Zelf e liquid maken is een goed alternatief

18 december 2016

Posted in Mens en gezondheid

Bent u de hoge kosten voor e liquid nu echt zat en zou u ook graag zelf de handen uit de mouwen steken om dit goede zelf te gaan fabriceren? Heeft u van diverse bekenden gehoord dat het niet zo moeilijk is om te maken, maar heeft u er toch even een goede handleiding bij nodig? Dan bent u bij nieuwesigaret.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alle informatie voor u in petto die u maar nodig hebt om uw eigen e liquid te vervaardigen. Wij hebben hiermee nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om deze switch te maken. Het zal u zeker geen windeieren leggen! Zelf e liquid maken is gelukkig helemaal niet moeilijk. Zeker als u onze instructief stap voor stap volgt. Dan komt u er hoe dan ook wel uit. Het is in ieder geval wel belangrijk om u goed voor te bereiden door de juiste benodigdheden te bestellen. Te denken valt aan:

  • Een fles nicotine
  • Aroma’s voor een lekkere smaak
  • Handschoenen en een mondmasker, om uzelf te beschermen
  • Een doseerspuit, om de juiste hoeveelheden te kunnen bepalen
  • Een liquidflesje, om het e liquid uiteindelijk in te bewaren

Heeft u dit allemaal in huis? Dan kan het feest beginnen! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe bezoeker op onze site!

DIY e liquid: belangrijke informatie voor u

Als u eenmaal hebt besloten om uw eigen e liquid te maken, dan kunt u niet meer om onze website heen. Surf daarom ook gauw naar nieuwesigaret.nl, zodat u zich alvast in kunt lezen in deze spannende materie. Het leuke van zelf e liquid maken is dat u vele euro’s kunt besparen op uw rookuitgaven. U gaat het echt merken in uw portemonnee! Dankzij onze informatie bent u dus in staat om voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Maar niet alleen in financieel opzicht is het handiger, want u kunt namelijk ook helemaal zelf bepalen hoe uw e liquid zal worden. Welke smaken wilt u combineren? Hoe veel nicotine wilt u erin stoppen? U hebt het allemaal zelf in de hand. Bovendien is het erg leuk en leerzaam om hier zelf mee bezig te zijn. U krijgt dan als het ware een kijkje achter de schermen van de elektronische sigaret. U moet er echter wel voor zorgen dat er geen kinderen in de buurt zijn. Dus doe het op een moment dat zij naar school zijn of een dagje bij opa en oma. Dan kunt u ongestoord uw e liquid maken, zonder dat de kans bestaat dat ze per ongeluk een van de flessen omstoten. Zorg voor een rustige werkomgeving!

Aanvullende informatie over nicotine

Het is algemeen bekend dat nicotine een verslavende stof is. Daarom staat deze misschien minder goed bekend. Maar het positieve van e-roken is dat u zelf de hoeveelheid kunt bepalen. U hebt invloed op uw eigen dosering, zeker als u huisgemaakte e liquid gebruikt. Als u verstandig bent, dan gaat u voor een steeds lagere dosering, zodat u én minder van het schadelijke goedje binnen krijgt, en zo langzaamaan minder verslaafd zult worden. Dat is ook een groot voordeel van e-sigaretten. Wilt u dus iets goeds doen voor uw gezondheid? Dan is dit een goede kans! Nieuwe Sigaret heeft het goed met u voor en verschaft u daarom alle gegevens die u nodig heeft om e sigaret vloeistoffen te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn