celgeneratie en dus bespoedigt het het herstel. Voor iedereen is lyme behandeling anders. Elk persoon reageert anders en dus kan de duur verschillen van 15 tot 50 lyme behandelingen. U weet dan in elk geval dat u het meeste doet tegen de ziekte van lyme.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn