Welke mokken bedrukken kies jij

24 februari 2017

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Heb jij wel eens een kijkje genomen op de website van de Mokkenshop? Heb jij deze vraag zojuist met een nee beantwoord? Dan wordt het hoog tijd dat je hier verandering in gaat brengen. Bij de Mokkenshop heb je uiteenlopende mogelijkheden voor mokken bedrukken. Makkelijk, leuk en snel. Binnen 12 dagen heb jij mokken in huis waarmee je (potentiële) klanten kunt blij maken. En niet alleen klanten worden hier vrolijk van natuurlijk. Wat dacht je van jijzelf en je medewerkers? De koffie smaakt toch net een beetje beter met een mok met het logo van jouw bedrijf erop gedrukt. Bij veel bedrijven zie je dit dan ook voorbij komen.

  • Mokken
  • Kopjes
  • Glazen

Van een heel serviesset tot reisbekers, bij de Mokkenshop kun je het allemaal laten bedrukken. Al jaren is mokken bedrukken de populairste keuze onder hun klanten. En je kunt misschien wel raden waarom? Wie houdt er nu van een klein kopje koffie? Als je ’s ochtends rustig wakker wilt worden, dan doe je dat natuurlijk met een grote kop koffie of thee en laat een mok daar nu heel erg geschikt voor zijn. Er wordt het merendeel van de tijd dan ook gekozen voor mokken bedrukken en daarvoor ben je bij de Mokkenshop zeker aan het juiste adres.

Wat je moet weten over mokken bedrukken

Een van de belangrijkste dingen die je moet weten over mokken bedrukken is dat je bij de Mokkenshop een uitgebreide keuze hebt op dit gebied. Je bent natuurlijk ook niet beperkt in wat je kunt laten drukken op de mok. Je hoeft niet per se voor het logo van je bedrijf te gaan. Het is ook heel erg goed mogelijk om voor een ander ontwerp te kiezen. Op de website vind je de gedetailleerde informatie over hoe je het ontwerp voor de mokken bedrukken moet aanleveren. Lees dit goed door en zorg ervoor dat je dit op de juiste manier doet. Dan kan het mokken bedrukken zo snel mogelijk beginnen en heb jij de bestelling binnen een korte tijd in huis. Bij de Mokkenshop zullen ze er altijd voor zorgen dat de kwaliteit van zowel de mokken als de bedrukking ervan in orde is. Ze begrijpen hoe belangrijk dit is voor jou als ondernemer. De kans is groot dat je de mokken niet alleen voor jezelf laat bedrukken, maar bijvoorbeeld ook gaat inzetten als promotiemateriaal of zelfs als relatiegeschenk. Je wilt dan natuurlijk wel een goede indruk maken en daar helpen ze je bij de Mokkenshop mee.

Plaats een bestelling voor mokken bedrukken

Het plaatsen van een bestellingen bij de Mokkenshop voor mokken bedrukken is zeer eenvoudig. Een kind kan de was doen! Je gaat naar de website toe en maakt een keuze uit de verschillende soorten producten die je hier kunt laten bedrukken. Vervolgens zorg je ervoor dat het ontwerp dat jij erop wilt hebben op de juiste manier wordt aangeleverd. Je laat je gegevens achter en de Mokkenshop kan voor jou aan de slag gaan. Wil je meer weten over bijvoorbeeld retourneren of andere zaken rondom de bestelling? Ook dan ben je op de website op de goede plek. Ook bij de klantenservice van de Mokkenshop vertellen ze je graag meer over mokken bedrukken en alles wat daarbij komt kijken. Vind jij het dus prettiger om iemand telefonisch te spreken en zo antwoorden op je vragen te krijgen? Neem dan contact op met de klantenservice en zij vertellen je meer! Het is een leuke website om gewoon eens een kijkje te nemen om te zien wat zij allemaal voor je kunnen doen. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn