Wil jij voetbaltenues laten maken?

29 mei 2021

Posted in Nieuws

Doe je met vrienden mee aan een voetbaltoernooi, dan is het natuurlijk leuk als jullie allemaal in dezelfde voetbaltenues gekleed gaan. Dan zien jullie er immers echt uit als een team. Maar hoe krijgen jullie het nu voor elkaar om allemaal dezelfde kleding te hebben? Je kunt hiervoor naar voetbalshirtskoning gaan, bij deze zaak kun je voetbaltenues naar eigen ontwerp laten maken! Zo kunnen jullie helemaal zelf bepalen hoe jullie kleding eruit ziet. Je kunt er bovendien ook een naam en rugnummer op laten drukken, om het geheel echt helemaal persoonlijk te maken!

Dezelfde voetbaltenues

Als jullie graag samen een potje voetballen, dan kan het best zijn dat jij en je vriendengroep eens een keer meedoen aan een toernooitje. Bijvoorbeeld met andere groepjes voetballers bij jullie uit de buurt of je speelt met verschillende verenigingen tegen elkaar. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, het is zeker dat het altijd handig is om dezelfde voetbaltenues te dragen. Op die manier zijn de teams immers gemakkelijker uit elkaar te houden. Tijdens een wedstrijdje zie je zo ook sneller waar je teamgenoten zijn. En dat niet alleen, het dragen van hetzelfde tenue zorgt ook voor een gevoel van verbinding, je hoort dan echt bij elkaar. Maar de vraag is dan wel altijd welke dezelfde voetbaltenues jullie gaan dragen. Spelen jullie allemaal bij dezelfde voetbalclub, dan zou je die kleding aan kunnen doen. Je loopt dan alleen risico dat clubgenoten hetzelfde hebben bedacht en dat kan dan weer verwarring scheppen. Bovendien zullen niet alle clubs er akkoord mee gaan dat je het wedstrijdtenue op andere momenten draagt. Een andere optie die jullie hebben, is voetbaltenues van jullie favoriete professionele team te dragen. Bijvoorbeeld van Barcelona, Liverpool, Ajax of FC Groningen. Maar ook dan loop je het risico dat tegenstanders hetzelfde bedacht hebben. Wat is dan de oplossing?

Zelf ontwerpen

De oplossing is om zelf voetbaltenues te ontwerpen en deze te laten maken. Je kunt dit bij voetbalshirtskoning tegen heel schappelijke tarieven laten doen. Hoe werkt dit nu precies?

  • jullie maken een ontwerp
  • voetbalshirtskoning maakt een sample, zodat je kunt controleren of het design is zoals jullie willen
  • na goedkeuring maken zij het aantal gewenste tenues voor jullie

Doordat zij werken met een geavanceerde sublimatie techniek, kun je er zeker van zijn dat het resultaat er echt heel netjes uit komt te zien. Een eigen design zal jullie echt onderscheiden van alle andere teams die aan dezelfde toernooitjes meedoen! Je kunt de voetbaltenues bovendien laten bedrukken met rugnummers en jullie eigen namen. Hiervoor maakt voetbalshirtskoning gebruik van een speciale folie, die flexibel is en er lang mooi uit blijft zien. Je hoeft daardoor niet bang te zijn dat de opdruk na een paar keer dragen en wassen af begint te brokkelen, zoals met goedkope opdrukken nog wel eens het geval is. Nee, je zult hier echt heel lang plezier van kunnen hebben! Wil jij met jouw team ook voetballen in mooie voetbaltenues? Maak dan samen een ontwerp, stuur het op naar voetbalshirtskoning en zij zorgen dat jullie prachtige tenues toegestuurd krijgen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn